От х:

Днес в x:

Дарение от маски, защитни костюми и пръскачки направи строителна верига

Изображение 1 от 3

  Дарение от защитни очила, маски, гащеризони, ръкавици и пръскачки направи фирма „Мегадом“ ООД - строителна верига „Практис“, съобщиха от общинската администрация.

  Защитните консумативи бяха дарени на община Хасково. Волята на дарителите е те да се използват при извършване на задължителните и неотложни дезинфекционни дейности в града и населените места от общината. Предпазните материали и пръскачки ще послужат и при работата на доброволците, които вече са заявили желание да помогнат с безвъзмезден труд на местната управа за предотвратяване на разпространението на заразата от COVID-19. Доброволците, записали се до днес в община Хасково са 39.

  "Кметът на община Хасково Станислав Дечев прие дарението с благодарност и признателност!", информираха от общината.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (5)

  • 1
   На
   На вниманието на г-н КМЕТА
   12 -1
   13:53, 31 мар 2020
   Кмета да назначи една проверка какво се случва с дезинфектантите, които ОБ.Съвет раздаде на домоуправителите за дезинфекция на входовете,стълбищата и околовходните пространства?
   Защото мина време а при нас няма такъв ФИЛМ . На базата на упътването на бутилката се вижда че тя стига поне за 10 напръсквания... При нас домоуправителят е платен и мисля че до сега трябваше да се свърши това дело.Ако не може сам с общи усилия ще го направим.Но нещо се случва,защо?
   Бл.ДУНАВ 15,Хасково.Бл.
  • 2
   Д-
   Д-р Калъчев
   9 -4
   14:16, 31 мар 2020
   Това което раздават от общината като дезифктант си е чиста белина от най-долно качество. Белината не действа на точно този вирус но убива бактерии и микроби. Ако искате входа да мирише на тоалетна ползвайте общинския. Препаратите за почистване на под и подови настилки вършат по-добра защита!
   • Тъ
    Тъпия Вирус
    4 -3
    14:46, 31 мар 2020
    Поне на земята Няма жив организъм който да оцелее в Белината .
    ....
    А като за капак в белината има и натриева основа - сода каустик - понеже няма как да я стабилизираш (разпада се бързо натриевия хипохлорит) без да има натриева основа
    ...
   • До
    До Др-Калъчев
    0 0
    08:09, 1 апр 2020
    Такива като теб и тия дето цъкат минусите
    пият Урина от Крава която ги пази от корона вируса
    .....
    наложи се националния здравен инспектор на Британия да ги опровергава
  • 3
   До
   дом управител
   2 0
   01:47, 1 апр 2020
   Най-добре ще е на общинска тоалетна да замирисаме отколкото нищо!

  Хороскоп за 03.06.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Възможно е днес да се разочаровате от развитието на събитията на работното място, но за щастие ще ви се отдаде възможност да постъпите по начин, който в крайна сметка да ви удовлетвори. Подновявате стара връзка което настина ви въодушевява. Бъдете внимателни обаче, за да не останат излъгани очакванията ви. Ще бъдете заинтригувани от нещо.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  С желание ще погледнете на предложение за повече развлечения днес, макар, че имате достатъчно свои ангажименти. При добра организация можете да имате всичко, което пожелаете. От вас зависи. Отношенията ви с някой, когото харесвате ще се задълбочат, бъдете търпеливи и по-малко своенравни.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Физическият ви тонус е отличен и това ще ви позволи да предприемете действия в много посоки. Ще се ангажирате с много задачи, а това предполага повече отговорност и концентрация. Не пренебрегвайте непосредствените си задължения. Съсредоточете се и определете приоритетите си. Намерете време и за разтоварване. На някои от вас предстои дълго пътуване.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Налага се да свършите доста неща днес. Някои от вас са си поставили доста амбициозни цели и нямате никакво време ако сте решили да успеете на време. Притежавате необходимите качества и ви е нужна малко повече концентрация, за да се справите. Все по-близо сте до сърцето на желания човек и просто трябва да проявите търпение и да не насилвате събитията.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Няма съмнения, че с труда и упорството си създавате предпоставки за положителни развития в живота си. Сътрудничеството с влиятелен човек ще ускори придвижването на конкретна задача от сферата на професионалните интереси, образованието, бизнеса или в социален аспект. Всичко започнато днес обещава да свърши навреме и успешно.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Днес сте изключително работоспособни и смятате, че с всичко което ви очаква можете да се справите сами. Наистина имате реални шансове за успех, но не пренебрегвайте мнението и помощта на околните. Със сигурност могат да са ви от полза. Случайно ще разберете нещо много важно за вас и това ще ви зарадва. Съхране-те част от енергията си и зарадвайте приятно семейството си.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Духовната ви принадлежност към общочовешките ценности ви кара да търсите и да общувате с хора, близки по дух и култура. Ще дадете изява на претенциите си към някого, но това няма да го отдалечи от вас, напротив. Щастливи ще бъдете да откриете, че имате сродни интереси и се вълнувате от общи преживявания.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Имате доста проблеми на работното място днес, но желанието ви за успех е по-силно от всичко, затова няма да е чудно че бързо успявате да се справите с тях. Мил жест от страна на близък приятел ще ви накара да се чувствате особено значими. Силните чувства, които изпитвате към определен човек могат да станат причина за нещо, което съвсем не очаквате.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  С работата си през последните дни сте създали условия за по-ускорено развитие на събитията. Няма да останете безучастни и днес, ще продължите активно да следвате логиката им, приобщавайки към идеите си и други съмишленици. За всички от знака е в сила прогнозата, че скоро ще получат това, към което се стремят.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  С цената на повече труд и нерви ще свършите предвиденото за днес. Не бъркайте интуицията с желанията си, за да не объркате и посоката. Ако ви измъчват съмнения, потърсете подходящия човек, с когото можете да споделите вълненията си. Освен, че ще получите добър съвет, ще ви стане и по-леко на душата. Финансова подкрепа.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Радвате се на добро настроение днес, което до голяма степен е обусловено от положителното развитие на делата ви в личен план. Успявате да стабилизирате отношенията си с човек на когото особено държите и това повдига духа ви. За предпочитане е да не предприемате нищо грандиозно днес, тъй като едва ли ще бъдат изпълнени всичките ви очаквания.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Намирате много сподвижници днес, така че няма да сте сами в начинанията си. Откривате нещо полезно, което ще ползвате и за в бъдеще. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Бъдете по-внимателни в сърдечните си взаимоотношения.
  03 юни 2020
  Последни новини