От х:

Днес в x:

16 °C

Търсят с конкурс началници на пожарната в Тополовград и Ивайловград

Конкурс за началници на районните служби на пожарната в Тополовград и Ивайловград обявиха от МВР.

Двете длъжности са вакантни, а конкурсът е за преминаване в по-висока по вид длъжност на държавните служители в Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, става ясно от съобщението на сайта на МВР.

Кандидатите трябва да са държавни служители в МВР. Да имат висшето образование „бакалавър” в областта на техническите науки. Да имат поне 6 години професионален стаж като най-малко 3 години на изпълнителска длъжност.

Мераклиите да заемат постовете могат да подадат заявления в 7-дневен срок, считано от 1 май. Кандидатите трябва да минат тест и интервю, които ще се проведат до 4 месеца.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

 • 1
  Ма
  МАНГО
  6 0
  14:42, 1 май 2019
  А защо само 3 работни дни са дали срок?
  1, 4, 5 и 6 са неработни дни!!!!!!
 • 2
  Ке
  Кенанския Маймун
  12 -1
  15:04, 1 май 2019
  Конкурса е винаги нагласен и предварително се знае кой ще го спечели
 • 3
  S ченге
  11 -3
  15:08, 1 май 2019
  Ами другите ръководни началници,като НИКОЛАЙ ВЪЛЧЕВ,Петър Виденов и до докога ще стоят ,до насиране ли?
  А иначе е пълно дебелоочие да вземаш ПЕНСИЯ и ЗАПЛАТА и на всичко отгоре ПЕНСИОНЕР като Виденов да носи и УНИФОРМА.Резил,пълен резил...
 • 4
  Г-
  Г-н Михайлов
  8 -1
  18:29, 1 май 2019
  Има един в районната служба нещо беше с Ч Чиликов ли, Чакалов ли него да сложат да си похапне още малко. Преди около 1г го търсих за една жалба че в нашите подземни гаражи е пълно с коли с АГУ които са само на един собственик и че противопожарните врати изобщо не отговарят на условията! Ухили се к***а и ми обяснява като ученичка че не ми било изгодно, а то излезе че неговия подпис седи под акт 16.
 • 5
  Ха
  Хасковолия
  3 -1
  19:49, 1 май 2019
  Акт 16 няма нищо общо с това че собствениците си вкарват газовите уредби в мазето.
 • 6
  От 2000 до 2015 година съм бил председател или член в над 100 конкурса. Винаги се е знаело за кой кандидат се провежда конкурса и кой ще го спечели. Пишат се в протокола още две имена за баластра и се изпращат в София за определяне на победителя и назначение.
 • 7
  Г-
  Г-н Михайлов
  3 0
  15:34, 2 май 2019
  Да прав сте, но като разбра за кой адрес става дума, се сети за собственика на колите и в подземията противопожарните врати не са били никога построени правилно, просто една желязна врата която като я затвориш няма никакво херметическо действие, а собственика на колите е строителя на кооперацията, и като му казах името адреса и направи връзката с акт 16, разписан от самия него и така стигнахме до посъветване да не се жалвам, че даже и на домоуправителя казал че някой е дошъл да се жалва. Но аз върху бомба нямам намерение да живея и ще има продължение тази историйка!

Хороскоп за 19.10.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Отстоявайте позициите си и не приемайте по-малко, отколкото смятате, че заслужавате. Полагате много усилия, които скоро ще бъдат възнаградени. Вие знаете, че не винаги е възможно да угодите на всички и няма защо да се ядосвате от това. Притежавате особен чар, с който омайвате мнозина от обкръжението си.
19 окт 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Професионалните ви ангажименти ще ви застигнат днес, но това няма да развали настроението ви. Настроени сте за подвизи на деловия фронт и предизвикателствата само ще изострят апетита ви за по-големи печалби. Не допускайте прекомерната предпазливост да ви попречи.
19 окт 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Много от задачите ви са срочни и не търпят отлагане, започнете деня си с тях. Новостите навлизат в живота ви, готови ли сте за тях? Отговорностите ви нарастват и времето за лични занимания намалява. С малко познати хора ще изградите добри взаимоотношения и това ще ви носи удовлетвореност.
19 окт 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Чудесен ден за всички представители на зодията. Онези от вас, чиято работа е свързана със срещи с много хора ще имат доста интересни контакти и ще получат полезна за дейността им информация. Очакват ви приятни мигове и в любовта.
19 окт 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Финансово възнаграждение ще подобри бюджета ви и ще ви помогне да планирате почивните дни. Повечето от вас ще се радват на внимание сред колегите си. Суетата, свързана с предстояща изява ще отстъпи място на осмислено поведение и подготовка. Вечерта посветете на любовта, ще откриете за сетен път силата на споделената връзка.
19 окт 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Отговорното ви поведение и отношение към работата ще определя в голяма степен бъдещите ви ангажименти. Ще получите добра оценка, но в стремежа си да сте сред водещите ще отидете и по-далече. Приятелско събиране ще ви срещне с хора, с които не сте се виждали от дълго време. Ще се радвате на взаимното си внимание и добри чувства.
19 окт 2019

Хороскоп за Везни

Везни
В старанието си да свършите всичките си планирани задачи, ще подминете други, считайки ги за маловажни, но може да сгрешите. Обърнете внимание на здравето си и не пропускайте да посетите лекаря си, ако се чувствате отпаднали и без тонус. Ще получите добър съвет от приятел, както и насока към печеливша дейност.
19 окт 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще се възползвате от всяка възможност, за да реализирате намеренията си по-скоро. Ще се съобразявате основно със себе си, позицията ви е ясна и я следвате безусловно, но внимавайте да не засегнете нечии интереси. Доверявате се на собствената си преценка и приемате това, което считате за правилно, но дали е така от гледна точка на другите.
19 окт 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не се изненадвайте, ако околните ви възприемат погрешно. Ако наистина желаете това, което показвате, непременно се борете за него. Ще получите предложение, което може да е свързано с финансово обвързване. Преценете добре плюсовете и минусите преди да вземете окончателно решение.
19 окт 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Професионални и семейни ангажименти ще ви създадат доста напрежение днес. Запазете добрия тон, така ще можете да разчитате и на подкрепа, и на повече съсредоточеност в работата си. Измъчва ви мисълта за раздяла, но не бива да избързвате. Дайте още един шанс на човека, довел ви до това безумно решение. Със сигурност го заслужава.
19 окт 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще се изненадате днес от многобройните шансове, които ви се откриват от различни страни. Иска ви се да опитате късмета си на възможно най-много места, но това може само да разедини енергията ви и в крайна сметка да не останете доволни от свършеното. Преценете най-добрите си възможности и се възползвайте от тях. Близките ви дават ценни съвети.
19 окт 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Не очаквайте друг да се погрижи за развлеченията ви, вземете нещата в свои ръце и ще направите деня си приятен. Ще срещнете разбиране в работата си и с пъргавия си ум ще организирате бързи печалби, за себе си и останалите участници. Запознанство ще привлече вниманието ви върху някого, с когото може да имате сериозна връзка.
19 окт 2019
Последни новини