От х:

Днес в x:

Испанска рецепта за силен уикенд

Любимците на българската хaус публика Ismael Rivas и Sergio Fernandez ще разтърсят столичната топ парти дестинация с модерен иберийски саунд, който гарантирано ще ви приковe на елитния дансинг на Ангел Кънчев 1 до ранни зори.

От изящен минимал до по интензивни прогресив бийтове e запазената марка на Sergio Fernandez, получил миналата година четири номинации на официaлните награди за денс музика в Испания на DeeJay Mag (Най-добър испански диджей, Най-добър прогресив, Най-пробивен ди джей и продуцент).

Настанил се удобно в бленуваното от мнозина професионалното поприще от цяло десетилетие и с продукция за лейбъли като Yoshitoshi, High Contract, Beat Freak и Baroque Recordings (една от най-уважаваните звукозаписни компании в света издаде албума му Mob Rule през 2008) не бива да ни изненадва, че много от парчетата на Sergio стават хитове и се радват на съпорта на тежката атилерия от ранга на Armin Van Buuren, Markus Schulz, Nick Warren и Hernan Cattaneo.

Ismael Rivas от своя страна е сочен за един от най-добрите трайбъл-прогресив диджеи на Иберийския полуостров. Aвангардните електроник цунамита, които характеризират последните му сетове го идентифицират като привърженик на музиката със силeн характер и собствен стил.

Подходът му към всемирния океан от звуци е впечатлил не една елитна издателска компания (Beat Freak, Stereo Productions, Fresco records, Yoshitoshi, Sinichi), а името му попада в най-популярните световни компилации Renaissance, Beat Freak X Aniversary, Toolroom Compilation 08.

По традиция пулта с испанските трубадури на горещият хаус ще се изяват родните герои от Adultempo Giorgio B и Pete Thompson. Билети за партито на 23 май може да закупите в мрежите на Ticketsream и Eventim в цялата страна.



Източник: club.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини