От х:

Днес в x:

Най-красивата жена в света стана звезда на социалните мрежи на 2019 год.

Супермоделът Бела Хадид, която по-рано бе призната за най-красивата жена в света, получи титлата на главната звезда в социалните мрежи през 2019 година. Наградите на журито и изборът на читателите са публикувани в Models.com.

Браншът счита супермодела Бела Хадид за най-влиятелната жена в Instagram и Twitter. Изборът на читателите обаче отрежда първото място на британския топмодел и актриса Наоми Кембъл, като оставя Бела Хадид втора.

Втора според Индустрията е Ашли Греъм, популярен модел плюс размер.

20 знаменитости претендираха за титлата звезда в социалните медии. Сред тях са сестрата на Бела Хадид Джиджи, Ирина Шейк, Адриана Лима, Кендъл Дженър, Кая Гербер, Уини Харлоу, Хейли Бийбър и други.

Мненията на Индустрията и на читателите се различават в 11-те категории на наградите, включително за модел на годината, където Наоми Кембъл на корицата на японския Vogue отново е изборът на читателите. Те също така са класирали на първо място Бела Хадид в категорията стрийт стайл.

През октомври външността на Бела Хадид беше призната за идеална, а самата тя беше наречена най-красивата жена в света. Ръководителят на Центъра за козметична и пластична хирургия в Лондон, д-р Джулиан Де Силва, сравни лицата на известни личности, включително 23-годишния модел, със златното сечение. Оказа се, че пропорциите на Бела Хадид съвпадат със съвършените на 94,35 процента.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини