От х:

Днес в x:

Подновиха ремонта на пътя от Хасково за Кърджали

Изображение 1 от 4

    Ремонтните дейности по пътя от Хасково в посока Кърджали бяха възобновени днес. Служители на строителната фирма "АБ" работят в участъка след кръговото на булевард "Освобождение" /Кърджалийска/. С машини те заравняват участъка между двете платна за движение, където предстои да бъдат поставени мантинели. Заради строителните дейности работниците от фирмата-изпълнител на обществената поръчка са отцепили движението от двете страни на пътя, като частично са затворили по една лента.

    Близо 2 км от пътя от областния град към Кърджали беше основно ремонтиран заедно с околовръстния път на Хасково. Преди около 2 месеца двата участъка бяха пуснати за движение, но останаха довършителни работи, които започнаха днес по-усилено.

    Дейностите трябва да приключат до края на май, обясниха от Областното пътно управление в Хасково, което е стопанин на пътя. В тази връзка все още не са премахнати жълтите табели в града, обозначаващи ремонта. Довършителни дейности ще се извършват и по околовръстното.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ко
      комета
      19 0
      14:46, 20 мар 2019
      А кога ще ремонтират участъка от Димитровград до старозагорска област? От две години казват, че върви процедура по обществена поръчка! Китайците сеят картофи на луната, тези не могат да направят една обществена поръчка. Срамота!!!
      • To
        Tonich
        10 0
        16:15, 20 мар 2019
        Там направиха десетина кръпки, с които нищо не се промени към добро.... Ако мислят с това да се размине, горко ни
    • 2
      Ма
      мастикаджия
      5 0
      21:38, 20 мар 2019
      Тая фирма не е ли на ********* Пеевски?

    Видеа по темата

    Последни новини