От х:

Днес в x:

ФК "Хасково" с поредно искане за финансиране от общината

Футболният клуб "Хасково 1957" заяви поредно искане за финансиране. От ръководството на тима този път искат общината да отпусне 30 000 лева. Сумата е необходима за покриване на част от разходите на тима, който основно се издържа от председателя Делчо Корчев. От тима смятат, че общинското финансиране ще спомогне за израстването на отбора от Югоизточна Трета лига да влезе в "Б" грапа.

От ръководството на тима предлагат представител на общината или на Общинския съвет да стане член на Управителния съвет на клуба с цел надзор на харчовете.

Предложението ще бъде гласувано на предстоящата сесия на местния парламент на 19 април.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

 • 1
  Бо
  Борчо от ямача
  28 -5
  15:22, 11 апр 2019
  Във "Б" група не знам дали ще влезнат, но вечер по кръчми, барове и дискотеки най-редовно влизат!
 • 2
  Ге
  Георги Иванов
  28 -9
  15:32, 11 апр 2019
  Тия пробваха с 100 000 лв, като не стана пробват с 30 000, накрая и на 3 000 ще са съгласни - този отбор не е на Хасково, това е личната амбиция на 2-3 човека. Хасково 1957 ще бъде като Хасково 2009.
  • Bg
   BGHS
   0 -1
   23:58, 13 апр 2019
   Най - точният коментар. Това не са хората които ще развият футбола в града. Тези които ще го направят не са в Хасково в момента, но един ден и това ще стане.
 • 3
  Жа
  Жандема
  11 -26
  17:32, 11 апр 2019
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
 • 4
  Ур
  урума-андрей
  14 -3
  19:36, 11 апр 2019
  дайте ми ги на мен.аз ще направя и детско юношенски отбор все бивши национали.
  • Ге
   Георги
   14 -3
   19:59, 11 апр 2019
   Какво ще направите вие бе нещастници.Та вие като футболисти бяхте пълни некадърници а сега като ви видя и двамата сте пълни дяволи.
 • 5
  Гр
  градски
  15 -6
  21:27, 11 апр 2019
  Никакви пари за части отбори. Защо да плащаме за прищявките на 2-3 нереализирани индивида.Пари само за масов спорт и подръжка на създадените места за общо ползване.Нито някой ги е канил нито ги иска тия пияндурници.Ако са добри ще се самофинасират.Ако се отпуснат пари за тия самозванци ще има протести в Хасково.
 • 6
  Во
  Водолаза
  13 -4
  00:14, 12 апр 2019
  И отново сагата дайте пари на футболния клуб ... Първо си вижте класирането на колко точки сте от Нафтата и с какво основание пак се нареждате на опашката за жълтици ...Резултати нулеви всичко на аматьорско ниво и искат да развиват футбола в града врели некипели липса на ясни цели и амбиции.
 • 7
  Jo
  John
  1 -1
  09:59, 12 апр 2019
  вдигнете им наема на стадиона и им дайте горницата като допълнително финансиране!

Хороскоп за 01.06.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Има всички изгледи този ден да премине спокойно и без особени сътресения. Стараете се да бъдете дипломатични и умерени в действията и изказванията си, с което само можете да спечелите. В определен момент обаче ще се наложи да кажете точно мнението си и тогава ще бъдете безкомпромисни. Сърдечният ви партньор се нуждае от вашата емоционална подкрепа.
01 юни 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не изостряйте отношенията в личните си контакти, като пренасяте лошото си настроение в къщи. Уважавайте близките си така, както отстоявате позициите си в бизнеса. От това ще бъдат доволни всички. Може би трябва по-често да се вслушвате в съветите на партньорите си. Вече поставихте началото, вървете напред и нагоре.
01 юни 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
С намерение сте да участвате активно в процесите, които текат край вас. Безспорно ще срещате затруднения, но ще можете да реагирате навреме и бързо в променящата се обстановка. За щастие можете да разчитате на истински приятели, които ще ви насочват и помагат.
01 юни 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Настроението ви днес е прекрасно, излъчвате чар и забавлявате с остроумие. Предстои ви обаче доста работа през следващата седмица, така че отрано организирайте програмата си. Съберете сили за работа почивайки.
01 юни 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще бъдете в отлично настроение. Изясняването на личен въпрос ще внесе спокойствие в ежедневието ви. Положените усилия ви носят удовлетворение. Разговорите с любимия човек много ще ви помогнат да намерите изход в деликатна ситуация. От тук нататък изглежда няма какво да ви спре.
01 юни 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Не позволявайте на възникващите препятствия днес да влияят на настроението ви. Заобиколени сте от хора, които ви ценят и са готови да ви съдействат по всяко време. Самонадеяни и дръзки сте в личните си дела. Съобразявайте се повече с обстоятелствата, не предизвиквайте сами съдбата.
01 юни 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Днес ще бъдете очаровани от постъпката на ваш близък, който ще ви помогне при проблемна ситуация. Ако в момента делата ви са в застой, то изчакайте по-благоприятен момент, без да се отчайвате. Бъдете внимателни към здравето си, като полагате повече грижи за себе си. Така най-много ще си бъдете полезни.
01 юни 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Вървите уверено към нещо, което заслужвате отдавна. Не пестите усилията си, за да видите осъществени плановете си и затова и успехът ви няма да закъснее. Следете развитието на въпрос, който лично ви интересува, за да можете при подходящ момент да се включите активно. Предпочитате да стоите настрана от спорове и конфликти и това е препоръчително.
01 юни 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Връзката ви е силна и не бива да се съмнявате в чувствата на партньора си. Запазете отношенията си чисти, не ги обременявайте с излишни проблеми. Здравословни неразположения при някои от вас ще ви накарат да потърсите по-скоро мнението на специалист. Не го отлагайте. Идея за пътуване ще ви подтикне към приготовления.
01 юни 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не мислете, че можете да свършите всичко сами. Позволете на околните да вземат участие в заниманията ви и така да споделите отговорностите. Не губете търпението си и ще видите, че животът ви ще стане по-лек. Скоро ще берете плодовете от труда си. Едно пътуване ще ви разнообрази и помогне да се отпуснете.
01 юни 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
С повече емоции ще се отнесете към заниманията си днес. Постарайте се да ги овладеете, за да не се окажете в затруднено положение. Нужно е да бъдете адекватни във всичко. Любовта ви мотивира за себеизява, прави ви по-добри и приветливи. Носейки в себе си това усещане, ще имате сили да надскочите себе си.
01 юни 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Имате възможност да свършите доста полезна работа по дома си днес и вие едва ли ще се лишите от нея. Ще останете доволни от начина, по който околните възприемат идеите ви. Имате нужда от промяна, затова едва ли ще е чудно че някои от вас предприемат кратко пътуване именно с тази цел. Обърнете повече внимание на желанията, които има човека до вас.
01 юни 2020
Последни новини