От х:

Днес в x:

Майки: Ужас! Добермани и пияници в градската градина на Хасково

Кога общината най-после ще вземе нещата в свои ръце и ще има обособени места, където да си играят спокойно малчуганите? Това се питат майки на малки деца, които живеят около градската градина в Хасково.
Преди около година там имаше табели "Забранено за кучета", след което загадъчно изчезнаха. .. Днес табелите ги няма, децата отново си играят в парка,но можем да срещнем и кучета - от ротвайлер до пинчер. Собствениците им ги разхождат без наморници около пясъчника, в които играят малчуганите. Много от посетителите са недоволни и се безпокоят за сигурноста на децата си. Татяна, една от майките, коментира: Аз имам две деца и всеки ден съм тук. Живея в уличката отсреща и ми е много удобно, защото паркът е до нас, но не съм спокойна, като виждам около пясъчника, в които са децата ми, да се разхождат кучета .
Един от редовните посетители, който разхожда добермана си, е Генади Батимов, казват съседите. Други от посетителите разказват, че в градската градина се събира група от пияни мъже на възраст около 45-55 години. Хората казват, че са неведнъж са подавали сигнали за пиянските им скандали в полицията. Полицейски патрул се е отзовавал веднага, но нищо не се е променило. Друго, което разказват посетителите в парка е, че доста често се случвало да идват хора с кофи, в които пълнят пясък от детският пясъчник. Нима отново трябва да чакаме някои да бъде нахапан от куче и тогава отново да се заговори за това, както винаги става в България, за да се вземат мерки, след като вече има пострадали, недоволстват майките
Благовеста Петкова
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини