От х:

Днес в x:

Дарение от маски, защитни костюми и пръскачки направи строителна верига

Изображение 1 от 3

  Дарение от защитни очила, маски, гащеризони, ръкавици и пръскачки направи фирма „Мегадом“ ООД - строителна верига „Практис“, съобщиха от общинската администрация.

  Защитните консумативи бяха дарени на община Хасково. Волята на дарителите е те да се използват при извършване на задължителните и неотложни дезинфекционни дейности в града и населените места от общината. Предпазните материали и пръскачки ще послужат и при работата на доброволците, които вече са заявили желание да помогнат с безвъзмезден труд на местната управа за предотвратяване на разпространението на заразата от COVID-19. Доброволците, записали се до днес в община Хасково са 39.

  "Кметът на община Хасково Станислав Дечев прие дарението с благодарност и признателност!", информираха от общината.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (5)

  • 1
   На
   На вниманието на г-н КМЕТА
   12 -1
   13:53, 31 мар 2020
   Кмета да назначи една проверка какво се случва с дезинфектантите, които ОБ.Съвет раздаде на домоуправителите за дезинфекция на входовете,стълбищата и околовходните пространства?
   Защото мина време а при нас няма такъв ФИЛМ . На базата на упътването на бутилката се вижда че тя стига поне за 10 напръсквания... При нас домоуправителят е платен и мисля че до сега трябваше да се свърши това дело.Ако не може сам с общи усилия ще го направим.Но нещо се случва,защо?
   Бл.ДУНАВ 15,Хасково.Бл.
  • 2
   Д-
   Д-р Калъчев
   9 -4
   14:16, 31 мар 2020
   Това което раздават от общината като дезифктант си е чиста белина от най-долно качество. Белината не действа на точно този вирус но убива бактерии и микроби. Ако искате входа да мирише на тоалетна ползвайте общинския. Препаратите за почистване на под и подови настилки вършат по-добра защита!
   • Тъ
    Тъпия Вирус
    4 -3
    14:46, 31 мар 2020
    Поне на земята Няма жив организъм който да оцелее в Белината .
    ....
    А като за капак в белината има и натриева основа - сода каустик - понеже няма как да я стабилизираш (разпада се бързо натриевия хипохлорит) без да има натриева основа
    ...
   • До
    До Др-Калъчев
    0 0
    08:09, 1 апр 2020
    Такива като теб и тия дето цъкат минусите
    пият Урина от Крава която ги пази от корона вируса
    .....
    наложи се националния здравен инспектор на Британия да ги опровергава
  • 3
   До
   дом управител
   2 0
   01:47, 1 апр 2020
   Най-добре ще е на общинска тоалетна да замирисаме отколкото нищо!

  Хороскоп за 14.08.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Потопени в работа и неотложни задачи, ще забравите за личните си нужди. Честни в отношенията, ще намирате подходящият тон и ще се възползвате от възможностите, които ви се дадат. Дистанцирайте се от нечие недобро намерено поведение и покажете силата на характера си. Вечерта ви ще е спокойна, сред близки хора.
  14 авг 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  С каквото и да се заемете днес, бъдете сигурни че усилията ви няма да са напразни. Знаете какво искате и постепенно вървите към осъществяването му. Предвидете обаче различни възможности за действие, тъй като не е изключено да ви изненадат. Ако напоследък пренебрегвате чувствата на човека до вас, опитайте се да поправите тази грешка.
  14 авг 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Засилва се тенденцията към финансова стабилизация, особено при онези от вас, които са изцяло ангажирани в професионалната сфера. Възможно е натоварването ви да бъде повече от обичайното, но резултатите ще са добри. Почтеността и коректността ви ще увеличат авторитета ви. Не бъдете нетърпеливи.
  14 авг 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Работата ви днес е приятна и интересна. Запознанствата, които отбелязвате, може да са ви особено полезни за бъдещите ви проекти. За някои от вас този ден е свързан с нова работа или промяна на дейността. Привлечени сте от нови перспективи и търсите начини да ги осъществите. Засега обаче ще трябва да почакате, докато откриете най-доброто за вас.
  14 авг 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Днес ще ви се наложи да се заемете с различни въпроси, голяма част от които съвсем не сте планирали. Въпреки това се постарайте да не оставяте нищо, което можете да свършите днес за следващите дни. Това би означавало да изостанете с работата си, което не е желателно. Обърнете повече внимание на семейството си.
  14 авг 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Подходящ ден за делови контакти. Не пропускайте нито един детайл и търсете възможности във всяко нещо. По този начин имате шанса да откриете доста перспективи за развитие. Отделете достатъчно внимание на вашия сърдечен партньор.
  14 авг 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Днес сте общителни и това е единствено във ваша полза. Ако работата ви е свързана с много контакти, бъдете сигурни, че този ден ще бъде успешен за вас. Успявате да се справите с какви ли не заплетени ситуации, главно благодарение на умението си да убеждавате. Но не бъдете крайни в оценките си защото не сте застраховани от и от грешки.
  14 авг 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Днес околните прекалено много ви занимават с личните си проблеми, към които вие не можете да бъдете безучастни. Не пренебрегвайте предложението на колега, което може да открие за вас бленувани перспективи. Обмислете добре действията си в личен план. Пазете се от прибързани постъпки, носещи трайни негативи.
  14 авг 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Запретнете ръкави и работете, проектите ви в голяма степен ще зависят от постигнатото днес. Работата ви с администрацията може да ви изтощи, но ще го преживеете. Разумът и интуицията ви са силни, вслушвайте се по-често в тях и ще оставате доволни. Децата ще ви зарадват с успешното си справяне с житейски проблем.
  14 авг 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Искрата надежда, която до скоро съществуваше по отношение на бъдещ проект, сега започва силно да се разгаря. С други думи ще получите необходимите ви средства за да го започнете. Запазете ентусиазма си и дайте път на желанието си да покажете умения, рутина и професионализъм.
  14 авг 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Отлични резултати за тези от вас, които се трудят в деловата област. Прогнозите ви се потвърждават, а това неминуемо повишава авторитета ви. Интимният ви партньор ви удовлетворява напълно и провокира творческите ви способности. При вас те са в изобилие и това ви задължава да намерите подходяща сцена за изява.
  14 авг 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Срещите ви ще са ползотворни не само с доброто впечатление, което оставяте за себе си, но и с информацията, която ще узнаете. Заради нея са възможни промени в плановете ви, но всичко е подчинено на интересите и бизнеса ви. Съдействие от хора, за които все по - малко мислите и това ще ви впечатли.
  14 авг 2020
  Последни новини