От х:

Днес в x:

25 °C

36-те села в община Хасково получиха дезинфектанти за борба с коронавируса

Изображение 1 от 4

  Всички села от община Хасково получиха днес дезинфектанти за обработване на открити пространства. Препаратите бяха доставени на кметовете на 36-те населени места от заместник-кметовете на община Хасково Динко Тенев и Танер Емин, съобщиха от общинската администрация. Препоръката е тези препарати за бъдат използвани за дезинфекция на местата, които хората най-често посещават- магазини, пощенска станция, кметство. 

  Във връзка с предстоящото изплащане на пенсиите, заместник-кметовете Тенев и Емин разговаряха със селските кметове за оказване на съдействие на служителите на пощенските станции и на пенсионерите. Необходимо е спазването на стриктни мерки за физическа дистанция, безопасна работа с лични предпазни средства и ред, по който възрастните да получат пенсиите си без напрежение и струпване на хора. При необходимост, община Хасково ще изпрати доброволци, които да подпомогнат работата на кметовете на населените места. Местната власт е в постоянен контакт с ръководството на Български пощи-Хасково за оказване на съдействие.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (4)

  • 1
   Гл
   Глад
   15 -2
   15:22, 3 апр 2020
   По една торбичка с продукти от първа необходимост да раздадат по селата, а не дезинфектанти!
  • 2
   Бр
   Брайтенбах
   0 -1
   13:29, 4 апр 2020
   Че то има ли още хора по селата след като Софията се напълни със селяндури
   • Ка
    Какво значи имали хора?
    0 0
    20:37, 4 апр 2020
    Аз живея на село родителите са ми на село искам да споделя само че във карантината и преди карантината на село е много по-добре басеинчето лятото ти е във двора няма мазни циганета да ти пикаят вътре барбекюто ти е на една ръка навесчето двора голям живот си живееме тука и във карантината приятелче апък ти си стой във града във апъртамента и полудявай! Ракика има домашно месце има ти си стой стой и пиши глупости
  • 3
   Ал
   Алекс
   1 0
   19:54, 4 апр 2020
   Малко данни за размисъл на тези, които СМРАД-овете не са успели да зомбират тотално:
   1) Смъртността в България по данни на НСИ за 2018г е 108 526 или около 300 души средно на ден – НЯМАШЕ КОВИД 19
   2) В Италия, където „мрат като мухи“ според думите на генералите, смъртността за 2017г е била около 650000 или средно дневно 1800 човека са умирали…БЕЗ КОВИД 19
   3) У нас (за месец ЕПИДЕМИЯ И МОР) смъртните случаи, ПРЕПИСАНИ НА КОВИД19, са 14, като последните починали са мъж и жена на по 83 години – единият диагностициран с хронична лимфолевкоза (рак на кръвта) и хипертония, а жената е била с напреднал диабет и хипертония
   4) И едно интересно видео (което бих помолил г-жа Томова да качи на сайта) в което иде реч за цялата манипулация на която сме свидетели, а за съжаление накрая ще се окажем и вкупом потърпевши

  Хороскоп за 03.08.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ако ви се налага да правите обективна оценка на конкретна ситуация, работа или друго важно събитие се абстрахирайте от умората и личните си предпочитания. Не е изключено да получите вести, които биха повлияли на избора ви. Вярвайте, всичко ще се подреди по начин, който ще одобрите и за това не бива да се притеснявате.
  03 авг 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Очаквани развития ще подобрят самочувствието и финансите ви. Подготвени сте за това и без изненади ще приемете нечие решение. На други късметът ще се усмихне с предложение за пътуване или изясняване на заплетен въпрос. С вежливото си поведение ще се нареди сред претендентите за нещо повече, което заслужавате.
  03 авг 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Постарайте се да довършите нещо, което сте започнали по-рано и като цяло да не оставяте нищо недовършено. Когато работите, правете го съсредоточено и не мислете за странични неща. Имате всички шансове да се справяте блестящо с работата си, стига да вложите всичката си енергия в една насока. Не подценявайте помощта на близките си, те могат да ви съдействат.
  03 авг 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Демонстрирате самочувствие и това ще бъде забелязано от хората около вас. Не се поддавате на чужди влияния и предпочитате да следвате собствените си планове. Не се изолирайте от хората, които държат на вас. Случайно научавате факт, и това ще повиши настроението ви за дни напред.
  03 авг 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Много скоро ще разберете, че в конкретно начинание се нуждаете от подкрепа. Ако продължите да упорствате ще си създадете повече главоболия. До вас има хора, които с готовност биха ви подкрепили, стига да ги потърсите. Кратко пътуване за среща с близък човек или по служба.
  03 авг 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Суматохата край вас може да ви създаде умора и напрежение. Грижите ви са не по-малко натоварващи, но предвид отговорното ви отношение, ще се справите. Във възможностите ви е и да бъдете по-внимателни и добри с околните. Намерете време и за себе си, починете си, като не отхвърляте нещата, които ви правят щастливи.
  03 авг 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ще решавате въпроси, създаващи ви притеснения и най-вече на близките ви. Повечето от тях са икономически и битови, но не пренебрегвайте и здравето си. Ако сте спокойни ще ви бъде по-лесно да намерите правилните решения, припряността и гнева са лоши съветници. Последователни в действията си, ще създадете добри очаквания в онези, които разчитат на вас.
  03 авг 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  На делова среща ще обсъждате полезни за бизнеса ви идеи. Ще последват добри развития, които ще дойдат като отговор на усилената ви работа от последните дни. В семейството също ще имате повод за празнуване, нечии успех или оздравяване ще подобри настроението ви и отвори сетивата ви за забавления.
  03 авг 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Заемате се с твърде много неща наведнъж и твърде възможно е да не успеете да се справите с нищо. Иска ви се всичко да върви като по вода, но за целта са нужди последователни, а не едновременни усилия. Починете си от отговорностите и се постарайте да не си създавате нови. Бъдете по-практични в покупките си, особено ако сумите с които разполагате са ограничени.
  03 авг 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  С повече или по-малко усилия, но ще свършите по-голямата част от заплануваното днес. Срещите ви ще са ползотворни с идеите, върху които ще работите през следващите дни. Знаете как да подходите, за да ви потръгнат нещата. В края на деня ще научите приятни вести и ще можете се отпуснете.
  03 авг 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще получите гаранциите, които очаквате да ви направят по-стабилни във финансов и личен план. Заложили сте на правилната карта, но не отхвърляйте възможността да разширите бизнеса си с полезното сътрудничество на хората с власт. Ще останете изкушени от възможността за светска изява.
  03 авг 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Като духовни хора, ще оцените присъствието на обкръжението си и ще благодарите на съдбата, за щедростта й към вас. Доверието помежду ви ще направи възможно всичко, за което заедно мечтаете. Денят е важен за социално-ангажираните, не пропускайте да направите своя избор в полза на по-доброто си бъдеще.
  03 авг 2020
  Последни новини