От х:

Днес в x:

25 °C

Видеозаписите с НЛО са истински, повърдиха американските ВМС

И те въобще не възнамерявали да ги публикуват.

Военноморските сили на САЩ потвърдиха, че трите онлайн видеоклипа, за които се предполага, че показват НЛО, са истински. Службите казват, че видеозаписите, направени от пилотите на ВМС, показват „необясними въздушни явления“, но също така заявява, че клиповете не би трябвало никога да бъдат показвани публично.

Въпросните три видеоклипа са озаглавени "FLIR1", "Gimbal" и "GoFast". Те показват две отделни срещи между ВМС и НЛО.

Единият видеоклип е заснет през 2015 г. край Източното крайбрежие от изтребител, използващ бордови Raytheon AN/ASQ-228 Advanced Targeting Inwarding Inward IR (ATFLIR) Pod. Другият клип, също записан със Super Hornet ATFLIR Pod, е заснет край бреговете на Калифорния през 2004 г. от пилоти, летящи от самолетоносача "Нимиц". Във видеоклиповете екипажите оживено обсъждат какви са предметите и откъде са дошли.

Видеоклиповете бяха пуснати за обществено гледане от The New York Times и To The Stars Academy of Arts & Sciences, изследователска група за НЛО от бившия член на Blink-182 Том ДеЛондж.

Във всеки случай обектите във видеоклиповете са предприели въздушни маневри, които не са възможни с настоящата авиационна технология. При инцидента през 2004 г., според The ​​New York Times, обектите "се появяват внезапно на 80 000 фута (над 24 000 метра) и след това нахлуват към морето, в крайна сметка спират на 20 000 фута (около 6000 метра) и стоят на едно място във въздуха. След това или излизат от обсега на радара, или се изстрелват обратно нагоре. "

Джоузеф Грейдишър, официален говорител на заместник-началника на военноморските операции по информационната война, заяви пред The ​​Black Vault, онлайн хранилище на секретни и класифицирани по друг начин документи, че ВМС "определя обектите, съдържащи се в тези видеоклипове, като неидентифицирани въздушни феномени".

Тази терминология е важна. "Неидентифицирани въздушни феномени" е "основен дескриптор за виждане/наблюдения на неоторизирани/неидентифицирани летателни апарати/предмети, които са били наблюдавани при влизане/работа във въздушното пространство на различни военно-контролирани тренировъчни диапазони", казва Градишър пред Black Vault.

С други думи, Пентагонът казва, че въздушните обекти във видеоклиповете са просто неидентифицирани и засега необясними. Военноморският флот не казва, че обектите са летящи чинии или контролирани по друг начин от извънземни.

В началото на тази година Министерството на отбраната заяви пред The ​​Black Vault, че видеоклиповете са некласифицирани, но никога не са били разрешени за публично показване и че в Пентагона не е било разглеждано тяхното публикуване.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 07.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Ще се занимавате с подготовката на мероприятие от служебен, семеен или обществен характер. На работното място направете всичко, за да предотвратите назряващ конфликт. Успехите ви ще са налице, но няма да задоволят и ще продължите да преследвате целите си. Любовта ви даде сили, не я загърбвайте.
07 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Възможно е да се получи застой в работните ви планове. Това е по причини, не зависещи от вас лично. Изчакването на по-благоприятен момент за действие само ще увеличи шансовете ви. Няма да ви липсва добро настроение. Заслугата за една придобивка ще бъде на човек, с чиято помощ ще я осъществите.
07 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
С каквото и да се захванете днес бъдете сигурни, че ще се справите успешно. От лъха увереност и ентусиазъм за всяко нещо, с което се захващате. Ще ви се наложи да обясните бъдещите си намерения на ваш познат, който ви е разбрал погрешно. Бъдете спокойни, че нищо няма да попречи на конкретно ваше намерение днес, свързано с любимия човек. поощрение
07 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Задълбоченото ви отношение към детайлите в работата ще подобри печалбите, но не при всички ще са високи. Поне е сигурно, че ще елиминирате възможността да сгрешите и ще се доближите до желаните резултати. Успешно ще се противопоставите на стреса с музика, спорт или друго, което душата ви иска.
07 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Добрата атмосфера на работното място и в семейството ще направи денят ви успешен. С творчески подход ще подобрите работните си проекти, намирайки по-доброто решение за всеки от тях. Естествено, има още какво да научите и тази перспектива ви кара да не спирате в развитието си.
07 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
С правилните си решения ще успеете да подредите делата си по начина, който желаете и това ще внесе спокойствие в душата ви. Професионалната ви подготовка е факт, с който ще се съобразяват и който ще ви доближи до успеха. В тази връзка предстои да получите оферта, която ще ви привлече с перспективите си.
07 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Работата ви днес ще е много ползотворна. Настойчиви сте, когато искате да постигнете нещо и това ще се окаже определящо за резултатите, които постигате. Предстои ви период на утвърждаване на позициите, по време на който не трябва да пестите усилия, за да вършите както досега работата си. Очаква ви финансово стабилизиране.
07 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не се оставяйте на течението. Вземете нещата в свои ръце и ще получите повече. Развитието на служебен въпрос ще ви направи по-нетърпеливи, но вие умеете да се въздържате. Рискът от загуби също е реален, мислете преди да подписвате важни документи. Добра развръзка на семейно събитие.
07 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Възможно е днес да ви се наложи да заемете страна от два възможни избора, а на вас да ви се иска да комбинирате повече варианти. С повече дипломатичност и убедителни доводи имате шанс за успех, но не бива да се предавате при първия малък неуспех. Изберете онова, което е най-добро да вас и работата ви, дори да ви се наложи да правите неща, които не са ви приятни.
07 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не са изключени трудности днес да представителите на Козирог, но възможностите ви също не са за пренебрегване. Имате избора за решите как точно да постъпите в дадена ситуация и само можете са се радвате, че не сте поставени пред свършен факт. Заедно с близък човек ще успеете да намерите най-доброто решение на възникнал въпрос. Любимия човек очаква нещо от вас.
07 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес сте обсебени от сърдечни въпроси и не ви се мисли за работа. Имате добри шансове с представител на зодия Близнаци, но внимавайте с тяхната двойственост. Любовта ви изпълва с енергия и жизненост и нови творчески проекти.
07 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Погълнати сте от предстоящо начинание, в което ще участвате наравно с други. Обмислете условията и се обърнете към подходящите хора или институции. Ако решите да действате самостоятелно, рискувате да се изправите пред пречки, които са трудно преодолими за сам човек. Не се лишавайте от опита на колегите си.
07 юли 2020
Последни новини