От х:

Днес в x:

35 °C

Запечатаха бензиностанция в Хасково

  Бензиностанция в Хасково беше запечатана от служители на Националната агенция за приходите. Обектът се намира на булевард "Съединение" в областния град.

  На входа на бензиностанцията и по колонките за гориво има разлепени бележки от Главна дирекция "Фискален контрол" на НАП към Министерството на финансите. На тях е изписано, че обектът ще остане запечатан в рамките на 48 часа - за времето от 16 часа на 25 февруари до 16 часа на 27 февруари 2019 година.

  От пресцентъра на НАП в Пловдив, който отговаря и за Хасково, обясниха, че предстои издаване на заповед за запечатване на обекта на булевард "Съединение" 68. Причина за това е неработеща нивомерна система, за което се предвижда запечатване на бензиностанцията за минимум 15 дни.

  Опитът ни да се свържем с представител на бензиностанцията удари на камък. Изписаният телефонен номер на стъклената врата на обекта не е актуален. На посочения в интернет телефонен номер отговори мъж, който обясни, че бензиностанцията е дадена под наем, но той нямал контакт с наемателя.

  Haskovo.net

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (17)

  • 1
   Aa
   AA
   17 -2
   13:24, 26 фев 2019
   Георги фатата . Бул. цар Освободител .
  • 2
   00
   001
   74 -7
   13:25, 26 фев 2019
   Когато става дума за големи вериги не казвате имена а за малките бензиностанции чак и фото сесия сте направили!!!!
   • Гр
    Гражданин
    27 -9
    14:32, 26 фев 2019
    Коя бензиностанция от големите вериги е затворена?На коя не й работи нивомерната система? Или няма документи за произход на горивата ? Или няма връзка мужду колонките и касовия апарат и ти дават отстъпка веднага на колонката без касова бележка. И т.н и т.н.........
   • 00
    001
    22 -3
    16:21, 26 фев 2019
    Явно не четеш редовно новини или ги четеш избирателно!!!!Не става дума само за бензиностанции а изобщо за големите вериги!!!!!Никога не се споменават имена като става въпрос за големи вериги!!!!И да има куриозни ситуации като например в 50 литра резервоар заредят 60 литра гориво имало е такива новини но не казват кои са героите да те светна това са OMV!!!!
  • 3
   Еж
   ежко
   26 -17
   13:53, 26 фев 2019
   Всички малки бензиностанции са далавераджии!! По новогодишните празници къде бяха контролните органи, а сега се сетиха и седнаха да проверяват! Двора на шишкодизел е пълен със повредени автомобили за ремонт и то зареждали от малки бензиностанции.
  • 4
   S7
   S74LK3R
   26 -1
   14:34, 26 фев 2019
   НАП нямат ли пари за принтери че ползват лепенки от миналата година?
  • 5
   Хр
   Христо
   52 -2
   14:45, 26 фев 2019
   Тази бензиностанция не е ли на двамата братя скляпчовци.
  • 6
   Сл
   Сланинко
   26 -4
   15:10, 26 фев 2019
   А изрядна ли е бензиностанцията на Жорката Пандъра по пътя за Болярово
   • Ва
    Ваню
    23 -1
    20:51, 26 фев 2019
    Напълно изрядна е ! По -добре се запитай Еко дали е изрядна ! Че това гориво там , трето качество на Лукойл с огромно количество добавки , които унищожават двигателя се толерира като качествено гориво. Но тя и страната е така по принцип ! Пълна мизерия и ужас , но бойко казва , все по-добре сме !
  • 7
   Pe
   Petko
   24 -4
   15:18, 26 фев 2019
   Следващата е микраж
  • 8
   Гр
   Гражданин
   8 -11
   17:01, 26 фев 2019
   До 001
   Между "Имало е такива новини" и " Вярно е " има огромна разлика.Новинарски , репортерски или клиентски коментари са едно , а направена проверка от официална институция и установено неточно мерене е друго. Тук става въпрос за направена официална провека и установена неработеща нивомерна система. Ясно , точно и кратко. Всичко останало са само коментари , на кой колко му напълнили , пък резервоара му бил 60 литра или бутилката за газ 40.На мен лично до сега не ми се е случвало на нито една голяма верига да ми напълнят резервоара 60 литра , при условие , че е 52.
   Но само веднъж заредих на една неивестна 30 лв и едвам стигнах до първия град. Не съм адвокат на никого , но когато нещо струва 2 лв , то е два лева. И ако някой го продава за 1,80 винаги има нещо гнило. Било то сирене , кашкавал , вино " Механджийско" или дизел
   • 00
    001
    19 -3
    17:40, 26 фев 2019
    Аз зареждам само на петрол и също не съм адвокат на някого но когато става въпрос за гаф на големи вериги си мълчат кои са!!!!Казвам само че трябва да се оповестяват имената на малки и на големи!!!!А иначе карам дизелова кола и дизел от малки бензиностанции или такъв на половин цена с неясен произход и без пари да ми го дават не го вземам!!!!!
  • 9
   Се
   Селянин от града
   23 -2
   20:00, 26 фев 2019
   До гражданина дето е сигурно на село раждан, .............................заредих от голяма верига бензиностанции пълен резервоар по 2, 46 лева за литър и изминах едва 780 км, бях по работа в Пловдив и заредих от бензиностанцията на МаГарешки до Макдоналс на цена 2,12лева за литър и ПРИ ЕДНО И СЪЩО КАРАНЕ изминах 980 км. Колата е марка Опел 2007г.Ха сега ми кажи гражданино как нещо дето е 2,46 могат да ти го продадат с по добро качество за 2,12 лв. Дори и дУпетат като споменатия , когото определено не харесвам и никога няма да гласувам за него. Истината е , че ИМА МОНОПОЛ НА ГОРИВАТА В БЪЛГАРИЯ И ТОЙ НЕ Е В ПОЛЗА НА ГРАЖДАНИТЕ ДЕТО ГЛАСУВАТ КАТО СТАДО "УФСЕ".
   • Гр
    Гражданин
    3 -4
    09:16, 27 фев 2019
    Технически термин " Едно и също каране " няма.Щом си доволен от Марешки - добре. При него не е проблем качеството или цената. Играта там е политическа , но това е друг въпрос
  • 10
   Gl
   glas
   10 -2
   23:21, 26 фев 2019
   на газпром е най-добрата нафта. зареждам - колата гори с литър даже два по-малко.
   а другите бензиностанции- много повече. особено тези малките бензиностанции. просто в страната всеки разрежда горивото, кокаина, млякото и всичко е ментак. всеки иска да вади повече пари... алчността ще ни погуби.
  • 11
   Nu
   Nuray
   5 -2
   08:26, 27 фев 2019
   И аз зареждам дизел от "Газпром" и съм на същото мнение за разхода. Не е реклама - който не вярва да пробва, там е истината..
  • 12
   Се
   Селянина до гражданина
   5 0
   15:05, 27 фев 2019
   Като те чета ти си голям специалист и по техниката и по цените. Едно и също каране означава придвижване с автомобил при едни и същи условия по едно и също трасе със една и съща скорост при едни и същи климатични условия. А това дето казваш че нещо което е два лева е само два лева е остатък от социалистическото ценообразуването, което имахме преди 1989 година наречено твърди цени. Цената сега е тази , която клиента е готов да плати в даден момент на дадено място за дадена стока. Това което тука е два лева в съседна държава може да е две стотинки и с пъти по качествено. В свободния свят пазара определя цените, само че българия не е свободна, а монополна държава.

  Хороскоп за 17.09.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Поддържайки коректни взаимоотношения с хората около вас, делата ви ще се развиват по начина, който желаете. Без излишни вълнения ще работите по тях, осигурявайки си добро присъствие на професионалната сцена. С конструктивно мислене и подход ще заемете активна позиция, насочена към пропуските в организацията и управлението на нещата, които зависят от вас.
  17.09.2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Съмненията ви в нещо или някого не ви оставят и това внася напрежение в живота ви. Изчистете проблема, каквото и да ви струва това. Мислете позитивно и погледнете на всичко откъм добрата му страна. Но нито за миг не се съмнявайте в себе си. Имате много основания да сте доволни от това, което сте постигнали.
  17.09.2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Едно нововъведение значително ще ви улесни в работата ви. Не се поддавайте на мрачни мисли и вярвайте в скорошния си успех. Бъдете сигурни, той няма да закъснее. Негов предвестник са добрите новини, които ще получите, а също и случващото се. Печалбите ви ще са в пъти повече, отколкото, ако бяхте останали пасивни и чакащи.
  17.09.2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Ако се чувствате добре под светлината на прожекторите, то днес е вашият ден. Постоянно ще бъдете в центъра на вниманието, а компетентната ви преценка ще се котира високо. Не се заблуждавайте, че ви надценяват. Просто всичко днес ви върви и това ви личи.
  17.09.2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Умеете да навеждате другите на своите мисли и успешно ще решите свой проблем. Ще ви повярват, но ако не сте искрени, ще съжалявате в последствие. Оставете нещата, които не са ви ясни на специалистите и се заемете със силните си страни. Развийте потенциала си и ще се гордеете с постиженията си.
  17.09.2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Ангажиментите, които ви занимават са прекалено много. Изкушението да се измъкнете от всичко е голямо, но не и за вас. Не избягвайте сериозните задължения, ще си помогнете много, ако се справите с тях още днес. Денят ще ви донесе приятни емоции, свързани с осъществяване на ваша мечта.
  17.09.2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Бъдете реалисти и не хранете очаквания, които няма да се случат днес. По-важно е да покажете стабилното си присъствие там, където сте, като заложите на опита, знанията и авторитета си. Ще има развития за бизнеса и връзката ви, но всичко по реда си. Любознателните от вас ще научат интересни детайли по тема, която ще ги вълнува в бъдеще.
  17.09.2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Стремежът ви към нови и непознати неща ще се задълбочи и ще ви подтикне да вземете по-смели решения. Ако подобрите общителността си и станете по-толерантни към мнението на другите ще имате успехи. Здравословно състояние на близък човек ще ви притесни и вечерта ще търсите компанията на приятели и на хора, с които да се отморите.
  17.09.2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Сериозността на задачите ви изисква да сте повече отговорни към работата си, за да приключи деня ви успешно. С реален поглед върху събитията, ще се възползвате от даденостите и ще ги накарате да работят за вас. За другите може и да е трудно осъществимо, но вие ще го направите елегантно и с резултат.
  17.09.2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Проявете разбиране към мисленето на хората, с които участвате в реализацията на общ проект и няма да съжалявате. Добронамерено изчистете спорните моменти и ускорете сроковете, можете да се справите. Излъчвате увереност и стабилност, която се отразява добре на всички около вас.
  17.09.2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Служебни, бизнес и здравословни въпроси ще стоят пред повечето от вас днес. Цените времето си и не бихте желали да губите от енергията си в празни приказки и действия без резултат. Позициите ви на работното място ще се стабилизират, което е глътка свеж въздух за напрегнатото ви ежедневие.
  17.09.2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  С делови и точни действия ще привеждате в ход програмата си, запазвайки и доброто си настроение. В открит разговор ще изчиствате недоразуменията и ще разработвате новите си идеи в движение. Ангажираността ви с чужди проблеми няма да ви тежи, отличната ви форма и желание за взаимопомощ са очевидни.
  17.09.2019
  Последни новини