От х:

Днес в x:

Обръщение на Соломон Паси към българите в чужбина

Уважаеми сънародници в чужбина,

Наближават парламентарните избори, които са вдругиден. За съжаление през 2009 г. като цяло вие имате доста по-малки възможности да гласувате отколкото това беше през 2005 г., когато правителството на Симеон Сакскобургготски управляваше тези процеси. Мога да ви уверя, че ако през следващия мандат имам тeзи правомощия отново ще ви дам възможност за повсеместно гласуване и участие в политическия живот на страната.

Междувременно, можете да подкрепите моята политическа сила и тези мои възгледи с бюлетина №8 по пропорционалната система.

Съжалявам, че нямате възможност да ни подкрепите и мажоритарно, но бихте могли алтернативно да окуражите всички свои приятели на територията на Хасковска област (общините Димитровград, Ивайловград, Любимец, Маджарово, Минерални бани, Свиленград, Симеоновград, Стамболово, Тополовград, Харманли) да подкрепят мен мажоритарно и пропорционално с бюлетина №8, а също така всички ваши приятели в област Смолян (общините Баните, Борино, Девин, Доспат, Златоград, Мадан, Неделино, Рудозем и Чепеларе) да подкрепят Гергана пак с бюлетина №8.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини