От х:

Днес в x:

-1 °C

Д-р Янакиев съветва родителите как да предпазват децата си от грип

Кои са най-ефективните начини да предпазим децата си в окото на грипа и как да реагираме при ситуация. Тези теми ще бъдат обсъдени по време на срещата, която организира в разгара на грипната епидемия председателят на Постоянната комисия по здравеопазване в Общински съвет на Хасково д-р Марио Янакиев. Срещата- разговор е на тема „Как по-малко да боледуват децата, посещаващи детски градини“.

Срещата е продиктувана от увеличения брой заболели от грип и ОРЗ деца и възможността за мерки, които да прекъснат или предотвратят разпространението на заболяванията в детските заведения.

Дискусията е насрочена за 5 февруари от 17,30 часа в зала „Хасково“. В нея ще участват представители на РЗИ Хасково, община Хасково, общински съвет Хасково, работещи в медицинските заведения, детските градини и родители.

Ще бъде обсъдена актуалната епидемична обстановка в Хасково и общината. Ще бъдат набелязани и мерки за опазване на детското здраве.


haskovo.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (23)

 • 1
  Д-
  Д-р Ох Боли
  15 -2
  16:35, 31 яну 2020
  Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
 • 2
  Бъ
  Бързака
  44 -4
  16:44, 31 яну 2020
  Много "рано" са се сетили за тази среща на 5-ти февруари. :) Тъкмо след грипната епидемия е идеално. Със същия нулев ефект може да е и на 5-май!
 • 3
  Бъ
  Бъркоч
  59 -6
  17:04, 31 яну 2020
  Вече става смешен. Прави собствени лекарства и ги преписва на пациентите си (конфликт на интереси-да се заемат с проверка държавните органи). Или да си произвежда и продава лекарствата или само да лекува хората както се е заклел. Да върши двете е неморално и смешно!!!
  • Аа
   Ааааааа, сетих се
   42 0
   18:13, 31 яну 2020
   Абе, аз се чудех, защо нещо заглавието не се връзва с текста отдолу. Заглавието трябваше да бъде:
   Доктор.....иска да си купите от лекарствата му
   Тъкмо си мислех, че майките като прочетат съветите и вече няма да боледуват толкова децата.
 • 4
  Га
  Галя
  35 -3
  17:12, 31 яну 2020
  Тя и срещата ще е явно с цел презентация на отварите и илачите. Те децата си ги пият и си кашлят,и си ближат сополките цял ден, майките внушават на себе си и на всички останали, че се лекуват. Чакаме бавния, но сигурен ефект от Плацебо лечението!
 • 5
  12
  12345
  42 -2
  17:16, 31 яну 2020
  И другия клоун се показа!!!!Той е номер две пред не го е само Веселин Илчев!!!!!
  Клоуни с платени публикации на този поне можем да коментираме изявите!!!!
  • Ма
   Майка
   8 0
   10:45, 2 фев 2020
   Без да го познавам, само при един консулт с доктора у мен нахлуха съмнения
 • 6
  Ко
  коко
  21 -2
  18:14, 31 яну 2020
  Завалията.Трябваше да го направя труден за рисуване на времето,ама детето щеше да се уплаши.
 • 7
  Ар
  Арника монтана
  33 0
  19:32, 31 яну 2020
  Шарлатанина пак изпълзя! С хомеопатия ли да се пазят и лекуват, а? И да внимават с дозата?
 • 8
  Ми
  Минал е под дъгата
  25 0
  20:23, 31 яну 2020
  Този е от бандата на бат Тенчо !
 • 9
  Г-
  Г-н Михайлов
  31 -1
  21:20, 31 яну 2020
  Марио, 2 дини под 1 мишница не се мъчи да носиш! Ако обичаш де! Или се заеми с медицина....или с.....политика...или......с футбола(както пробва преди 2-3 месеца!) Хайде вземи та реши и кажи накрая какви футболеи или плувци да извадим, какви вируси да отстраним, какви чеда да отгледаме,или как да правим пачка чрез Партията Майка на власт! Без значении БКП пардон БСП ГРОБ ДуПиСе
  • Чи
   читател
   35 -1
   21:58, 31 яну 2020
   Той е супердок-доктор,фармацевт,политик,футболист,писател,всичко,но 16 години да служи на Г.Иванов и сега да се преобърне като палачинка и да е пръв гербаджия,ами падна ми в очите,човек трябва да е и малко принципен!
 • 10
  Да
  Дамян
  35 -1
  21:21, 31 яну 2020
  Този е гербер и мошеник! Стига сте му правили реклама! И коментара на по - горния читател 12345 е прав, че все ни навирате в очите и Веселин Илчев, който уж измислил хляб! Глупости на търкалета! Ако сте обективна медия пишете кой стои зад Веселин Илчев! И отговорете на въпроса, защо все ни го навирате в очите?
  Що се отнася до д-р Марио Янакиев той е кариерист и е с таз, която е на власт. На следващите избори може да мине към ДПС.
 • 11
  Оп
  Опашата лъжа
  30 0
  22:11, 31 яну 2020
  Не е по темата,но понеже под въпросната статия не се допускат коментари ще пиша под други статии.Другата причина е че Хасково нет ако има претенцията да е обективна медия ,трябва да информира своите потребители за новини които са проверени и достоверни.Става въпрос за "първия в света безглутенов хляб",създаден,сътворен ,изнамерен от някой си Илчев (най-вероятно е потомък на Айнщайн). Безглутенов хляб има от години,рецепти в интернет доволно много,повечето домашни хлебопекарни имат програми за безглутенов хляб.Безглутенов хляб има и в Кауфланд.Този производител явно много се е впечатлил от "легендата" за Рокфелер ,който уж купувал евтини ябълки,лъскал ги с кърпа и продавал по-скъпо и така натрупал милиони.Всички обаче знаят истината,че се споминала леля му и той получил голямо наследство.Подобна легенда се опитва до ни пробута и въпросния производител,да не говорим че "хляб за жени" звучи доста сексистско и може да бъде успешно атакувано в съда.Безглутенови продукти са принудени да консумират само хора с непоносимост към глутен,за всички други няма значение наличието на глутен.Досто ме разсмя тази част от "легендата" ,че Илчев не можал да намери старицата,която му казала билката подобряваща тестото,за да и благодари.Явно тя е била единствената която е знаела тайната на безглутеновия хляб и ние сме късметлии,че я е разкрила на Илчев.Какъв съспенс, каква драма!!!Питам се аз ,не трябва ли тя да бъде обявена като откривател на безглутеновия хляб?Има голяма доза истина в твърдението,че в България 80% са дебили,но моля ви не ни подценявайте толкова много.Има и други места от където може да се информираме.
  • ИА
   И аз
   17 0
   09:02, 1 фев 2020
   Използвам вашия коментар да попитам Хасково Нет извън темата : защо в статиите за веселин илчев не пишете че са рекламни или поръчкови
 • 12
  Ле
  ЛЕЧИТЕЛ
  16 -2
  02:19, 1 фев 2020
  Докторите като хванат грип, инфлуенца, сюргюн и други болежки се самолекуват и самодезинфикцират по народната медицина с праз и чесан, мента и куркума в греяна ракия и вино със сланинка леко запекана на скара с дървени въглища!!
  И на това народа му казва след дъжд качулка, но все пак си е овертюра за настъпващата корона !!!
 • 13
  Ми
  мичето
  25 -2
  09:58, 1 фев 2020
  Марио,Марио как се чувстваш като четеш форума? Май всичко което пише,че си клоун,кариерист,използвач,шарлатанин,търговец ,пилитически хамелион и т.н. е истина,а ти си лекар.Забрави ли? Тогава си запали дипломата и иди на бабешкия пазар да си продаваш измислените сиропчета.Или те е страх,че гробарите които ти приютиха ще останат с един кадър по-малко в медицината? Както върви скоро и ние ще останем без тези крадци и престъпници.Времето наближава.
 • 14
  Мл
  Младен
  8 -19
  14:35, 1 фев 2020
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • :0
   :0
   7 0
   12:37, 3 фев 2020
   С на пък, винаги се е държал грубо и арогантно!
   Изписва лекарства по рекламна брошура, веднага след като каката с рекламата излезе от кабинета, без значение как ги понасят децата! И после повръщали от вируса, не от съвършено новоизмисления нов антибиотик на пазара!
   Важното е новите илачи да се продават. Ръка за ръка сме с тях! :(
 • 15
  Ма
  Майка
  20 -2
  16:28, 1 фев 2020
  Това е най-мързеливия доктор /педиатър / който познавам в града. Преди много години ми беше личен лекар на детето ми. И така, когато ми трябваше в най-спешните случаи - - той д-р Янакиев никога не вдигаше телефона си, звъняла съм му от най-различни номера и от скрит номер, но глас в пустинята. Накрая отидох в домът му и като звъннах на звънеца ми отвори самият той и ме изгледа така все едно съм насочила пистолет срещу него. И след това го смених със друг/а/ педиатър. Не че и другите си вдигат телефоните в почивните дни или празници когато има, но Янакиев е "шампион".
 • 16
  Ен
  Енергоотрицателно
  10 -2
  20:38, 1 фев 2020
  Ако ще пенкелер да измисли тая герберуга, на хората няма да помага, защото е заредено с лоша енергия.
 • 17
  Ха
  Хаской нейт
  7 -1
  12:15, 3 фев 2020
  Предлагам на Хасково нет("независимата медия или както те сами се определят), след като за дадено лице има толкова грозни, отрицателни и будещи отвращение коментари да започнат да сезират компетентните органи защото вие Хасково нет чрез тези коментари събирате достатъчно отзиви и сигнали за конкретно лице. Полицаиите и доносниците на полицаиите в тази медия да вземат да свършат малко обществено полезна работа. До колкото до този "д-р" Янакиев!!!
  1. Изключително груб към малки деца и жени(които не са му текнали по лигите)
  2.Замърсител на околна среда- вижте ул. родосто където живее една сутрин между 7 и 8 часа какво прави!
  3. Изключително нагъл и досаден тип, който търси конфликтни ситуации играейки фудбол между паркирани коли с деца, при все че на 100 метра от паркинга има стадион!
 • 18
  Ха
  Хасковлията
  4 0
  11:21, 4 фев 2020
  Как си докторе,напъват те яко тука,а?
  Споко, нали си пълниш джоба- нали за това влезе в тази шайка ГРОБ!
  Ама нали обеща да направиш плувен басейн в Хасково- нещо като че ли замълча по тази тема?
  Хайде, да видим дали си изпълняваш обещанията! Ако и те да са предизборни!
  Лично ще ти стисна ръката, ако го направиш!
  Дерзай!!!

Хороскоп за 22.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Мнозина от вас ще предпочетат да посветят времето си на полезни и приятни неща, с които да зарадват най-близките си. Забравете за грижите свързани с професионалните дела и се наслаждавайте пълноценно на почивката си. Можете също така да освободите голяма част от натрупаното напрежение, като се занимавате със спорт.
22 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не се поддавайте на внушения и не позволявайте нечие лошо настроение да развали вашето. Ще получите обаждания, които ще ви зарадват и ще дадат простор на мечтите ви. Очакват ви приятни часове с любимия човек. Не подценявайте желанието му да сте заедно. Ще се изненадате от едно предложение.
22 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Едва ли ще се задържате за по-дълго време на едно място днес и с право приятелите ви ще се оплакват, че не могат да ви открият. Имате нужда от свеж въздух, затова едва ли стоенето вкъщи ще е предпочетеният от повечето от вас вариант. Разходка сред природата ще ви се отрази чудесно и ще ви зареди с достатъчно свежа енергия.
22 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Мислете за себе си и за бъдещето си. Погрижете се за нещата, които ви дават сигурност и не пренебрегвайте мнението на близките си. С добра организация ще подобрите работата и материалното си положение, което ще се отрази на целия ви живот. Отношенията ви с партньора се нуждаят от повече яснота.
22 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще получите добри възможности за придобивки, от които ще се възползвате максимално. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Не избързвайте в нищо и внимателно обмисляйте действията си. Погрижете се да не пропускате важните моменти в живота на близките си.
22 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Голяма част от вас посрещат гости днес, затова е твърде възможно планираната почивка да остане на заден план. Затова пък бъдете сигурни, че приятното прекарване ви е сигурно. Имате конкретна идея за нещо, което отдавна ви вълнува и съвсем скоро ще се радвате на чудесна възможност, за да я осъществите. Намерете време и за почивка днес.
22 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Денят ви ще е забързан и често с напрежение, но не изпадайте в стрес. Ще работите по приключване на задача, резултатите от която имат отношение към финансите на семейството ви. Ако времето не ви стигне за всичко, което планирате, потърсете подкрепа. Сигурно е, че такава няма да ви бъде отказана.
22 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Днес ще трябва да обърнете повече внимание на отношенията си със сърдечния партньор. Дайте всичко от себе си, за да предотвратите евентуалните конфликти. Ще срещнете хора, с чиято помощ може да повишите професионалната си квалификация, а също и финансовите си приходи. Не пренебрегвайте и духовното си здраве.
22 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Възможно е да се ангажирате с непредвидени задачи и да поемете чужди отговорности. Това ще обогати житейския ви опит, но ще ви по изнерви. Домашните проблеми също ще ви заставят да търсите решения и в края на деня се очаква да сте уморени. Починете си и не търсете причини да слизате в конфликт с близките си.
22 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не са изключени затруднения, които да ви разколебаят по отношение на планирано пътуване или друга подготвяна среща. Каквито и да са причините, не се гневете на околните. Избягвайте ненужни спорове и доказване на надмощие. Нуждаете се от почивка, за това приемете приятелска покана за среща.
22 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес ще трябва да положите усилия, за да постигнете разбирателството, към което се стремите. Нищо не идва от само себе си през този ден, но нека това не ви обезсърчава. Не се поддавайте на лошо настроение, а направете нещо, което ще ви накара да се почувствате добре. Дори да смятате, че това е прост каприз, не се колебайте да го изпълните.
22 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Едно събитие ще ви направи доволни и ще повиши самочувствието ви. Но не се изживявайте като първа инстанция, дайте правото и на другите да имат мнение. Така достойнството и авторитетът ви ще се запазят, освен това ще научите нещо полезно за себе си. Усещането ви за скорошна развръзка на личен проблем не е погрешно.
22 фев 2020
Последни новини