От х:

Днес в x:

Когато BMW се остави в ръцете на Наоми Кембъл

BMW обяви партньорство с Наоми Кембъл при разработката на уникална версия на най-луксозния си модел XM, пише автомобилното издание Motor1. Модел, актриса и една от най-разпознаваемите и влиятелни фигури в модната индустрия през последните четири десетилетия, Кембъл ще участва в международната кампания по лансирането на новия модел под мотото "Дръзни да бъдеш себе си". Фокусът ѝ ще бъде върху ново измерение от самоуверено присъствие, експресивен лайфстайл и индивидуалност във всичките ѝ форми, казват от германската компания.

Според BMW, силният усет на Кембъл към естетиката и дизайна ще изиграе ключова роля в предстоящите проекти на компания. В това число и на уникална версия на BMW XM, която ще бъде представена по-късно през годината.

"Слоганът на BMW M "Дръзни да бъдеш себе си" веднага ми хареса, защото описва точно това уверено поведение, което е необходимо за постигането на напредък и промяна в положителна посока", казва самата Кембъл.

Снимка 613062

Наоми Кембъл все още е смятана за пионер в модния бизнес, най-вече от страна на следващото поколение изгряващи таланти на модната и творческата сцена. Отдадена е на социалната промяна, като използва присъствието си на различни форуми, за да се застъпва за повече разнообразие в модния бизнес.

Но американката е и успешна актриса, дизайнер и предприемач. Подкрепя множество благотворителни организации, сред които инициативата EMERGE, която промотира изгряващи таланти от Африка, както и UNESCO.

Снимка 613060

Колкото до BMW XM - автомобилът официално бе пуснат в производство през декември миналата година в завода в Спартанбург, Южна Каролина. Електрифицираният супер мощен и супер луксозен кросоувър ще се появи в дилърската мрежа на баварската компания през пролетта.

Джипът се задвижва от хибридна система, използваща 4.4-литров V8 двигател с два турбокомпресора и 8-степенна автоматична скоростна кутия. Бензиновият двигател произвежда впечатляващите 483 к.с. и работи съвместно с електромотор, който допринася с нови 194 к.с. Общата мощност на системата достига 644 к.с., които позволяват на XM да се ускорява до 100 км/ч за 4.1 секунди.

За всички, които смятат всичко това за недостатъчно, BMW планира представянето на Red Edition версия, разполагаща със скандалните 738 к.с. Последната ще се появи малко по-късно, през есента.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини