От х:

Днес в x:

Палецът издава любовчията

Плешивците са палавници в кревата, дългокосите не са сексфурии

Струва ли си да се стараем за кавалер, който след пет минути усърдие в леглото просто ще заспи? А защо да харчим за блондинка, която може да се окаже фригидна? До каква степен са верни вкоренените схващания за секса? Както и за много други неща, верният отговор и тук е "зависи".







Истини и митове за мъжете

Мит 1: По размера на носа може да се съди за размера на мъжкото достойнство.
Невярно. По размера на носа може да се съди за външната сексуална привлекателност, която по никакъв начин не е свързана с потенцията и останалата анатомия. Притежателите на голям нос обикновено притежават и приятен плътен глас, което се обяснява с особения строеж на носоглътката. По-скоро добра прогноза за бъдещ сексуален атлет дават плътните устни. Всяка жена, която има образно мислене, може да разкаже много за качествата на мъжа в леглото според начина, по който се храни и пие.
Мит 2: По размера на пръстите може да се съди за големината на основния полов белег.
Вярно. За формата и големината на мъжкото достойнство най-правилно се гадае по вида на палеца на ръката. Ако той е разширен към върха, където е нокътят, това е добра прогноза.
Мит 3: Мъжете, които са силно окосмени, са много страстни.
И вярно, и невярно. Зависи за окосмяването на коя част от тялото става дума. Вярно е, доколкото става дума за окосмяване на мястото, което не се вижда, ако мъжът е облечен. За окосмяването на други места не може да се каже, че оказва влияние или е признак на особена сексуалност. Ако мъжът е силно окосмен по цялото тяло, може да сте сигурни, че ще бъде активен до 45 години, а после ще загуби желанието си.
Мит 4: Плешивите мъже са развратни
Вярно. Ранното оплешивяване е свързано с високите нива на тестостерон, което причинява и падането на косата. Такива мъже са по-изобретателни в любовната техника.
Мит 5: Сексманиаците са измъчвани от главоболие.
Вярно. В колежа по медицина на Университета в Чикаго били проведени изследвания на група мъже, страдащи от мигрена. При всеки от тях било установено повишено ниво на либидото. И болката в главата, и желанието за правене на любов се предизвикват от едно и също вещество в организма - серотонин. Но след полов акт серотонинът - природен антидепресант - се повишава. Несравнимото с нищо усещане за еуфория след акта заедно с отърваването от болката прави мъжете направо зависими от секса.

Истини и митове за жените




Мит 1: Жените с дълги коси са по темпераментни от тези с по-къси коси.
Не е вярно. Да се разчита на косата като показател на сексуалността, е най-малкото смешно. Модата е различна в различните години все пак. Причината за възникването на този мит може би се корени в далечните векове, когато косата на жената се е свързвала с особени сили. Магьоснически, ако щете. Но това е минало.
Мит 2: Жените с окосмени крака са по-добри любовници.
Вярно. Макар и неособено естетично. Но епилацията все пак се е превърнала в норма и рядко може да се види дама, която се е оставила в ръцете на природата. Но жените с по-силно окосмяване имат по-високи нива на тестостерон, който им дава повече активност, енергия и желание за секс. Те обаче харесват по-слабички, женствени мъже с тихи гласове.
Мит 3: За да се разбере темпераментът на жената, трябва да се види как се държи в кавга.
Не е вярно. Знаем, че най-добрите кавгаджийки са италианките. Също така се знае, че те са с най-високото либидо... Това са само вкоренени стереотипи, които обаче не са верни. Колкото и темпераментни да са южняците, колкото и да умеят да ръкомахат и да въртят артистично очи, това няма никакво отношение към сексуалното желание. Според изследователката на въпросите на секса Джудит Маккей "Ние трябва по-малко да говорим за секс и много по-често да го правим". Май това е единствената неопровергана истина за секса.




Източник: svejo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини