От х:

Днес в x:

Опит и резултати обеща червената листа на заключителната си среща

Печеливш екип гарантиращ опит и резултати. Това обеща червената листа от 11 кандидати за народни представители на прощалната си среща с гласоподавателите преди вота на 5-ти юли. За разлика от опонентите, ние знаем как да постигнем всичко това, обяви водачът на листата Емилия Масларова. Енергичния екс-социален министър бе категоричен, че намеренията не са достатъчни, всяка работа се преценява по постигнатото. Ние постигнахме много заедно, трябва да свършим още. С ваша помощ, обърна се тя към препълнения площад.

Известната народна певица Николина Чакардъкова представи министър Емилия Масларова и областния управител Райна Йовчева като двата коза на Коалиция за България в Хасково. Те са звездите на тази вечер, скромно обясни певицата, която разбира от популярност, защото самата тя я притежава в изобилие. А социалистите демонстрираха скромност в изобилие. Не тръгваме с претенции, а с очакванията, че можем да работим с всички в името на България, обявиха бъдещите депутати. В листата личаха имената на досегашния депутат от Харманли Минка Русева, Чавдар Георгиев-зам-министър на околната среда, бизнесменът Еленко Божков, председателят на демократичния съюз на жените Смиляна Митова и други познати политици и общественици от региона.

Симпатизанти от 4 поколения дойдоха да пожелаят късмет на избраниците си. За тяхното добро настроение се грижеше неврокопския танцов ансамбъл.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини