От х:

Днес в x:

16 °C

Йончева: Управлява ни шайка, която погазва правата на българите

  В парламента има една шайка /това означава престъпна група/, която погазва правата на българите. ГЕРБ е антиевропейска партия. Това заяви на брифинг в Хасково местният депутат от БСП Елена Йончева. Думите й са по повод Изборния кодекс. Йончева даде пресконференцията заедно с колегите си народни представители от БСП от Хасково Никола Динков и Виолета Желева.

  Йончева, която е говорител на парламентарната група на социалистите в Народното събрание, посочи, че с колегите й ще влязат в парламента единствено, ако останалите народните представители гласуват спазването на приетия през 2014 година Избирателен кодекс, в който е застъпено машинното гласуване във всяка секция, както и формирането на публични избирателни списъци, и това те да станат факт на изборите през 2019 година. Тя подчерта, че от парламентарната група на БСП няма да заемат местата си в НС, дори и при гласуването на новия състав на ЦИК.

  „Връщаме се, ако бъде прието ветото на президента, което означава и удовлетворяване на нашите настоявания“, посочи Йончева. Тя цитира данни, според които при последните избори през 2015 година 7 % от бюлетините са били невалидни. Тези цифри на практика означават още една партия в парламента. При машинното гласуване вота няма как да е невалиден, посочиха БСП депутатите.

  Според тях, чрез създаването на публичен регистър на българските избиратели биха се намалили злоупотребите и би се изчистил вота т.наречените.„мъртви души“. Около 2 млн. българи в момента живеят зад граница, в същото време имат и адресна регистрация у нас. Защо управляващите не желаят тези хора да могат да следят през интернет дали някой не е гласувал от тяхно име, попита риторично Елена Йончева. И посочи, че според нея верният отговор е във възможността за манипулация на изборите. Тя цитира социологическо проучване, което показва, че 70 % от българите не вярват, че изборите у нас се правят честно.

  Според Никола Динков с промените в Изборния кодекс управляващите по-скоро са си вкарали автогол.

  Според Румяна Желева пък има индикации за предсрочни парламентарни избори. А за Елена Йончева те дори са закъснели. „ Предсрочните парламентарни избори са задължителни за България, защото всеки един ден с тези управляващи е загуба за страната ни, която и без това през последните години е на дъното в Европа, посочи депутатката.

  Тримата народни представители от Хасково взеха и отношение по местни теми.

  Йончева информира, че все още няма резултат от прокурорските проверки, които тръгнаха по сигнал на БСП за корупционни схеми по изграждането на граничната ограда с Турция, както и за дрийм тийм, създаден от депутата от ГЕРБ на Делян Добрев в община Хасково.

  Името на Добрев спрегна и Никола Динков по повод обещанието му, че до три месеца ще бъде решен проблемът с водата на Хасково. „Съмнявам се в думите му.“, посочи депутатът от БСП тъй като следял темата и в момента тя все още била „в мъртва точка“.

  Красимира Славова

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (59)

  • 1
   Ан
   Антоанета
   52 -45
   13:41, 6 мар 2019
   Антоне как не те срам да стоиш до тази жена. Ти си разумно момче махай се от там по бързо. Ще те разбера само ако става дума за много пари. Но като я знам нея едва ли ще остави за някой друг.
   • 🇧🇬
    🇧🇬
    64 -48
    14:16, 6 мар 2019
    Абе тая смръдлива червена леш нали е следствена за пране на пари в особено големи размери !
    Комунистическата наглост, крадливост и глупост е безмерна и както казва Мечо Пух-- "Безмерна и повече"!
   • Ам
    Ами
    41 -30
    15:42, 6 мар 2019
    Какво прави там Антон.Ами и той завалията са мъчи да захапя някое парче от баницата ама тавата вече е празна.Да го гледам за никакъв х.Й. Не става с тия две леви ръчички та правилно се е ориентирал или са го ориентирали.Та тая маса наредени през един крадец некадърник и обратно пак така.
   • Ко
    Колев
    37 -24
    17:26, 6 мар 2019
    Откакто получи в сметката си 700 000лв. незнайно откъде, всеки ден се надявам и следя, да не би някой неизвестен да преведе и на моята сметка голяма сума, че ми трябват... ама няма... все на тях се случва щастие. Елена Милиончева голяма късметлийка!
   • Ке
    Кенанския Маймун
    8 -9
    22:54, 6 мар 2019
    Явно простакешите от ГРОБ
    сте пропуснали в училище матри"ала в час по литература за Христо Ботев :))
    ....
    Кой не знай Чавдар войвода,
    кой не е слушал за него?
    Чорбаджия ли изедник,
    или турските сердари?
  • 2
   Тъ
   тъкния
   49 -33
   14:14, 6 мар 2019
   и двете са с тънки устни, тва е голямо зло, доказано ..
   • Да
    да
    31 -22
    14:16, 6 мар 2019
    даже никакви
   • Въ
    Въпрос
    10 -4
    00:13, 7 мар 2019
    Делян Добрев е с дебели устни,цункай го.
  • 3
   Се
   Селския
   66 -25
   14:27, 6 мар 2019
   Дори и така да е г-жо Йончева, вие и вашата партия какво по-добро направихте за Българския народ при последното си управление?
  • 4
   Yz
   yzx
   55 -17
   14:41, 6 мар 2019
   Целта е Йончева да стане евродепутат.И ще стане.Ще гласуват за нея без да му мислят.Като Барековата история и т.н.
   • Кр
    Кремена
    31 -7
    14:54, 6 мар 2019
    Коя е Румяна Желева.
   • От
    Отговор
    0 0
    23:19, 9 мар 2019
    Кремена, объркали са се от Хасково нет с имената.Имаше една Румяна Желева от ГЕРБ, кандидатка за Еврокомисар, но тя се провали с гръм и трясък пред комисията и се наложи да я заменят.
  • 5
   Та
   Тази не мога
   56 -30
   14:43, 6 мар 2019
   Тази не мога да я понасям органически. Защо, когато БСП беше на власт не направиха нови избирателни списъци, защо не сложиха в избирателния кодекс образователен ценз, защо не махнаха номерата на партийте, защо управляваха заедна с антибългарската партия ДПС, защо когато беше любовница на Сергей Станишев не посочи грешките на БСП, защо не направиха пенсиите 500 лева, защо, защо, защо... Тая ме изкарва олигофрен с много къса памет, а аз помня. Помня всичко.
   • От
    Отговор
    11 -6
    00:42, 7 мар 2019
    Помниш ли ,"Ало, Ваньо" ,Ало , Банов съм", "Ти си го избра"?А помниш ли че Боко че каза да извадят ДЖИ ПИ ГРУП от обществените поръчки , но никой не го слуша ,те пак ще строят магистрала?Глупаво е да се концентрираш само върху една партия като виновник за разрухата в България.Помниш ли когато един мургав министър-председател продаде БГА" Балкан" за 1 лев,че други дадоха златни мини , ЕРП-та и други печеливши дружества като подарък за комисионни?
  • 6
   Ив
   Иван
   52 -22
   14:46, 6 мар 2019
   Госпожо Милиончева ,Вие като депутат от този МИР ,какво сте допринесли за гражданите на Хасково да живеят по-добре ???Каква инициатива сте започнали и сте завършили до край ?Моля Ви кажете какво сте направили до сега .....WC
   • Чу
    Чудя се
    41 -24
    15:42, 6 мар 2019
    Допринесе скандали !Не се грижи за Хасково, а за себе си !Как издържа тоя град на тандема Йончева и Беливанов не знам.
  • 7
   Га
   Галя
   48 -28
   14:51, 6 мар 2019
   Ей, тази вече не мога да я понасям. Какви са тези истерии и манипулации!
   Влез в парламента и се огледай ма! Вие сте най-големите мизерници и целият български народ го знае и ви мрази.
  • 8
   Го
   Голямо мерси
   48 -24
   14:53, 6 мар 2019
   Обвинената за пране на пари може само да ми даде акъл как да го правя и аз. Други съвети от нея не приемам. Обаче ако условиито да стана милионер е да спя със Станишев, не ща да ставам милионер. Мерси.
  • 9
   Ме
   Местен
   38 -12
   15:00, 6 мар 2019
   Лошото е , че тая шайка ни управлява 30 години . Но и на нея й се вижда края
  • 10
   Пр
   принцесата от Монако
   47 -32
   15:10, 6 мар 2019
   Чудя се,тази женица как има очи да идва в Хасково и да раздава "съвети"!
  • 11
   На
   Наблюдател
   44 -27
   15:14, 6 мар 2019
   Другарко, не е редно, което и българско правителство да е, да се нарича с обидното "шайка" Смири се малко, жена си на пръв поглед, с кака Корни сте станали прекалено истерични. Какво ще донесат едни нови избори - само разходи за данъкоплатеца, ама мерак по пустата власт, ей! Алеко , Алеко, и след 120 години все същото, повсеместна байганьовщина!
   • Оч
    Очевидец
    8 -3
    01:55, 7 мар 2019
    Другарю.....аааааа......извинете ,господине, "шайка" наистина е обидна дума.Имам съмнение че Йончева е плагиат.Първият който използва определението"шайка" за ГЕРБ беше депутатът от ГЕРБ??? Антон Тодоров във книгата си:"Шайка, Бойко,Росен,Цецо и другите".Наблюдателю, веднага осъдете БСП-арката за плагиатство.Относно байГаньовщината изпитах голям срам от пресконференцията на Борисов и Медведев.Борисов:(цитирам по памет) "Ние ще си ремонтираме Руските самолети , но когато си купим Американските, (стискане на Медведев по ръката ) и думите към Медведев "Няма да се плашите" ми се струват най- малкото неуместни.
   • На
    Наблюдател
    0 -3
    16:48, 7 мар 2019
    Очевидец, защо коментираш моя пост, коментирай материала по-горе! Нито съм те питал, нито съм ти искал мнението. Тук се говори за другарката, която доста лъже. Явно че си нейн фен, дерзай!
   • Оч
    Очевидец
    0 0
    22:45, 9 мар 2019
    Наблюдателю, не съм фен на никой ,просто казах кой е първоизточника на определението "шайка".Също така не съм съгласен да се фаворизира само един политик като лъжлив,почти всички са такива ,а тези които са читави са изтласкани в периферията и от тях нищо не зависи. Хипотетично ако утре всички политици от "прехода" се съберат в сградата на Народното събрание , там падне гръм и никой не оцелее ,няма да съм никак тъжен, но ти гарантирам ,че ще има всенародни веселби.Относно статията мога да кажа че винаги има съмнения за честността на изборите и трябва да се въведе машинното гласуване,всеки да може да проверява онлайн дали фигурира между гласувалите, къде е гласувал и да се изчистят "мъртвите души" от избирателните списъци. Коментарите тук са свободни и още след като си написал коментара си трябва да си наясно ,че всеки има право да те подкрепи или опонира и затова мисля че е нелепо да ограничаваш коментиращите ,а мисля че и теб никой не те е питал и не ти е искал мнението ,но ти си го дал.Жив и здрав.
  • 12
   Хю
   Хюстън
   33 -37
   15:34, 6 мар 2019
   Плюйте герберасти сега ви сее паднало защото може... Виж коментара
  • 13
   Йо
   йокин
   29 -9
   16:16, 6 мар 2019
   Да я изберем,за евродепутатка,но наместо,да й извадим очи,ще й изпишем вежди,като на барека.
  • 14
   До
   До Хюстан
   29 -21
   16:17, 6 мар 2019
   Надявай се артикь. Ама след изборите да не гледаш като насерано дете майка си.Няма ли да си седнете на е.....те червени задници вече и да се кротните с мисълта че комунист повече на власт няма да дойде.
   • Съ
    Сър Пичук
    0 0
    21:55, 9 мар 2019
    Как така няма да дойде комунист на власт?Боко ще разпуска Герб и няма да да участва в изборите ли? Не, не ти вярвам .Или може би искаш да кажеш че не е комунист , е ако е така то тогава никой не ти вярва не само аз.
  • 15
   Ку
   кУрнелия Нинова
   32 -14
   16:20, 6 мар 2019
   Къде е кака Райна тя и Кирчо Долара командват парада в Хасково. Антоне дръж се. Ти трябва да им се опълчиш. Не се давай на старите комунисти и на Йончевата. Тя отмъщава защото е прилъстена и изоставена от Станишев.
  • 16
   Ка
   Кака Ку.ри
   24 -13
   17:11, 6 мар 2019
   Илена Го.зончева и Ла.йна Офчева да си седнат на нас.раните задници и изобщо да не разчитат,че хасковлии ще ги припознаят.Нека обаче и техните опоненти от ГЕРБ се огледат и ошлушат преди да поставят Зур.лю Мавритански за водач на листата им за парламентарните избори.
  • 17
   Ек
   екстрасенса
   19 -4
   17:20, 6 мар 2019
   Дано не се окажа пророк но на народа му е писнало от разни моми момци гербаристи комунисти атакисти патриоти хапкаджии и разни други елементи вземащи по 4000 и на горе лева и цял ден си държат топките и никва не я вършат. Очаквам че народа хич не го ебе кой ще е евродупедав и ще грабне въдиците и ще отиде на риба и на евроизборите ще има много ниска активност.Смятам ще най-много евродепутати ще има една партия започваща с буквата ДДДДДД и гравитираща около кърджалийския регион. Успех и продължавайте да дърпате кокала все нещо ще пуска
  • 18
   Мъ
   МЪДУРО
   36 -16
   17:24, 6 мар 2019
   Където са управлявали комунисти след тях ттева не никне.
  • 19
   Йо
   Йончееаааа
   37 -21
   17:27, 6 мар 2019
   От вас другарко Йончева по-голяма шайка България не познава.
  • 20
   Ср
   Срам за Хасково
   34 -19
   17:35, 6 мар 2019
   Комуняги - смешници !
  • 21
   Ре
   реалист
   36 -20
   17:45, 6 мар 2019
   Тази е най големия боклук защото ни нарича и нас 1500000 хил. които са гласували за ГЕРБ престъпници е няма такава наглост .Това същество е за гонене от България а тя иска в Европарламента да ходи
  • 22
   Ко
   Колев
   31 -16
   18:29, 6 мар 2019
   И тази, другари червени тъпунгери, ще си я изберете за евродепутат, под строй! Все искате равенство, пък все робувате на по-равни от вас.
   • Аб
    абжж
    20 -5
    18:43, 6 мар 2019
    Колев кефиш ме черпя уиски
  • 23
   Пе
   Петела
   26 -10
   18:48, 6 мар 2019
   Ей, най-после, се видя, че има будни граждани в този град. И, питам се, защо другарката Йончева настоява за предсрочни избори и кому са нужни на този етап ? Ами резултатите ще ги разберете - Герб - 8 депутата , БСП - 3, ДПС - 4 и ОП - 2. Още да изреждам ли ? Така че, не се нуждаем от подвеждащо разяснителна работа. Сори.
  • 24
   Ст
   Сталин
   24 -6
   19:54, 6 мар 2019
   Болшевишка шайка. В банковите им сметки 50 години са ограбените от банките пари. Последно беше КТБ.
  • 25
   Вя
   Вяра
   25 -6
   19:55, 6 мар 2019
   С цената на всичко гнусно и мръсно само и само да взема власта.Повръщами се от теб .
  • 26
   Мм
   мм
   27 -6
   20:05, 6 мар 2019
   Не мога да разбера само, защо Йончева, след като е толкова морална и чиста , се присъедини към другата шайка в парламента.
   • Mo
    monk
    12 -5
    21:05, 6 мар 2019
    Добър въпрос. А отговора е - тя винаги е била в тази партия, не забравяйте чия любовница беше. И сега пак иска при него. изглежда ще успее
  • 27
   Ко
   Комунистка
   19 -7
   20:23, 6 мар 2019
   Една платена червена *******,която срещу пари ще направи челна стойка чисто гола,ако трябва. Нагла и безочлива крадла.
  • 28
   Еж
   ежко
   14 -7
   20:45, 6 мар 2019
   Тази мръхла до сега се чеса по оградата а като евродепутат ще е троянския кон на руския империализъм и активно ще работи за разпадане на евросъюза .
  • 29
   Ро
   робин худ
   14 -15
   22:24, 6 мар 2019
   Господа.Разочаровате ме.Плюейки единствения човек,който обиколи границата,снима,доказа и показа какви ги надробиха Вашите работодатели/и не само това/,вие всъщност хулите себе си,вашите близки,роднини и приятели.Какви били червените,залените и т.н.Ами защо търпяхте и се ослушвахте тогава?Защото сте гризкали и вие кокалчета малки и вкусни.ВСЕКИ НАРОД ЗАСЛУЖАВА ПРАВИТЕЛСТВОТО СИ. ЯСНО ЛИ Е? Викаме и се псуваме тук,а те грабят,убиват с мизерия и стрес и празнуват по Карибите нашата гибел.ХАК НИ Е НА ВСИЧКИ.Със здраве,смели българи/с малки букви,големите не са за вас/.
   • На
    На робин худ баба му
    12 -14
    22:47, 6 мар 2019
    Ей платено мекере. Не се пиши Робин Худ. Ти си Тимур и неговата банда. А тази чистата дето мачка чаршафите със Станишев защо иска да ходи в европарламента бе , младеж. Да иде в Сибир. Нали има руска кръв. На станишев орехчетата ли ще чеше в Брюксел. Или иска имунитет да я пази от затвора за пране на пари.
  • 30
   Ке
   Кенанския Маймун
   10 -13
   22:42, 6 мар 2019
   Доган и Боци пият шербет
   Робинята България играе им кючек
   ....
  • 31
   Зо
   Зора
   10 -6
   22:46, 6 мар 2019
   Честни избори иска този, който е морален и съвестен спрямо Родината си, дом и семейство. А тук къде е честта, за Честта на пагона? Има ли я изобщо, или пак да се докопаме до властта и пак да смучем ? Покрихте се с Неувяхващ позор ! Или си доказваш невиността, там където трябва, или се извиняваш, което за вас е чуждо понятие - извинението. Затова се скрийте и не ни баламосвайте. Другарко Йончева, не всички в този град са олигофрени, за да ви повярват. Хората от по-старото поколение помнят в какви беди и бедност живяха и как покровителствахте удобните вам. Може би още не сте била на сцената. Не казвам че сега сме в апогея си, но се вижда какво е сторено Е, сега как да ви повярвам, като сме я слушали тази изтъркана песен. Вземете си поуки, ако искате България да я има и хората да живеят достойно.
   • Ке
    Кенанския Маймун
    6 -5
    23:01, 6 мар 2019
    Живеете и живеехте в бедност защото вождовете ви са прости :))
    ...
    Иначе Китайските комунисти за пример че има и нормален живот ...
    Обаче там морала е друг
    ...
    Можеш ли да си представиш че най-богатия човек в Китай ,
    комуниста Джак Ма (алибаба - 36 милиарда долара богатство) .... напуска Алибаба и иска да направи Университет ,
    а богатството си да го дари на Държавата :))
  • 32
   Еж
   ежко
   14 -8
   23:00, 6 мар 2019
   Мръхлата обиколи границата и си послужи с лъжи!!! Показа черно бели снимки, как била паднала оградата„ И като е питат защо са черно бели снимките, не може е да отговори„ А в действителност снимките са стари от месец май, когато са пороите и зелените листа. Показва ги в последствие през ноември, когато няма листа и отдавна това място свлачеще е поправено „ Заблуждава ни със стари снимки и ... по скат тв европа канал плюс и други тв веднага лъсна истината - показаха непосредствено снимки от същото място, но в цвят и се вижда че няма листа и оградата е оправена . Веднага лъсна журналистическата и лъжа„
   Наистина са червени боклуци мързели с големи усти ,, мързи ги да търкат седалките в парламента, явно майесила им е дошъл в повече!
  • 33
   Г-
   Г-н Михайлов
   17 -5
   23:16, 6 мар 2019
   Другарко Йончева, сутрин като станете погледнете се в огледалото и си задайте въпроса на Великият Джон Кенеди- КАЖИ ТИ КАКВО НАПРАВИ ЗА ДЪРЖАВАТА,а не какво направи Държавата за тебе!! Вашата Партия трябва да бъде забранена с Указ и всичките до един в затвора- както правеше Вашият Вожд Йосиф Висарионович Джугашвили- мерзавци,СУКА!!
  • 34
   Ке
   кенанския лъв
   12 -2
   02:59, 7 мар 2019
   На маймуните в Африка са червени задниците, а на кенанските като на другарката Йончева!
  • 35
   Ке
   Кенанския Маймун
   1 -8
   08:18, 7 мар 2019
   "Лъве" , кажи що ГЕРБ опростиха 8 милиона дълг на... Виж коментара
  • 36
   За
   запознат
   5 -1
   09:05, 7 мар 2019
   Цветанов каза истината че това е решено при президента където е присъствала др.Нинова и тя се е подписала под този документ Но от комунисти какво да очакваш само лъжи преди Цветанов беши един депутат от БСП три пъти го питаха колко пари е взел заплата за м. февруари той изпадна в амнезия а не каза че са взели по 3000 лв.
   • От
    Отговор
    1 0
    23:10, 9 мар 2019
    Опрощаването на дългът на мюфтийството при гласуването в Народното събрание беше прието само с гласовете на ГЕРБ и ДПС.Неоспорим факт!!!Мюфтийството отдава 4700 обекта под наем.Един съвет към Робин Худ и Кенанския Маймун, не си опитвайте да вкарате ум в гумени глави, той само рикошира а вътре нищо не влиза.
  • 37
   Ос
   Основен въпрос
   8 -2
   09:44, 7 мар 2019
   Дали тази морална жена си задава въпроса: На кого бяха тези 700000 лева които взех от КТБ, през офшорна сметка. А отговора е много прост на вложителите. Както нейните предшественици са обирали хората, така продължават и сега само че в много по-големи размери.
  • 38
   Ро
   Роза
   4 -1
   19:42, 7 мар 2019
   Каква наглост, Боже!!! Тя дето е от най-голямата шайка!
  • 39
   Аб
   абжж
   2 -2
   21:22, 7 мар 2019
   Бах мама му тва много гробари са се събрали на едно място.То едно изсиране като за последно . И вибратор да им подариш и да им кажеш да се таковат в **** ще го плюят че не им е удобен. Аз ще гласувам за ДПС .Те винаги са били на власт независимо дали ни управляват жълти сини червени зелени пембени. Пък и сега се задава нова коалиция ГЕРБ ДПС Обединени патриоти голям смях ще падне

  Хороскоп за 26.01.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Осигурявате си подкрепа за повечето си начинания през този ден, което ви стимулира да не се отказвате от нито едно от тях. Възможно е да срещнете трудности, но ако навреме ги споделите с околните, те ще намерят начин да ви съдействат. Бъдете по-деликатни в изказванията си относно въпрос, който особено вълнува ваш близък. Рискувате да го засегнете.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Едва ли ще позволите на някой около вас да ви притеснява освен, ако не се касае за нещо наистина важно. Имайте повече доверие на свой близък, което е решил да се заеме с нещо, което околните не одобряват. Радвате се на разбирателство в личен план. Отношенията ви с любимия човек напълно ви удовлетворяват.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Без да жалите силите си, ще се отдадете на поредното предизвикателство. Убедени сте в ползата от труда си и това ви мотивира допълнително. Ще ви потърсят за съвет и ще уважат мнението ви, което ще ви поласкае. Не пропускайте да уважите празника на близък човек, покажете му искреното си отношение към него.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  С компромис и такт ще успеете да овладеете конфликтна ситуация, която застрашава да развали настроението ви за целия ден. Заемете се с нещо, което отдавна отлагате и го довършете докрай. Имате нужда от уединение и почивка, така че избягвайте шумни събирания. Не се притеснявайте за отношенията си с любимия човек, заедно ще преодолеете изпречила се трудност.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Настроенията ви днес се променят неочаквано и това едва ли ще се хареса на хората, с които прекарвате ежедневието си. Особено ако станат свидетели на избухливостта ви. Постарайте се да мислите позитивно и да не се отчайвате след първата несполука.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Очаква ви изпълнен с добро настроение ден. Заниманията ви ще са леки и не натоварващи. Успявате всеки спор да обърнете в шега, с което въздействате ободряващо на хората около себе си. На някои от вас им предстои пътуване, което ще бъде интересно. Обърнете повече внимание на децата днес.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Въпреки почивния ден посветете се на деловите си ангажименти и няма да съжалявате. Постигнатото днес ще бъде стабилна основа за бъдещото разрастване на фирмата ви. Освен това близките ви имат предостатъчно занимания днес и едва ли ви се разсърдят.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Постарайте се да не обръщате внимание на маловажните въпроси, с които се опитват да ви занимават околните. Ще ви се наложи да обърнете внимание на нещо, което може да ви помогне да свършите важен ангажимент далеч по-лесно. Контактите ви днес ще са много ползотворни. Постепенно придобивате нужната ви увереност.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Отдайте се на необходимата ви и заслужена почивка, освен, ако не решите да разнообразите деня си с кратко пътуване. Оставете ядовете за делника и бъдете внимателни, ако шофирате.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Денят ви ще бъде много приятен, най-вече поради успехите в личен план. Удава ви се шанса да зарадвате семейството си. Напоследък сте занемарили здравето си и това може да ви изиграе лоша шега. Полагайте повече грижи в тази насока.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Водолей Семейната среда е от особено значение за вас сега. Тонусът, с който тя ви зарежда ви е жизнено важен. Ще изпитате интересни преживявания, ако се включите в една нова група.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Интересни събития свързани с ваши близки ще ангажират вниманието ви днес. Евентуалния им успех ви засяга непосредствено и ще доведе промяна на плановете ви за близките дни. Вие също можете да допринесете за него и най-вероятно няма да се колебаете дълго дали да го сторите. Оптимистичните ви очаквания са напълно оправдани.
  26 яну 2020
  Последни новини