От х:

Днес в x:

Хванаха дилър на гласове в Благоевград

Криминалисти от Oбластната дирекция и Районното управление на МВР в Благоевград задържаха 35-годишен благоевградчанин, в когото са открити списъци на членове на политическа партия, 3 250 лева и незаконно притежавани боеприпаси.

В районното управление бил получен сигнал за събиране и преснимане на лични карти на жители от благоевградски квартал. Полицаите успели да открият инициатора, след като спрели за проверка лек автомобил "БМВ", в който пътувал 35-годишен мъж, известен с криминалното си минало.

Служителите на реда намерили в автомобила ксерокопие на списък с членове на политическа партия за платен членски внос. В джоба си мъжът носел 3 250 лв. При огледа на колата са били открити ксерокопия на лични карти на български граждани, фигуриращи в списъка. В тайник на "БМВ"-то бил намерен газов пистолет и 7 патрона за автомат "Калашников".

Задържаният бил отведен в Районното управление на МВР, откъдето опитал да избяга, но полицаите успели да го хванат. Наложена му е полицейска марка задържане за 24 часа.

Газовият пистолет и патроните са иззети за експертиза. Установени са хората от списъка, чиито документи за самоличност са ксерокопирани, и те дават писмени обяснения в полицейското управление.
Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини