От х:

Днес в x:

Търсят с конкурс началници на пожарната в Тополовград и Ивайловград

Конкурс за началници на районните служби на пожарната в Тополовград и Ивайловград обявиха от МВР.

Двете длъжности са вакантни, а конкурсът е за преминаване в по-висока по вид длъжност на държавните служители в Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, става ясно от съобщението на сайта на МВР.

Кандидатите трябва да са държавни служители в МВР. Да имат висшето образование „бакалавър” в областта на техническите науки. Да имат поне 6 години професионален стаж като най-малко 3 години на изпълнителска длъжност.

Мераклиите да заемат постовете могат да подадат заявления в 7-дневен срок, считано от 1 май. Кандидатите трябва да минат тест и интервю, които ще се проведат до 4 месеца.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

 • 1
  Ма
  МАНГО
  6 0
  14:42, 1 май 2019
  А защо само 3 работни дни са дали срок?
  1, 4, 5 и 6 са неработни дни!!!!!!
 • 2
  Ке
  Кенанския Маймун
  12 -1
  15:04, 1 май 2019
  Конкурса е винаги нагласен и предварително се знае кой ще го спечели
 • 3
  S ченге
  11 -3
  15:08, 1 май 2019
  Ами другите ръководни началници,като НИКОЛАЙ ВЪЛЧЕВ,Петър Виденов и до докога ще стоят ,до насиране ли?
  А иначе е пълно дебелоочие да вземаш ПЕНСИЯ и ЗАПЛАТА и на всичко отгоре ПЕНСИОНЕР като Виденов да носи и УНИФОРМА.Резил,пълен резил...
 • 4
  Г-
  Г-н Михайлов
  8 -1
  18:29, 1 май 2019
  Има един в районната служба нещо беше с Ч Чиликов ли, Чакалов ли него да сложат да си похапне още малко. Преди около 1г го търсих за една жалба че в нашите подземни гаражи е пълно с коли с АГУ които са само на един собственик и че противопожарните врати изобщо не отговарят на условията! Ухили се к***а и ми обяснява като ученичка че не ми било изгодно, а то излезе че неговия подпис седи под акт 16.
 • 5
  Ха
  Хасковолия
  3 -1
  19:49, 1 май 2019
  Акт 16 няма нищо общо с това че собствениците си вкарват газовите уредби в мазето.
 • 6
  От 2000 до 2015 година съм бил председател или член в над 100 конкурса. Винаги се е знаело за кой кандидат се провежда конкурса и кой ще го спечели. Пишат се в протокола още две имена за баластра и се изпращат в София за определяне на победителя и назначение.
 • 7
  Г-
  Г-н Михайлов
  3 0
  15:34, 2 май 2019
  Да прав сте, но като разбра за кой адрес става дума, се сети за собственика на колите и в подземията противопожарните врати не са били никога построени правилно, просто една желязна врата която като я затвориш няма никакво херметическо действие, а собственика на колите е строителя на кооперацията, и като му казах името адреса и направи връзката с акт 16, разписан от самия него и така стигнахме до посъветване да не се жалвам, че даже и на домоуправителя казал че някой е дошъл да се жалва. Но аз върху бомба нямам намерение да живея и ще има продължение тази историйка!

Хороскоп за 25.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Работната ви заетост ще ви носи добри финансови удовлетворения. Помислете преди да вземете важно решение. Не трябва да бързате, има неща, за които е нужно време за да оцените правилно. Ако се нуждаете от духовна подкрепа, имате от кого да я получите. Близките ви също ще помогнат да се разтоварите.
25 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Този ден е подходящ за подписване на договори и на всякакъв вид споразумения. Възможно е да се появят непредвидени ангажименти, но едва ли има нещо, с което не можете да се справите. Поемете семейния бюджет в свои ръце и не допускайте близките ви да правят необмислени разходи. Вие сте тези, които най-добре биха се справили с тази задача.
25 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Предлага ви се чудесна възможност да приложите вашия богат житейски опит. В служебен план нещата ще се развият неочаквано добре, дори за самите вас, ако съумеете да запазите присъствие на духа и способност да се съсредоточите върху най-главното. Проявете повече разум и търпение към провокациите, отнасящи се до законността и реда.
25 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Имате добри усещания за бъдещето си и интуицията ви подсказва, че сте на прав път. Така е. Днешните доказателства в тяхна подкрепа ще повишат самочувствието ви. Делово предложение ще ви ентусиазира с изгодните за вас перспективи. Не оставяйте партньора си да гадае за намеренията ви, споделете ги и заедно ще ви бъде по-лесно да ги реализирате.
25 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
С решаването на професионални и делови въпроси ще започнете деня си, оставяйки личните за по-късно. В плановете ви влизат и нови начинания, остава да изберете подходящия момент за стартирането им. Влагайки старание и разум, ще привличате на своя страна и силните на деня, което ще ускори успеха ви.
25 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Денят ви ще бъде натоварен, но и успешен. На моменти ще се осланяте на доброто си впечатление, което оставяте у другите и няма да сгрешите. Ще получите добри новини, свързани с бизнеса и това допълнително ще ви активизира. Ще ускорите намирането на необходимите средства за финансиране на бъдещ проект.
25 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Приятна среща ви очаква днес. Споделяте неща, които ви вълнуват от доста време и получавате ценни съвети. Всичко това ще ви подейства наистина разтоварващо. Постарайте се да свършите плановете си за деня, за да сте удовлетворени от себе си.
25 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Денят няма да бъде особено добър за тези, които страдат от хронични заболявания. Вземете нужните превантивни мерки навреме. Не се изкушавайте да съветвате когото и да било. Самочувствието ви е подплатено, но е много вероятно да подведете някой важен за вас човек. Просто има неща, които всеки сам трябва да реши за себе си.
25 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Делово ще пристъпите към изпълнение на предстоящите си задачи и без да губите време в излишни приказки ще се включите във времето. Не пренебрегвайте мнението на колегите си, покажете им, че вярвате в тях, като не изтъквате непрекъснато заслугите си. От умението ви да работите в екип ще зависят и резултатите ви.
25 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Благоприятно за вас ще се развиват деловите ви ангажименти. Ще сложите край на работен проект и удовлетворени от резултатите ще се устремите към нов. Концентрирайте се над главното, проникнете в същината на нещата и на практика ще претворите замисленото. Няма да ви липсва и напрежение, но вие сте свикнали.
25 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес ще трябва да измислите стратегия за действие по важен за вас въпрос, тъй като обичайните ви ходове ще се окажат недостатъчни. Бъдете отворени към чужди идеи, тъй като това е начинът да намерите най-подходящата за вас. Флирт на работното място ще ви разконцентрира от работата ви, а това не е желателно. Не бягайте от отговорностите си.
25 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
С професионалният си подход към служебен проблем ще създадете нужната организация и условия за благоприятното му решаване. Не подценявайте качествата и на партньорите си, работете за общите си интереси и живейте в мир със себе си. Не бъдете мнителни, или поне не го показвайте.
25 фев 2020

Случаен виц

Последни новини