От х:

Днес в x:

13 °C

1,6 м. срок за деклариране на имотите, които няма да се ползват

Близо месец и половина остава за собствениците, които няма да използват имотите си през следващата 2020 година, да ги декларират, за да си спестят плащането на таксата за смет.

Декларациите се подават по образец от собственика или ползвателя на жилището в Общинска данъчна дирекция. Срокът изтича на 31 октомври 2019 г.

За юридическите лица, които желаят да бъдат облагани на база заявеното количество съд за смет, срокът се запазва-1 ноември.

 Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

 • 1
  Се
  сенсей Годжи Рю
  22 0
  13:35, 9 сеп 2019
  поредната партенка, на никой не се прави такава отстъпка, като попитате, почват ама и един киловат да имате ще ви начислим таксата и подобни, ако може и кожите от гърба ни ще свалят тия данъчни
 • 2
  По-точно заглавие не може ли да измислите? 1,6 м. - това какъв месец е - изчислени 52 дни до края на октомври , месец и половина или журналистическа измишльотина на пероида.
  Опитайте се да бъде информационен сайт, а не такъв, който търси жълтини за да го четат!
 • 3
  Ан
  Анонимните
  3 -1
  18:49, 9 сеп 2019
  Апартаментите на починалите ни родители са заключени и с отиването искат ни пари за чистачка, асансьор, нищо че от 17 години е заключен. Поне настанили те се нямат и необходимото.. Звъниш и не се представяш, а би следвало, а не дай ми пари, аз знам ли коя си, няма да изляза докато не ми дадеш.. Простотията е повсеместно. А и кат те спира, брат ми, първо се представете и.. А и циганите капак.. Къде падне огъня там гори. Само цц може да ви лъже за бай ТЖ. Хиляди пъти бяхме по окей от сега. Сега народа е озверен, като канибализъм.. От устата хляба би ви взел без око да ви мигне. Цц е малък и следва да замълчи. С крадени лесно се живее, но с честност знаем как е. Да е жив и здрав, но е диктатор, виж Бойко ми се вижда по-стойностен...

Хороскоп за 21.11.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Чувствате се изпълнени с енергия и всявате бодрост навсякъде около вас. Днес ви се отдава прекрасна възможност да завършите нещо, което сте започнали отдавна и можете да бъдете сигурни, че удовлетворението ви ще е пълно, ако го направите.
21 ное 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Възможно е да се разделите с хора, които са ви разочаровали. По-често се вслушвайте в съвети, не са случайни. Възможни са обрати в плановете ви за деня. В професионалната сфера имате печеливши намерения, но е важно как ще ги реализирате. Ласкателите не са ваши съмишленици и колкото по-скоро го осъзнаете, толкова по-добре за делото ви.
21 ное 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Усетът ви днес ще ви подскаже най-доброто решение. Помислете за бъдещето си, помечтайте. Предстоят ви интересни и благоприятни за вас събития. Нужен ви е още малко хъс за да успеете. Не обръщайте внимание на дреболиите.
21 ное 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Деловите от вас ще следват срочността на многото си задачи, което ще определя и приоритетите им. Изграденото партньорско доверие ви помага да се справите по-лесно с тях, както и да планирате следващ проект. В личният ви живот ще настъпи оживление, най-вече в интимната сфера. У дома ви очаква приятна новина.
21 ное 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Не се тревожете за бъдещето си. Очакват ви предимно радостни събития. Концентрирайте се върху настоящите си задачи и всичко ще бъде наред. Успехът ви сред противоположния пол е впечатляващ. Все пак пестете си силите и бъдете по-критични при избора си.
21 ное 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Ангажиментите, които ви занимават са прекалено много. Изкушението да се измъкнете от всичко е голямо, но не и за вас. Не избягвайте сериозните задължения, ще си помогнете много, ако се справите с тях още днес. Денят ще ви донесе приятни емоции, свързани с осъществяване на ваша мечта.
21 ное 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Решени сте да постигнете намеренията си и ще вложите много старание, за да се докажете. Не са изключени и по-рисковани ходове, но за тях имате своите обяснения. Помислете как да задържите вниманието на някой, който вече губи търпение. Няма да се затрудните, стига да го желаете.
21 ное 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Вниманието и грижите, които влагате към някой или нещо, ще се оценят. На душата ви ще олекне, а делата ви ще потръгнат и ще се развиват според вложените време и енергия. Ще си дадете сметка, че сте могли много по-рано да изчистите проблема, без да задълбочавате в него. Делова среща ще ви зареди с добри очаквания.
21 ное 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Старанието ви ще се забележи, но не го проявявайте само по тази причина. Има много други неща, заради които си заслужава да се погрижите, като на първо място покажете искреното си отношение и внимание. По-малко съветвайте, повече действайте. Вълнуващи преживявания за онези, които не са загубили усета си към романтиката.
21 ное 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Стойте настрана от конфликти и интриги, за да запазите спокойствието на духа си. Занимавайте се с дела, които са част от общ проект и биха ви обогатили финансово и духовно. В търпението и компромисите е част от мисията ви. Децата и родителите ще напомнят за нуждите си, погрижете се.
21 ное 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Влагайки творчество в работата си, ще се радвате на добри резултати, които ще дадат отражение не само на финансите ви, но и в отношенията с партньора ви. Връзката ви ще укрепне, ще получите повече уважение и дадете простор на чувствата си, ще ви се отрази обновяващо на самочувствието, на плановете и на живота ви.
21 ное 2019

Хороскоп за Риби

Риби
За някои от вас денят може да бъде много ползотворен в делови план. Не оставяте много възможности на конкурентите си и си осигурявате добри позиции. Не бъдете прекалено взискателни към близките си. Критиките ви в един момент може доста да досадят и да станат повод за скандал. Ще намерите и достатъчно време за почивка в приятна компания.
21 ное 2019
Последни новини