От х:

Днес в x:

Снегорини чистят в Баните, 20 в готовност на възлови точки в региона

20 автомобила от Агенция „Пътна инфраструктура“за почистване на републиканската пътна мрежа при зимни условия в региона на Хасково са в готовност и са извадени на паркинг на възлови точки, обобщават информация до момента от областната администрация.

Осем от машините са разположени в Хасково, шест- в Харманли, два по два са в Тополовград, Свиленград и Ивайловград.

Въпреки, че на много места в областта вали от сутринта, до момента никъде в региона няма натрупан сняг, е показала проверката по общини на областната управителка д-р Стефка Здравкова.

В района на Свиленград дори няма валеж от сняг няма валежи, а в Ивайловград сутрешният сняг вече се е обърнал в дъжд.

Обстановката в хасковска област е нормална, въпреки валежите на сняг и дъжд. Двадесет коли от Агенция „Пътна инфраструктура“ са в готовност за почистване и обработване на републиканските пътища.

Прогнозата е и в следващите часове валежите да продължат. От службите съветват шофьорите да тръгват на път, подготвени за зимни условия и да не пренебрегват пътните условия при натискана не газта.

 Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ба
    Бай Хой
    17 -1
    13:26, 5 фев 2020
    Това наистина сте откъсани журналисти!При заглавие "Снегорини чистят Баните",в статията ви няма една дума за Баните,иначе за всичко друго се пише
    • Ва
      Вай
      11 -1
      14:02, 5 фев 2020
      То Баните е село в Смолянска област доколкото знам!А може и баните на хората да чистят.
  • 2
    Сн
    Снегорина от банята
    12 0
    14:00, 5 фев 2020
    Първо снегорина няма как да влезе в банята:),или става въпрос за село Баните?!Или пък може ми за Минерални Бани?!!!Кой знае!
Последни новини