От х:

Днес в x:

13 °C

Хванаха тийнейджър да кара кола с подменени табели, хасковлия на 2,2 промила - на мотопед

При обход на бул. “Илинден“, служители на сектор „Пътна полиция“ са спрели за проверка лек автомобил „Фолксваген Голф“, с водач 19-годишен мъж от с. Стамболово, обл. Хасково. При извършената проверка и последвала справка в масивите на МВР се установило, че регистрационните табели поставени на Фолксвагена, отговарят на лек автомобил БМВ 318. По случая е образувано бързо производство по описа на РУ  Хасково. Взето е и административно отношение от служителите на СПП.

От полицията съобщават и за 30-годишен хасковлия, който карал мотопед Пиаджо с 2,22 промила. Почерпеният мотопедист бил спрян за проверка и след като станало ясно управлява моторното превозно средство след употреба на алкохол, е задържан до 24 часа в РУ Хасково. Взета е кръвна проба. Образувано е бързо производство.

Два случая на неригистрирани мотори, карани от непълнолетни неправоспособни през изтеклото денонощие  -  17-годишен от Симеоновград бил задържан при проверка в село Константиново да кара КТМ,  друг 14-годишен е карал мотоциклет тип скутер с неизвестна марка и модел.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ер
    Ерол
    3 -1
    13:44, 15 авг 2019
    Почерпения мотопедист щом е управлявал мотопеда си спокойно, то значи че не е бил достатъчно и добре почерпен!
  • 2
    Л-
    л-т николов от с Г извор
    2 0
    15:03, 15 авг 2019
    Ми то по селата карането на мотори и коли без книжки че даже и нерегистрирани си е ежедневие и традиция Местните и кметовете знаят но нехаят Не искат да си навличат злобата на тарикатчетата Власта власта е слаба
  • 3
    Ли
    Лиско
    3 0
    16:24, 15 авг 2019
    По селата много коли се карат вместо магарешки колички, без номера, без прегледи. Идете по ниви и лозя да видите какво изобилие на анонимни автомобили
Последни новини