От х:

Днес в x:

Започва приемът за финансиране на младежки проекти в Хасково с бюджет 70 000 лв.

Започва приемът на предложения за финансиране на младежки проекти в община Хасково. За реализацията на идеи на младите хора в Хасково в бюджета на Общината е предвидена сумата от 70 000 лв.

Финансирането на младежките инициативи се осъществява по Програма за финансово подпомагане на младежки дейности от община Хасково за 2024 г., приета с Решение №1046 от 26.04.2024 г. на Общински съвет – Хасково.

Програмата има за цел да подкрепи и стимулира реализирането на младежки дейности на територията на община Хасково, в изпълнение на приоритетите на Общинския план за младежта за 2024г. и в съответствие с държавната политика за младежта.

По реда на Програмата се отпускат финансови средства на младежи от 15 до 29 години, младежки организации и организации, работещи със и за младите хора, за реализирането на младежки дейности, с адрес, седалище или дейност на територията на община Хасково.

Предложенията се подават в деловодството на Община Хасково в срок до 15 юни 2024 г. Програмата за финансово подпомагане на младежки дейности от община Хасково за 2024г. и необходимите документи за кандидатстване са поместени в електронната страница на Община Хасково на следния линк:https://www.haskovo.bg/bg/finansirane-na-mladezhki-initsiativi

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини