От х:

Днес в x:

Тръгва делото на шофьор, обвинен за смъртта на първомаец

На 20 август от 9.30 часа в Окръжен съд Пловдив ще се гледа делото на 20-годишния Димитър Йорданов, обвинен, че е причинил смърт по непредпазливост.

Обвинението е повдигнато за инцидента от 20 ноември 2018 година, при който при челен сблъсък, на разклона за село Виница, загина 32-годишният Михаил Иванов от Първомай.

В материалите по делото е записано, че преди фаталния инцидент Димитър се е движел с автомобила си със скорост почти 150 км/ч.

На 17 юли 2019 г. се състоя разпоредителното заседание, на което стана ясно, че Димитър не признава вина. Той е заявил, че не помни нищо от инцидента и часовете преди него до събуждането му в болница. Затова делото не можа да бъде гледано по съкратената процедура.

Близките на загиналия се представляваха от адвокат Стоян Марински. Той поиска делото да се гледа по общия ред с разпит на свидетели и вещи лица. 

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Il
    Ilievavanq70@gmaim.com
    7 0
    10:45, 17 авг 2019
    Значи за някой може а за други не. Благодарение на господин Мезинев от Първомайската полиция който си напълни джобовете с парички от ответната страна и подмени тафо шайбата на камиона който уби брат ми преда почти 6 години сега убиецат си стой на свобода едно голямо БРАВО на всички честни полицай в кавички за който парите са по хубави от справедливоста.! .!.
    • Дж
      джонгата
      3 -1
      12:31, 20 авг 2019
      Трябвало е още тогава да подадете сигнал до вътрешна сигурност за да разследват случая.
  • 2
    Ве
    Ветеран
    6 0
    14:25, 17 авг 2019
    Всичко ни е такова тия тахо шайби малко фирми ги спазват кара се на копчета магнити и карат без да спазват часовете тва са ни управниците на фирми те са виновни ама тва е положението азък за всички всичко е много навързано и всичко се знае но те кумонисти са свикнали само да унищожават всичко и Всеки и системата си е тяхна още за изкормване е ама още 50 год поне така ще е Не става бързо азък си за нас и за те млади невинни момчета загинали ей така от беззаконие и не спазване на нищо.
Последни новини