От х:

Днес в x:

Хасковска модна къща с покана за участие в Сватбена седмица на модата

    Хасковската модна къща „AVORA Bridalwear“ получи покана за участие в 3-та Сватбена седмица на модата, която ще се проведе в Пловдив. По време на престижното модно събитие ще се проведе и първото издание на новоучредените Сватбени награди за мода (Bridal Fashion Week & Awards).

    Хасковската фирма, ръководена от Нора Карамитрева и съдружничката ѝ Мирослава Мерджанова, ще представят над 20 дизайнерски рокли, предимно булчински и вечерни. Поканата за участие идва от Надя Вълева – председател на Националната камара за мода в България, която е сред организаторите. Модният форум се провежда със съдействието на Европейския моден съвет и домакините.

    „Поканата за участие в Сватбената седмица на модата много ме зарадва и е награда за труда ни“, коментира Нора Карамитрева.

    5-дневният сватбен моден маратон започва утре /10 юли/ и ще продължи до понеделник /15 юли/ 2019 г. Всяка вечер в дните от сряда до неделя от 20, 21 и 22 часа на амфитеатралните стълби в сградата на домакина „Пивоварница Каменица“ в центъра на Европейската столица на културата, граждани и гости на Пловдив могат да присъстват на зашеметяващи с красотата и таланта си авторски модни ревюта на 15 дизайнери и модни къщи за сватбена и висша мода от цялата страна.

    Тоалетите на хасковската фирма, която е сравнително млада и бързо развиваща се, ще бъдат представени от манекенки в модно ревю на 10 юли от 22:00 часа. По-късно роклите бъдат изложени на щанд и ще могат да бъдат разгледани от посетителите и при желание да се закупят.

    Достъпът за дневната програма е свободен с регистрация на място. Вечерната програма с модни дефилета, коктейли и дегустации е с покани от дизайнерите и билети от 2 до 5 лв. с ВИП места, които се предлагат с благотворителна цел за репродуктивното бъдеще на страната ни. В програмата на събитието в Пловдив ще бъдат представени и други дейности на сватбена тематика.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ив
      Иван
      1 0
      11:27, 28 юни 2020
      Не се захващайте с тази медийно известна измамица Надя Вълева и измислените и фирми и конкурси. Проучете лицето и фирмите и преди да сте станали поредната и жертва.
    Последни новини