От х:

Днес в x:

Ози избухна със сингъл от новия албум

Тук е и е жив!

И има невероятна балада - която е толкова "Ози", колкото е възможно в рамките на кариерата на Принца на мрака след "Блек Сабат" (да не се лъжем - намусеният Тони Айоми сигурно не би включил такава песен като "Б-страна" на сингъл на "Сабат").

Но пък след 3'20 мин на парчето Under the Graveyard има и част за почитателите на Бащите на хеви метъла.

Още в края на септември медиите, които чакат Ози да умре кажи-речи от 1980-те, бяха зашеметени от новината, че има нов албум. "Бащицата" съобщи това след дългото си пребиваване в болница, което дори доведе до отмяна на прощалното му турне (само "Кисс" имат повече!) No More Tours 2.

Така стана ясно, че роденият през 1948 г. динозавър е бил вдъхновен, след като с него се свързал рапърът Пост Малоун. 

После Ози записва 9 нови авторски песни с продуцента на "това хлапе", както нарича Малоун - Андрю Уат.

Но какво да се прави - било писано хеви метълите и това да доживеят - Ози в рап парче... (нищо че № 8 в американския Билборд Топ 100 не е никак зле).

Практически Ози не е имал под собственото си име албум от Scream през 2010-а. Макар от тогава да минаха годинки, само вижте с каква енергия изпълнява титулната песен (а изумителният китарист е Gus G - "наше момче" от съседен Солун, Гърция, нали знаете, б.р.).

Засега не е известно кога ще излезе новият албум на Ози ORDINARY MAN (доста майтапчийско заглавие за такъв човек, нали), освен че ще е "в ранната 2020-а". Хубавата новина е, че на сайта му се появиха дати за отмененото "прощално" турне, започващи от 27 май в Атланта Джорджия. Поне до момента те са само северноамерикански - в САЩ и Канада.

Да видим… 

Източник: ClubZ.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини