От х:

Днес в x:

Кандидат- кметът на Хасково Станислав Дечев и кандидати за съветници от листата на ГЕРБ представиха идеите си за развитие на Обединените ученически общежития

    Подкрепяме кандидатурата на Станислав Дечев за кмет на Хасково, защото той е млад и енергичен мъж, който с работата си до сега доказа, че милее за Хасково, че образованието и младите хора са негов основен приоритет и че има идеи, които да съживят и преобразят града ни. Това казаха при срещата си с кандидата за кмет на Хасково от ГЕРБ Станислав Дечев директорът на Обединени ученически общежития Стайко Колев и екипът на структурата.

    „Ние сме активни хора. Имаме инициативи и искаме единствено съдействие, за да ги осъществим. Правим всичко възможно децата и младежите в Обединени ученически общежития да се чувстват уютно и да заобичат Хасково”, разказа възпитателите и педагозите. Екипът на структурата със собствени средства е ремонтирал част от материалната база. Хората тук са успели да създадат условия,близки до семейните, така че на учениците да не им липсва домашния комфорт.

    „Винаги се радвам, когато се срещам с млади хора и с такива, които обичат децата и се грижат за тях. Обединените ученически общежития са един мини ученически град, който трябва да бъде не само съхранен, но и развит и модернизиран. Тук може да се направят много подобрения, в това число условия за учене и забавления на децата. Затова съм изключително доволен, че всички тези дейности в бъдеще ще осъществяваме заедно, защото Хасково сме всички ние!”, подчерта Станислав Дечев. Обединените ученически общежития трябва да станат един от стълбове за развитие на ученическото и младежко творчество, спорт и образование, категоричен е кандидатът за кмет на Хасково от ГЕРБ, с №43 в бюлетината.

    Купуването и продаването на гласове са престъпления!

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Последни новини