От х:

Днес в x:

26 °C

Дарение от маски, защитни костюми и пръскачки направи строителна верига

Изображение 1 от 3

  Дарение от защитни очила, маски, гащеризони, ръкавици и пръскачки направи фирма „Мегадом“ ООД - строителна верига „Практис“, съобщиха от общинската администрация.

  Защитните консумативи бяха дарени на община Хасково. Волята на дарителите е те да се използват при извършване на задължителните и неотложни дезинфекционни дейности в града и населените места от общината. Предпазните материали и пръскачки ще послужат и при работата на доброволците, които вече са заявили желание да помогнат с безвъзмезден труд на местната управа за предотвратяване на разпространението на заразата от COVID-19. Доброволците, записали се до днес в община Хасково са 39.

  "Кметът на община Хасково Станислав Дечев прие дарението с благодарност и признателност!", информираха от общината.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (5)

  • 1
   На
   На вниманието на г-н КМЕТА
   12 -1
   13:53, 31 мар 2020
   Кмета да назначи една проверка какво се случва с дезинфектантите, които ОБ.Съвет раздаде на домоуправителите за дезинфекция на входовете,стълбищата и околовходните пространства?
   Защото мина време а при нас няма такъв ФИЛМ . На базата на упътването на бутилката се вижда че тя стига поне за 10 напръсквания... При нас домоуправителят е платен и мисля че до сега трябваше да се свърши това дело.Ако не може сам с общи усилия ще го направим.Но нещо се случва,защо?
   Бл.ДУНАВ 15,Хасково.Бл.
  • 2
   Д-
   Д-р Калъчев
   9 -4
   14:16, 31 мар 2020
   Това което раздават от общината като дезифктант си е чиста белина от най-долно качество. Белината не действа на точно този вирус но убива бактерии и микроби. Ако искате входа да мирише на тоалетна ползвайте общинския. Препаратите за почистване на под и подови настилки вършат по-добра защита!
   • Тъ
    Тъпия Вирус
    4 -3
    14:46, 31 мар 2020
    Поне на земята Няма жив организъм който да оцелее в Белината .
    ....
    А като за капак в белината има и натриева основа - сода каустик - понеже няма как да я стабилизираш (разпада се бързо натриевия хипохлорит) без да има натриева основа
    ...
   • До
    До Др-Калъчев
    0 0
    08:09, 1 апр 2020
    Такива като теб и тия дето цъкат минусите
    пият Урина от Крава която ги пази от корона вируса
    .....
    наложи се националния здравен инспектор на Британия да ги опровергава
  • 3
   До
   дом управител
   2 0
   01:47, 1 апр 2020
   Най-добре ще е на общинска тоалетна да замирисаме отколкото нищо!
  Последни новини