От х:

Днес в x:

С концерт в Театъра ще подарят бал на 10 младежи от Смолян

Благотворителен концерт ще събира средства за абитуриентския бал на 10 младежи от Смолян, чиито семейства нямат финансови възможности да осигурят празника на децата си.

Дарителската кампания е под мотото "За един абитуриент", а средствата ще бъдат за куверти, тоалети и пътуването на бала за 8 девойки и двама младежи от Смолян.

Зрелостниците сами ще избират тоалетите си, а две фирми от Асеновград ще изпълнят желанията им какви да бъдат официалните дрехи.

Концертът ще се проведе на 20 март в Родопския драматичен театър “Николай Хайтов“ с подкрепата на кмета на Смолян – Николай Мелемов.

На сцената ще се изявят Теди Александрова, Хамид Имамски, музикалното училище в Широка Лъка, Филип Синапов, клуб за народни танци “Хоро“ към читалище “Орфееви гори“ и др. Водещ ще бъде примата на родопските зевзеци – Веселина Бабаджанкова.

На касата на театъра ще има и кутия за дарения. Идеята е ако се съберат повече средства от необходимите, да се платят първите такси на тези от младежите, които успешно кандидатстват във висши училища.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини