От х:

Днес в x:

Дезинфекцията в Хасково продължава, оставиха два тролея

    Община Хасково продължава с извънредните противоепидемични мерки. Дезинфекцията на обществените места е една от тях, съобщиха от кметството.

    Освен парковете и детските площадки, на обработка с дезинфекционни разтвори са подложени и спирките на градския транспорт. Всички места се третират регулярно от екипите на „Екопрогрес”.

    Тази сутрин приключиха дейностите в парк „Кенана”. Работата продължава по основните булеварди в града. Освен дезинфекция на спирките, продължава и обработката на улиците с дезинфекционни разтвори. Тролейбусите също се дезинфекцират. Заради намаления пътникопоток, курсовете са редуцирани. Това е наложено като мярка, след анализ на актуалната обстановка. Остават да работят два тролейбуса. Те обезпечават линията кв. ”Орфей” – ЗММ. Осигурени са сутрешните и вечерните курсове по график, за да могат хората, които ползват градски транспорт, да стигнат до работа. През останалата част от деня, тролеите пътуват на час.
    Призивът на община Хасково е, хората да изчакват на спирките на достатъчно голямо разстояние един от друг. Вътре в превозното средство също да остават на безопасна дистанция от другите пътници.
    Единственото сигурно средство за предпазване от заразата и прекъсване на нейното разпространение е социалната изолация. Бъдете отговорни! Спазвайте мерките за безопасност!", призоваха от общинската администрация.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ед
      ЕДИН
      0 0
      13:30, 19 мар 2020
      Нещо не се разбира.Кога е започнало в КЕНАНА и кога е завършило?И къде се е дезинфекцирало?
    Последни новини