От х:

Днес в x:

Проект дава шанс на двама младежи от Димитровград за безплатно обучение в Испания

ОП “Детски и младежки център“, като партньор по спечелен проект „Мечтай смело“, в направление - обучение по програма „Еразъм +“, предоставя възможност на двама младежи от Димитровград за безплатно обучение в Испания.

Проектът е спечелен от Испанската организация Permacultura Cantabria и представлява курс за обучение на младежи. Тренингът ще се проведе от 16 до 22 септември 2019г. в Кантабрия, Испания.

Обучението е финансирано изцяло по европейска програма и е безплатно за участниците.

Срокът за кандидатстване и записване е 19 август 2019г, а кандидатите е необходимо да отговарят на следните условия:
- да са на възраст от 18 до 29г.
- да владеят говоримо и писмено английски език;
- да са отговорни и мотивирани млади хора.

Европейският курс за обучение - Dragon Dreaming, който ще се проведе в Испания, ще запознава участниците с вид методология на преподаване, както с теоретични, така и с практически сесии.

Участващите младежки работници, след като се обучат на иновативни и предприемачески умения, работа в екип, реализиране на проекти и др., ще могат да ги прилагат в ежедневната си работа, подобрявайки значително качеството и нивото на работа на техните организации. Междувременно ще се подобри мотивацията им за работа, ще разширят своите учебни планове, а в последствие ще започнат да предлагат нови стратегически визии.

Методът на Dragon Dreaming интегрира холистични аспекти, които отдавна са игнорирани при съвременната работа с младежи. Ще се запознаят с нашето дясно и ляво полукълбо на мозъка, логика и интуиция, индивид и среда, теория и практика, мисъл и действие, работа и игра, успех и провал.

Какво трябва да подготви всеки участник преди курса?

Всеки участник ще представи себе си, своята организация, основни дейности, работни зони, най-добри практики, интереси, очаквания и т.н.
Предварително подготвените презентации изпращайте на: permaculturacantabria@gmail.com.

За повече информация: 0897 500 102 – Ивелина Тонева

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини