От х:

Днес в x:

Кметът Иво Димов се среща с министри и АПИ за състоянието на ВиК и ремонта на пътя към Стара Загора

Днес, кметът на община Димитровград Иво Димов ще се срещне в София със заместник-министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков.

Темите, които кметът ще обсъжда с зам.министър Нанков са за състоянието на ВиК и оптимизирането на водоподаването за нуждите на индустриалната зона в землището на село Крепост.

С представители на Агенция пътна инфраструктура Иво Димов ще коментира и дейностите по ремонта и реконструкцията на международен път I-5. Лошото състояние на отсечката от републиканската пътна мрежа в участъка от моста на река Марица до границите на общината с област Стара Загора е многократно поставян въпрос от кмета на Димитровград пред АПИ и МРРБ.

През есента започва ремонт на пътя Димитровград – Стара Загора?

За ремонта на републиканския път І-5 между Димитровград и Стара Загора се предвижда индикативната стойност на обекта да възлиза на 7 098 180 лева.

Facebook коментари

Коментари в сайта (11)

 • 1
  Ам
  Ами хайде де
  0 0
  12:11, 19 фев 2020
  Кога ще го почват? Нали беше есента. Сма коя есен не казаха
 • 2
  Гр
  гражданин
  4 -2
  13:12, 19 фев 2020
  Редакцията, не укривайте и не защитавайте кмета. Плаща ли Ви. За това сме на 119 място. Станахте като другата редакция Общински пазари!
  • От
   От редакцията
   3 0
   14:15, 19 фев 2020
   Бихте ли ни уточнили какво смятате, че укриваме и по какъв начин защитаваме кмета. Ако имате иформация, която искате да споделите с нас го направете на редакционния email dimitrovgrad@bgvesti.net
  • Дг
   Дгд
   2 0
   14:05, 20 фев 2020
   По изборите не се спряхте да го рекламирате и също не сте достатъчно критични към Община Димитровград за налудничавите им проекти и недостатъчната прозрачност на това как се харчат парите на данъкоплатците. И не спирайте със статиите за малкото кръгово до Язаки!
  • От
   От редакцията
   2 0
   18:57, 20 фев 2020
   ДГД, гражданин, по време на изборите всяка медия дава равни права на всички ПП и кандидати да представят своите идеи и да се опитат да убедят гласоподавателите да си дадът гласа за тях. В най-долната част на сайта има линк "Местни избори 2019" там са публикувани правилата и отчетите от изминалите избори, няма нищо скрито покрито по време на предизборната кампания, може да разгледате. А за критиката към когото и да било се стараем да сме максимално обективни и с материалите които правим за Вас читателите да ви дадем възможност да извадите собствените си изводи, кое е правилно и кое не е не целим да Ви убедим в нашата гледна точка. И както ви писах в по горния коментар, ние сме готови да дадем думата на всеки да изрази своето мнение по актуални за обществото теми.
  • Дг
   Дгд
   1 0
   10:24, 21 фев 2020
   Благодаря за отговора. Наистина поне ни оставяте да си кажем какво ни е нАсърце. Да но олекне. А ония все пак си крадат - но нека да се дава гласност - младите да знаят.
 • 3
  Бр
  Браво на кмета
  4 0
  13:26, 19 фев 2020
  Чак сега кмета се усети, че нещо не е наред с В и К-то. Самият той не спази Генералният план на В и К за община Димитровград, като построи неправомерно водопровода до гр. Меричлери. Еднолично назначи управител-монтажник / с купено удостоверение/, за да приеме този водопровод. Ама двамата много си приличат. Лика - прилика. Двама купувачи на документи и лъжат държавата. По Генералният план трябваше да се построи ПС западно от кв. Черноконево, където има два сондажа с 40 л./сек. и щеше да реши проблемите за вода на нас. места по левия бряг на р. Марица. Кметът забрави за гръмките си обещания да измести водопровода в района Каолин. Сегашният управител е разрешил площадката на Каолин да е над водопроводите за вода снабдяващи Димитровград. Тука е уместно намесата на прокуратурата и това изместване да стане за сметка на управителя, а не да се търсят инвестици за сметка на Димитровградчани.
 • 4
  Пъ
  пътуващ
  0 0
  13:54, 19 фев 2020
  От цялата страна за мен в Димитровград е най-трагичен пътя.На другите избори повече смелост,повече кандидати за важните за града постове.А иначе служебна кола и сте си добре.
 • 5
  До
  до Браво на кмета
  0 0
  14:28, 19 фев 2020
  От днес Главният прокурор е разпоредил проверка на всички ВиК.Сигнали се подават до комисията по водно регулиране.
 • 6
  Из
  извинявам се
  0 0
  14:35, 19 фев 2020
  Комисията по енергийно и водно регулиране.
 • 7
  Гр
  гражданин
  1 0
  17:17, 19 фев 2020
  Написах текст който не показахте.

Хороскоп за 01.06.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Очаква ви спокоен и приятен ден. Въздържайте се от необмислени постъпки и реакции и се посветете изцяло на работата си. Особено много ви се отдава да убеждавате днес и това е прекрасен повод да прокарате идеите си сред висшестоящите.
01 юни 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Няма да ви липсват успешни ангажименти както в личен, та-ка и в делови план. Някои от вас ще пътуват, а други ще работят за утвърждаване на вече отвоювани позиции. Трескави вълнения и може би силна любов, може да предизвикат вземането на сериозни решения и дълготрайно обвързване. Денят ще ви предложи приятно и успешно развитие на заниманията ви.
01 юни 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Съсредоточете се върху работата си и не обръщайте внимание на дребните проблеми. Помислете малко и може би ще откриете съществени неща, които до момента пропускате. Това би ви помогнало да вземете много по-адекватно решение. Сега е момента да бъдете предприемчиви. Не се колебайте да предприемате по-активни стъпки.
01 юни 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Засилете присъствието си там, където считате за важно и ще получите максимума в очакванията си. Получена навреме информация ще улесни работата ви и бързо ще я придвижите напред. С готовност ще се включите и в решаването на чужд проблем, но това сте вие. Всъщност, така помагате и на себе си, а най-хубавото е, че го осъзнавате.
01 юни 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Плановете ви за деня в по-голямата си част са доста амбициозни и ще трябва да положите огромни усилия за да ги осъществите. Не лош вариант за добро запълване на деня е да посетите ваши приятели извън града или пък те да ви предложат кратка екскурзия( това също е много вероятно). Както и да се развият събитията със сигурност няма да ви е скучно.
01 юни 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Изпълнени сте с намерение да свършите всичко, което сте планирали. Настроението ви се отразява добре на околните. Късмета ще ви съпътства, но на моменти бъдете по-разсъдливи, за да преодолеете конфликтна ситуация. Предстоят ви интересни срещи, не подценявайте възможностите, които ви се дават.
01 юни 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Притиснати от много задачи, ще се съобразите с най-важните, започвайки деня си с тях. Ще се отзовете и на нуждите на приятел, кой друг, ако не вие сте готови да му помогнете. Любовта ви зарежда с енергия и ви правят щастливи. Може би там се крие тайната на желанието ви да сте полезни и добронамерени към всички.
01 юни 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Добър ден за повечето от вас. Получавате благоприятна възможност да работите върху проект, към който отдавна се стремите. Имате шанса да започнете задача, която очаквате, и която ще ви донесе много успехи. В личен план ще ви трябва повече търпение, за да стабилизирате отношенията си с човек, от обкръжението ви.
01 юни 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
В делови план ви очакват дребни и неприятни спънки, които може да ви забавят, но в никакъв случай няма да се отразят сериозно на плановете ви. Успявате да привлечете ценен партньор и това може да даде силен тласък на начинанията ви. Работата в екип ви носи успех и е по-удачния избор от индивидуалните действия. Много е вероятно в един момент, просто да имате нужда от поне още един човек.
01 юни 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Новости, върху които не сте мислили ще ви привлекат вниманието днес. Не допускайте това да развали доброто ви настроение, извлечете полза за бъдещата си работа. Вечерта ще присъствате на събитие, което ще ви срещне с интересни хора, но може и да ви отегчи. Важен човек за вас ще ви потърси, или вие него.
01 юни 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Възможно е да срещате трудности на работното място днес, затова ще трябва да се замислите за подхода, който използвате. Направете колегите си съюзници и се вслушвайте в тяхното мнение. Това ще ви е много полезно и ще покаже пътя към успешното реализиране на плановете ви. Не възлагайте големи надежди на нещо с минимален шанс.
01 юни 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Днешният ден се очертава като приятен за повечето от представителите на зодията. Хората около вас ще ви осигурят добро настроение, за което ще им бъдете благодарни. Работата не ви създава никакви проблеми. Правите всичко с удоволствие и това е в основата на успехите ви. Нужно ви е още малко време.
01 юни 2020
Последни новини