От х:

Днес в x:

Приемат документи за финансиране на ин витро процедури на двойки от Димитровград

От 02.03.2020г. до 30.04.2020г. ще се приемат документи на кандидатите за финансова помощ от Общински фонд „Инвитро”, съгласно Правилник за финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана репродукция на съпрузи и лица, живеещи на съпружески начала, с репродуктивни проблеми на територията на община Димитровград. Средства от фонда се отпускат и за ин витро процедура с донорска яйцеклетка или сперматозоиди, информират от общинската администрация.

Критериите за финансово подпомагане на нуждаещите се, както и необходимите документи могат да се видят на сайта на Община Димитровград, в раздел Дейности и услуги: https://www.dimitrovgrad.bg/bg/naredbi - Правилник за финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана репродукция на съпрузи и лица, живеещи на съпружески начала, с репродуктивни проблеми на територията на община Димитровград.

Наборът от необходими документи се внася в сградата  на общинска администрация, първи етаж, гише №1 – Деловодство и информация към Общински център за услуги и информация на гражданите, в запечатан плик на който са изписани трите имена на кандидата, адрес, телефон за връзка и текста „За финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана репродукция”.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини