От х:

Днес в x:

Свещите създават приятна и интимна обстановка

Един от най-лесните начини да създадем приятна интимна обстановка е като запалим няколко ароматни свещи. Нежната светлина на пламъка няма как да не предизвика така необходимата релаксация, предпоставяща към романтични изживявания.

Ако сте решили да изненадате своята половинка с романтична вечеря или просто искате да създадете приятна атмосфера само за двама ви обърнете малко повече внимание на избора на свещи. Според мнозина специалисти в тази област от особенно значение е техния цвят.
Червените са за повече сила, жълтите за повишаване на интелекта, кафявите за спокойствие у дома, а белите придават душевна сила и заздравяване на семейните връзки.

Атмосфера на загадъчност и мистика могат да придадат на стаята черните свещи. Подредете ги в позлатени свещници в един ред и веднага ще се почувстваш вълшебните им свойства.
Изключително широко разпространени са и ароматните свещи, които мнозина предпочитат при аромотерапия или за освежаване на домашните помещения.

Пикантните и свежи аромати на парфюмираните свещи създават празнично настроение. Често подобни свещи представляват продължение на известни парфюмерийни линии - затова ако половинката ви харесва определен парфюм, свещ с любимия й аромат би била прекрасен подарък.

По магазините днес могат да се намерят най-различни подходящи за даряване свещи - с изящни рисунки, във вид на цигулков ключ, портокал или... късче лимон, прозрачни свещи с мъниста - изборът е наистина голям.
Подарявайки свещ, вие сякаш давате на близкия си човек топлина от своето сърце
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини