От х:

Днес в x:

-1 °C

Запечатаха бензиностанция в Хасково

  Бензиностанция в Хасково беше запечатана от служители на Националната агенция за приходите. Обектът се намира на булевард "Съединение" в областния град.

  На входа на бензиностанцията и по колонките за гориво има разлепени бележки от Главна дирекция "Фискален контрол" на НАП към Министерството на финансите. На тях е изписано, че обектът ще остане запечатан в рамките на 48 часа - за времето от 16 часа на 25 февруари до 16 часа на 27 февруари 2019 година.

  От пресцентъра на НАП в Пловдив, който отговаря и за Хасково, обясниха, че предстои издаване на заповед за запечатване на обекта на булевард "Съединение" 68. Причина за това е неработеща нивомерна система, за което се предвижда запечатване на бензиностанцията за минимум 15 дни.

  Опитът ни да се свържем с представител на бензиностанцията удари на камък. Изписаният телефонен номер на стъклената врата на обекта не е актуален. На посочения в интернет телефонен номер отговори мъж, който обясни, че бензиностанцията е дадена под наем, но той нямал контакт с наемателя.

  Haskovo.net

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (17)

  • 1
   Aa
   AA
   17 -2
   13:24, 26 фев 2019
   Георги фатата . Бул. цар Освободител .
  • 2
   00
   001
   74 -7
   13:25, 26 фев 2019
   Когато става дума за големи вериги не казвате имена а за малките бензиностанции чак и фото сесия сте направили!!!!
   • Гр
    Гражданин
    27 -9
    14:32, 26 фев 2019
    Коя бензиностанция от големите вериги е затворена?На коя не й работи нивомерната система? Или няма документи за произход на горивата ? Или няма връзка мужду колонките и касовия апарат и ти дават отстъпка веднага на колонката без касова бележка. И т.н и т.н.........
   • 00
    001
    22 -3
    16:21, 26 фев 2019
    Явно не четеш редовно новини или ги четеш избирателно!!!!Не става дума само за бензиностанции а изобщо за големите вериги!!!!!Никога не се споменават имена като става въпрос за големи вериги!!!!И да има куриозни ситуации като например в 50 литра резервоар заредят 60 литра гориво имало е такива новини но не казват кои са героите да те светна това са OMV!!!!
  • 3
   Еж
   ежко
   26 -17
   13:53, 26 фев 2019
   Всички малки бензиностанции са далавераджии!! По новогодишните празници къде бяха контролните органи, а сега се сетиха и седнаха да проверяват! Двора на шишкодизел е пълен със повредени автомобили за ремонт и то зареждали от малки бензиностанции.
  • 4
   S7
   S74LK3R
   26 -1
   14:34, 26 фев 2019
   НАП нямат ли пари за принтери че ползват лепенки от миналата година?
  • 5
   Хр
   Христо
   52 -2
   14:45, 26 фев 2019
   Тази бензиностанция не е ли на двамата братя скляпчовци.
  • 6
   Сл
   Сланинко
   26 -4
   15:10, 26 фев 2019
   А изрядна ли е бензиностанцията на Жорката Пандъра по пътя за Болярово
   • Ва
    Ваню
    23 -1
    20:51, 26 фев 2019
    Напълно изрядна е ! По -добре се запитай Еко дали е изрядна ! Че това гориво там , трето качество на Лукойл с огромно количество добавки , които унищожават двигателя се толерира като качествено гориво. Но тя и страната е така по принцип ! Пълна мизерия и ужас , но бойко казва , все по-добре сме !
  • 7
   Pe
   Petko
   24 -4
   15:18, 26 фев 2019
   Следващата е микраж
  • 8
   Гр
   Гражданин
   8 -11
   17:01, 26 фев 2019
   До 001
   Между "Имало е такива новини" и " Вярно е " има огромна разлика.Новинарски , репортерски или клиентски коментари са едно , а направена проверка от официална институция и установено неточно мерене е друго. Тук става въпрос за направена официална провека и установена неработеща нивомерна система. Ясно , точно и кратко. Всичко останало са само коментари , на кой колко му напълнили , пък резервоара му бил 60 литра или бутилката за газ 40.На мен лично до сега не ми се е случвало на нито една голяма верига да ми напълнят резервоара 60 литра , при условие , че е 52.
   Но само веднъж заредих на една неивестна 30 лв и едвам стигнах до първия град. Не съм адвокат на никого , но когато нещо струва 2 лв , то е два лева. И ако някой го продава за 1,80 винаги има нещо гнило. Било то сирене , кашкавал , вино " Механджийско" или дизел
   • 00
    001
    19 -3
    17:40, 26 фев 2019
    Аз зареждам само на петрол и също не съм адвокат на някого но когато става въпрос за гаф на големи вериги си мълчат кои са!!!!Казвам само че трябва да се оповестяват имената на малки и на големи!!!!А иначе карам дизелова кола и дизел от малки бензиностанции или такъв на половин цена с неясен произход и без пари да ми го дават не го вземам!!!!!
  • 9
   Се
   Селянин от града
   23 -2
   20:00, 26 фев 2019
   До гражданина дето е сигурно на село раждан, .............................заредих от голяма верига бензиностанции пълен резервоар по 2, 46 лева за литър и изминах едва 780 км, бях по работа в Пловдив и заредих от бензиностанцията на МаГарешки до Макдоналс на цена 2,12лева за литър и ПРИ ЕДНО И СЪЩО КАРАНЕ изминах 980 км. Колата е марка Опел 2007г.Ха сега ми кажи гражданино как нещо дето е 2,46 могат да ти го продадат с по добро качество за 2,12 лв. Дори и дУпетат като споменатия , когото определено не харесвам и никога няма да гласувам за него. Истината е , че ИМА МОНОПОЛ НА ГОРИВАТА В БЪЛГАРИЯ И ТОЙ НЕ Е В ПОЛЗА НА ГРАЖДАНИТЕ ДЕТО ГЛАСУВАТ КАТО СТАДО "УФСЕ".
   • Гр
    Гражданин
    3 -4
    09:16, 27 фев 2019
    Технически термин " Едно и също каране " няма.Щом си доволен от Марешки - добре. При него не е проблем качеството или цената. Играта там е политическа , но това е друг въпрос
  • 10
   Gl
   glas
   10 -2
   23:21, 26 фев 2019
   на газпром е най-добрата нафта. зареждам - колата гори с литър даже два по-малко.
   а другите бензиностанции- много повече. особено тези малките бензиностанции. просто в страната всеки разрежда горивото, кокаина, млякото и всичко е ментак. всеки иска да вади повече пари... алчността ще ни погуби.
  • 11
   Nu
   Nuray
   5 -2
   08:26, 27 фев 2019
   И аз зареждам дизел от "Газпром" и съм на същото мнение за разхода. Не е реклама - който не вярва да пробва, там е истината..
  • 12
   Се
   Селянина до гражданина
   5 0
   15:05, 27 фев 2019
   Като те чета ти си голям специалист и по техниката и по цените. Едно и също каране означава придвижване с автомобил при едни и същи условия по едно и също трасе със една и съща скорост при едни и същи климатични условия. А това дето казваш че нещо което е два лева е само два лева е остатък от социалистическото ценообразуването, което имахме преди 1989 година наречено твърди цени. Цената сега е тази , която клиента е готов да плати в даден момент на дадено място за дадена стока. Това което тука е два лева в съседна държава може да е две стотинки и с пъти по качествено. В свободния свят пазара определя цените, само че българия не е свободна, а монополна държава.

  Хороскоп за 25.01.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Отнасяйте се по-сериозно към здравето си днес. Предразположени сте към простудни заболявания и е наложително да вземете мерки, за да ги избегнете. Предложение за светско събитие може да разнообрази деня ви. Не отивайте с прекалено големи очаквания, за да не останете разочаровани. Непукизмът ви може доста да поизнерви обстановката у дома.
  25 яну 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Работата ви се очертава като успешна днес. Ще срещнете колебания в човек, на когото досега сте разчитали, и това може да ви притесни. Имате идеи, които заслужават вниманието на околните и те ще ги оценят по достойнство. Бъдете по-търпеливи, когато се опитвате да разрешите личен въпрос.
  25 яну 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ако сте убедени в правотата на аргументите си, не се страхувайте за общите решения, защитавайте до край интересите си. В обкръжението ви ще се появи нова личност, която ще ви очарова с интелект и артистично присъствие. Необвързаните ще изживеят романтична връзка, за някои преминаваща и в брак.
  25 яну 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Вечерта имате среща, мисълта за която ще поддържа настроението ви добро през целия ден. Успявате да постигнете голяма част от намеренията си, но въпреки това продължавате да се ангажирате с нови нелеки въпроси. Дайте си почивка за момент, за да успеете да бъдете наистина пълноценни, когато дойде момента.
  25 яну 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Повечето от вас днес ще се занимават с въпроси, свързани с близки роднини. Поели сте ангажименти, който трябва да изпълните дори в последния момент да ви се наложи да свършите нещо друго. Запазете спокойствие обаче, скоро ще се радвате на благоприятни позиции. В личен план ви очаква нещо незабравимо, а вие можете да направите така че то да остави трайна следа не само у вас.
  25 яну 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  С точни и навременни действия днес успявате да се справите с нещо, което ви притеснява от доста време. Хората около вас ще ви бъдат наистина благодарни за нещата които вършите. Независимо от решението, което взима ваш близък по личен въпрос, опитайте се да го приемете и да го подкрепите. Бъдете сигурни, че той ще оцени жеста ви.
  25 яну 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Не пренебрегвайте себе си, когато обещавате или се стараете да сте в услуга на някого. Добрите ви взаимоотношения с околните не изключват възможността да се възползвате и вие от тях. Дамите ще се радват на нова придобивка, която ще повиши настроението им и ще подчертае очарованието им.
  25 яну 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Загрижени за финансите си, ще търсите нови начини за справяне с кризата. Прагматично ще проявите интерес към човек, с когото сте имали връзка в миналото, но най-вече заради добрите му позиции сега. Полезно е да признаете поне пред себе си несправедливото си отношение към него тогава, за да не повторите грешката си отново.
  25 яну 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Въпреки усилията ви не всичко ще се развива според очакванията ви. Съюзете се с хора, които имат добри познания по интересуващите ви въпроси и заедно работете по решаването им. Така по-бързо ще стигнете там, за където сте тръгнали. Същевременно с това не преувеличавайте значимостта на проблемите си, а намерете време и за почивка.
  25 яну 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Ще изчистите вътрешните си притеснения, ако говорите открито за тях с хората, които ви ги създават. Покажете широко скроената си природа, не издребнявайте и не позволявайте да ви владеят емоциите. Нужен ви е здрав разум, такъв, какъвто винаги сте показвали. Търсете компанията на по-весели и усмихнати хора.
  25 яну 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Динамичен ден за вас, скъпи Водолеи. Сами ще се ангажирате с много неща едновременно, и само вроденото ви чувство за отговорност ще ви дава сили да ги свършите. Не си създавайте сами напрежение, а помислите и за почивка. Няма да ви липсва внимание и нежност от хората, които ви обичат.
  25 яну 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Домашни ангажименти ще отнемат по-голяма част от времето на някои от вас. Става дума за промени, които отдавна търсите. Не бързайте да давате оценка за някого, изчакайте и няма да сгрешите. Поговорете с него и едва тогава преценете действията му. Ще се изненадате много, когато разберете как стоят нещата. Да бъдете арбитри никак не е лесно.
  25 яну 2020
  Последни новини