От х:

Днес в x:

Савана пее RnB с кадифен глас - "Self Care" (видео)

Едно момиче седи с гръб към океана, с лаптоп до себе си и микрофон, свързан с лаптопа. "Написах песен на плажа: Self Care", пояснява под видеото Савана Кристина. 

В този клип камерата не помръдва, и няма нужда - всичко, което ще ви грабне е пеенето на Савана. Докато има такива 20-годишни, ще можем да продължим да вярваме в бъдещето на света.

Савана Кристина е от Маями, Флорида, пише музиката и текстовете си, пее от дете, едва шестгодишна е вече солист на училищния хор. В момента е студентка трета година, специалност политически науки и продължава да прави страхотна музика, с която вдъхновява и мотивира младежта, докато следва.

За по-малко от месец "Self Care" направи над милион и половина гледания, а Савана не спира да получава съобщения от различни хора как им е помогнало посланието на тази песен.

За тези, които са позволили комерсиалната музика да им изкриви представите за RnB и соул - Савана ще ги върне в правия път. Тя има всичко, което прави тези стилове това, което са. Затова, просто я чуйте. 

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини