От х:

Днес в x:

Скейт-площадката на Кенана: Който го може, го може - и на 8 и на 34

Скейтъри и хиксъри от цялата страна, от 8 до 34-годишни се състезаваха днес на скейт-площадката на Кенана. Блейдърите караха за собствено удоволствие - без класиране и за радост на присъстващите.

Класирането при скейтърите бе отделно за спонсорирани и неспонсорирани Първи при спонсорираните стана Сашо Моргана от Стара Загора, следван от Наско (Сливен) и Димитър Косатев – Джими (Варна).

Гибона и Дидо от Варна са победители на Best Trick.

При неспонсорираните първото място е за Стефан Костадинов. Както се оказа, той кара не за първи път на тукашната скейт-площадка, макар да е от Пловдив. 16-годишният старозагорец Стефан Тонев стана втори.





Като млад талант бе отличен 8-годишния Лъчо от Хасково. Момичето-скейтър Ваня също е от домакините.

На Big Ollie със своя BMX номер едно е Светльо от Пловдив. Също пловдивчанин е и ветеранът сред състезаващите се днес – Теодор Пеев, който на 34 години не се отказва от BMX-a си.

Колоритната общност завърши състезанието стегнато и в отлично настоение, както сред състезателите, така и сред феновете на екстремното каране, които не бяха никак малко на скейт-площадката на Кенана днес. Организатори на събитието са местният клуб Stunt и Община Хасково







 


Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини