От х:

Днес в x:

Димитровградчани даряват Коледна вечеря на хора в нужда: Включи се и ти!

Изображение 1 от 4

    Доброволческа инициатива под наслов „Димитровград подарява Коледна вечеря на човек в нужда“ се организира в града. Целта е събирането на хранителни продукти, които да бъдат раздадени на нуждаещи се жители на общината, като техния подбор ще бъде извършен чрез списъци от Агенция „Социално подпомагане“, за което ще съдейства Община Димитровград.

    Сформиран е пункт за приемане на дарения от сърцати съграждани, готови да помогнат с хранителни продукти. Пунктът се намира в нова сграда с адрес ул. "Ромен Ролан" 16, за повече информация желаещите да дарят храни могат да позвънят на тел. 0888 932 437.

    В пункта се събират основно трайни хранителни продукти, които да са в срок на годност поне до края на годината, като пари за дарение не се приемат. Кампанията стратира в началото на тази седмица и е отворена към всеки, който иска да зарадва нуждаещите се жители на общината, като им даде светлината на добротата за Коледните празници.

    Хранителни продукти се събират всеки делничен ден в интервалите от 9:00 - 10:00 часа, 12:00 - 13:00 часа, 17:00 - 18:00 часа, в събота и неделя от 14:00 до 16:00 часа. Даренията ще бъдат разнесени на 21 и 22 декември от доброволци, до тогава ще могат да се даряват и продукти.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    Последни новини