От х:

Днес в x:

Театър по време на карантина: “Любовни писма” онлайн у дома

Тази вечер се разтъжваме за театъра. Представлението  "Любовни писма" на Сити Марк Център за Изкуство, и ТМПЦ-Варна - ДТ "Стоян Бъчваров",  което беше планирано в месечната програма на Хасковския театър „Иван Димов” за 6-ти април, ще се излъчи на живо онлайн.

Поканата за 20 часа към зрителите отправи и лично на профила си във Фейсбук актрисата Яна Маринова, която изпълнява ролята на Алекса. Партнира й Свежен Младенов като Томас.

Директното излъчване ще е на  https://live.cmart.info/lyubovni-pisma.html

Линкът е безплатен, но ако все пак някои от зрителите реши да подкрепи трупата, може да използва допълнителния линк за билети по желание, допълва Яна Маринова.

 „Любовни писма“ по едноименната пиеса на Албърт Р. Гърни е поп превод, адаптация и режисура на  Георги Михалков. Сценографията и костюмите са на Петър Митев, автор на музиката е Иван Драголов. Хореограф е Кремена Колева, фотограф - Веселин Василев, помощник-режисьор - Валентина Андонова.

Пиесата е за любовта между мъж и жена, които се харесват от деца. Любовната им история е  разказана чрез писмата от него до нея, и обратно от нея до него, в рамката на цял живот, в който с изумителна скорост преминават събития, възрасти, чувства и настроения. Любовта им е непрекъснато битка за надмощие и е реално неосъществима.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ка
    Каунь
    4 -6
    12:28, 6 апр 2020
    Яна Маринова и Янко Митев като две капки боза.
    • 80
      80 годишен дядка
      5 -3
      12:50, 6 апр 2020
      Ей Каунь, нищо не разбираш от женска хубост. Мацето е екстра, ако ми напише едно любовно писмо , ще го скъсам от любов цяла нощ. А Яко е готин пич и скъса от е...най хубавите артистки и затова му завиждаш. Карай по кротко.
  • 2
    Пе
    Перчемлиев
    2 -1
    19:23, 6 апр 2020
    В момента се води борба за живот в целия свят, а тези се занимават с игра с кукли и тем подобни глупости. Това е последното нещо, което интересува хората. Без театър може, и без футбол може, и без тенис и Гришо може. Оказа се, че всичко това е било един паразит. Оказа се, че маските са по важни от футболните и тенис топки. А за театър и кино никой не е зажаднял.
    • Св
      Свиленов
      1 -1
      19:37, 6 апр 2020
      Голяма е армията от паразити. Журналисти, артисти, спортисти, певци, политолози, социолози, художници, измислени писатели, продуценти, и т.н. паразити с претенции за висок стандарт на живот.
Последни новини