От х:

Днес в x:

Търсят с конкурс началници на пожарната в Тополовград и Ивайловград

Конкурс за началници на районните служби на пожарната в Тополовград и Ивайловград обявиха от МВР.

Двете длъжности са вакантни, а конкурсът е за преминаване в по-висока по вид длъжност на държавните служители в Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, става ясно от съобщението на сайта на МВР.

Кандидатите трябва да са държавни служители в МВР. Да имат висшето образование „бакалавър” в областта на техническите науки. Да имат поне 6 години професионален стаж като най-малко 3 години на изпълнителска длъжност.

Мераклиите да заемат постовете могат да подадат заявления в 7-дневен срок, считано от 1 май. Кандидатите трябва да минат тест и интервю, които ще се проведат до 4 месеца.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Ма
    МАНГО
    6 0
    14:42, 1 май 2019
    А защо само 3 работни дни са дали срок?
    1, 4, 5 и 6 са неработни дни!!!!!!
  • 2
    Ке
    Кенанския Маймун
    12 -1
    15:04, 1 май 2019
    Конкурса е винаги нагласен и предварително се знае кой ще го спечели
  • 3
    S ченге
    11 -3
    15:08, 1 май 2019
    Ами другите ръководни началници,като НИКОЛАЙ ВЪЛЧЕВ,Петър Виденов и до докога ще стоят ,до насиране ли?
    А иначе е пълно дебелоочие да вземаш ПЕНСИЯ и ЗАПЛАТА и на всичко отгоре ПЕНСИОНЕР като Виденов да носи и УНИФОРМА.Резил,пълен резил...
  • 4
    Ха
    Хасковолия
    3 -1
    19:49, 1 май 2019
    Акт 16 няма нищо общо с това че собствениците си вкарват газовите уредби в мазето.
  • 5
    От 2000 до 2015 година съм бил председател или член в над 100 конкурса. Винаги се е знаело за кой кандидат се провежда конкурса и кой ще го спечели. Пишат се в протокола още две имена за баластра и се изпращат в София за определяне на победителя и назначение.
  • 6
    Г-
    Г-н Михайлов
    3 0
    15:34, 2 май 2019
    Да прав сте, но като разбра за кой адрес става дума, се сети за собственика на колите и в подземията противопожарните врати не са били никога построени правилно, просто една желязна врата която като я затвориш няма никакво херметическо действие, а собственика на колите е строителя на кооперацията, и като му казах името адреса и направи връзката с акт 16, разписан от самия него и така стигнахме до посъветване да не се жалвам, че даже и на домоуправителя казал че някой е дошъл да се жалва. Но аз върху бомба нямам намерение да живея и ще има продължение тази историйка!

Още новини

Последни новини