От х:

Днес в x:

1,6 м. срок за деклариране на имотите, които няма да се ползват

Близо месец и половина остава за собствениците, които няма да използват имотите си през следващата 2020 година, да ги декларират, за да си спестят плащането на таксата за смет.

Декларациите се подават по образец от собственика или ползвателя на жилището в Общинска данъчна дирекция. Срокът изтича на 31 октомври 2019 г.

За юридическите лица, които желаят да бъдат облагани на база заявеното количество съд за смет, срокът се запазва-1 ноември.

 Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Се
    сенсей Годжи Рю
    22 0
    13:35, 9 сеп 2019
    поредната партенка, на никой не се прави такава отстъпка, като попитате, почват ама и един киловат да имате ще ви начислим таксата и подобни, ако може и кожите от гърба ни ще свалят тия данъчни
  • 2
    По-точно заглавие не може ли да измислите? 1,6 м. - това какъв месец е - изчислени 52 дни до края на октомври , месец и половина или журналистическа измишльотина на пероида.
    Опитайте се да бъде информационен сайт, а не такъв, който търси жълтини за да го четат!
  • 3
    Ан
    Анонимните
    3 -1
    18:49, 9 сеп 2019
    Апартаментите на починалите ни родители са заключени и с отиването искат ни пари за чистачка, асансьор, нищо че от 17 години е заключен. Поне настанили те се нямат и необходимото.. Звъниш и не се представяш, а би следвало, а не дай ми пари, аз знам ли коя си, няма да изляза докато не ми дадеш.. Простотията е повсеместно. А и кат те спира, брат ми, първо се представете и.. А и циганите капак.. Къде падне огъня там гори. Само цц може да ви лъже за бай ТЖ. Хиляди пъти бяхме по окей от сега. Сега народа е озверен, като канибализъм.. От устата хляба би ви взел без око да ви мигне. Цц е малък и следва да замълчи. С крадени лесно се живее, но с честност знаем как е. Да е жив и здрав, но е диктатор, виж Бойко ми се вижда по-стойностен...
Последни новини