От х:

Днес в x:

21 °C

200 кг капачки събраха ученици от Езиковата за закупуване на кувьоз

  200 кг капачки събраха ученици от Езиковата гимназия "Проф. д-р Асен Златаров". Тази сутрин пластмасовите изделия бяха натоварени в камион, който ги откара в пункт за рециклиране.

  С акцията гимназистите подкрепиха благотворителната инициатива „Капачки за бъдеще“, която има за цел закупуване на кувьози за болниците в страната. Необходимост за това е статистиката в страната, която сочи, че всяко 3-то дете в България, което е било в кувьоз, получава увреждане на очите, защото наличната техника е на над 20 години.

  За участието в благотворителната акция гимназистите получиха грамота за дарение.

  Haskovo.net

  Видеа по темата

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (5)

  • 1
   Ру
   Румен Капачката
   7 -1
   12:49, 5 апр 2019
   „Капачки за бъдеще“....бъдещето на България. Каква ли сума би се събрала, ако парите са даряваха, а не се купуваха тези безалкохолни.
   • Да
    Дай пак
    2 0
    22:18, 5 апр 2019
    И смееш да кажеш учениците в училище да дават парите си за благотворителност, вместо безалкохолно/вода... Обяд и тн.
    Ние им даваме пари за да се хранят и да не стоят жадни...
    Капачка, твоя хипи живот не мисля, че издържа теста на реалността!
  • 2
   Me
   ME
   7 0
   12:57, 5 апр 2019
   Интересно ми е защо не събират изобщо пластмасови отпадъци а само капачки???
  • 3
   Ма
   мастикаджия
   12 0
   14:40, 5 апр 2019
   Цветанов колко ли капачки е събрал,завалията,да си купи къщичка?
  • 4
   За
   Затварачката
   10 0
   15:59, 5 апр 2019
   МАСТИКИЧ тия ученици ги правят на АБДАЛИ между другото и нас Едни събират капачки а други трупат пари на пачки Смешна работа в държавата на БОКО всичко е СПОКО

  Хороскоп за 20.09.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Всичко, което не е спешно може да го отложите, давайки предимство на вече започнатите си задачи. С компромиси и чувство за хумор ще успеете да се споразумеете с онези, които предявяват претенции към вас. Делова среща ще ви направи по-гъвкави и активни, други ще проведат успешна търговска сделка.
  20.09.2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Запазвайки самостоятелността си ще работите за утвърждаване на авторитета и повишаване на финансите си. Превръщате се в обединителна фигура за много хора, но ви е трудно да го осъзнаете. Освободете се от всичко, което ви пречи да се чувствате свободни и живейте така, както разбирате.
  20.09.2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Потиснете раздразнението си, ако такова съществува и изяснете отношенията си с онези, с които имате противоречия. Нечие предложение ще ви заинтригува и с внимание ще подготвите следващите си действия, обвързващи ги с него. Погрижете се за отдиха си и укрепете силите си.
  20.09.2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Спокойно изчаквайте развитието на събитията и не прибързвайте в оценките и реакциите си днес. От правилното ви поведение ще зависят резултатите, както и безпрепятствената реализация на делата ви. В противен случай са възможни главоболия за в бъдеще. Занимания с приятни неща ще ви помогнат да се разтоварите от стреса.
  20.09.2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Време е да се порадвате на заслужен успех в резултат от дълъг и упорит труд. Старанието ви ще бъде щедро възнаградено. Споделете радостта си с любимия човек. Постарайте се да не разочаровате ваши близки, които много разчитат на вас по определен въпрос. Не се натоварвайте с работа вечерта, намерете време за почивка.
  20.09.2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Бъдете искрени пред себе си и назовете ясно целите си, какво искате и към какво се стремите. Това ще ви помогне да изградите нужната ви мотивация и да продължите напред. Успехите ви могат да бъдат в много посоки, от вас зависи да ги сътворите. Има кой да ви насърчи и погрижи за вас, позволете му да го направи.
  20.09.2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Дребни и приятни случки ще определят облика на дена ви. Ще ви занимават нещата от личния ви живот и всичко свързано с дома ви, семейството и духовните търсения. Очарованието на деня ще се затвърди и от вести, които ще получите от далече. Скорошно посещение на ваши близки ще ви хвърли в трескави приготовления.
  20.09.2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Повечето от вас прекарват в движение този ден, независимо с какво изберат да се заемат. Имате доста неща за вършене и предпочитате да не губите ценно време. Очаквате прекалено много от човек от обкръжението ви, но е твърде възможно той да не оправдае доверието ви. Направете приятна изненада на любимия човек днес.
  20.09.2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  В добро настроение сте и ще постигате желаните резултати. На моменти ще имате нужда от подкрепа, която няма да ви бъде отказвана. Приятно е с хората, които имате до себе си. Потърсете начин да им се отблагодарите. Увереността ви нараства и ще търсите нови предизвикателства.
  20.09.2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Днес са възможни изненади, някои от тях и приятни. Семейството ще ви занимава със своите проблеми и това допълнително ще внася напрежение в ежедневието ви. Нещата не са непоправими. Гледайте по-спокойно на случващото се. Желана среща ще ви помогне да се отпуснете и насочите мислите си в по-приятна посока.
  20.09.2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Проявете доброто в себе си и ще ви бъде по-лесно да общувате, работите и да се реализирате. Денят ще ви предложи добри възможности за изява на творческите ви търсения, късметът ще бъде с вас, стига да сте активни и да не проявявате не на място капризите си. Започната задача ще ви създаде повече грижи, но има защо.
  20.09.2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Инвестирайте свободните си средства в недвижими имоти. Вероятно днес някои от вас ще попаднат на изключително изгодна оферта. Ако нямате достатъчно пари за това денят ще ви зарадва с неочаквани финансови постъпления.
  20.09.2019
  Последни новини