От х:

Днес в x:

Младежи са жестоко пребити посред бял ден на паркинг в Бургас

Младежи са жестоко пребити посред бял ден на паркинг в бургаския квартал „Крайморие“, предаде bTV.

Побоят е станал между две компании, които не се познават. Три лица са задържани за 72 часа, съобщиха от прокуратурата.

Двама млади мъже – Янко и Радул, са откарани по спешност обезобразени в бургаската болница.

Младежите излизат от заведение, тръгват към колата си към паркинга и са настигнати и пребити от бой. На мястото няма охранителни камери, затова разследването се затруднява.

„Двете момчета са зверски пребити, момичето е бито – с натъртена ръка, оскубана коса. Двете момчета са бити с бокс“, каза Галя Радулова, майка на Радул, пред bTV.

„Ние получаваме сигнала, нашите служители пристигат на място, извършителите ги няма, но имаме описание на автомобила. Подават съответно до патрулите и в Четвърто в „Меден рудник“ други наши служители спират въпросния автомобил с извършителите“, обясни главен комисар Калоян Калоянов, директор ОД МВР – Бургас.

Задържаните са криминално проявени. Образувано е досъдебно производство за хулиганство. Случаят е предаден на прокуратурата. От полицията са категорични, че според събраните доказателства двете компании не са се познавали.

„Предстои им няколко дни лечение и ще бъдат изписани“, отбеляза д-р Николай Недев, началник Отделение по неврохирургия в УМБАЛ – Бургас.

Тепърва медицинска експертиза ще установява с какво точно са нанесени ударите по лицата на младежите.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини