От х:

Днес в x:

13 °C

Запечатаха бензиностанция в Хасково

  Бензиностанция в Хасково беше запечатана от служители на Националната агенция за приходите. Обектът се намира на булевард "Съединение" в областния град.

  На входа на бензиностанцията и по колонките за гориво има разлепени бележки от Главна дирекция "Фискален контрол" на НАП към Министерството на финансите. На тях е изписано, че обектът ще остане запечатан в рамките на 48 часа - за времето от 16 часа на 25 февруари до 16 часа на 27 февруари 2019 година.

  От пресцентъра на НАП в Пловдив, който отговаря и за Хасково, обясниха, че предстои издаване на заповед за запечатване на обекта на булевард "Съединение" 68. Причина за това е неработеща нивомерна система, за което се предвижда запечатване на бензиностанцията за минимум 15 дни.

  Опитът ни да се свържем с представител на бензиностанцията удари на камък. Изписаният телефонен номер на стъклената врата на обекта не е актуален. На посочения в интернет телефонен номер отговори мъж, който обясни, че бензиностанцията е дадена под наем, но той нямал контакт с наемателя.

  Haskovo.net

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (17)

  • 1
   Aa
   AA
   17 -2
   13:24, 26 фев 2019
   Георги фатата . Бул. цар Освободител .
  • 2
   00
   001
   74 -7
   13:25, 26 фев 2019
   Когато става дума за големи вериги не казвате имена а за малките бензиностанции чак и фото сесия сте направили!!!!
   • Гр
    Гражданин
    27 -9
    14:32, 26 фев 2019
    Коя бензиностанция от големите вериги е затворена?На коя не й работи нивомерната система? Или няма документи за произход на горивата ? Или няма връзка мужду колонките и касовия апарат и ти дават отстъпка веднага на колонката без касова бележка. И т.н и т.н.........
   • 00
    001
    22 -3
    16:21, 26 фев 2019
    Явно не четеш редовно новини или ги четеш избирателно!!!!Не става дума само за бензиностанции а изобщо за големите вериги!!!!!Никога не се споменават имена като става въпрос за големи вериги!!!!И да има куриозни ситуации като например в 50 литра резервоар заредят 60 литра гориво имало е такива новини но не казват кои са героите да те светна това са OMV!!!!
  • 3
   Еж
   ежко
   26 -17
   13:53, 26 фев 2019
   Всички малки бензиностанции са далавераджии!! По новогодишните празници къде бяха контролните органи, а сега се сетиха и седнаха да проверяват! Двора на шишкодизел е пълен със повредени автомобили за ремонт и то зареждали от малки бензиностанции.
  • 4
   S7
   S74LK3R
   26 -1
   14:34, 26 фев 2019
   НАП нямат ли пари за принтери че ползват лепенки от миналата година?
  • 5
   Хр
   Христо
   52 -2
   14:45, 26 фев 2019
   Тази бензиностанция не е ли на двамата братя скляпчовци.
  • 6
   Сл
   Сланинко
   26 -4
   15:10, 26 фев 2019
   А изрядна ли е бензиностанцията на Жорката Пандъра по пътя за Болярово
   • Ва
    Ваню
    23 -1
    20:51, 26 фев 2019
    Напълно изрядна е ! По -добре се запитай Еко дали е изрядна ! Че това гориво там , трето качество на Лукойл с огромно количество добавки , които унищожават двигателя се толерира като качествено гориво. Но тя и страната е така по принцип ! Пълна мизерия и ужас , но бойко казва , все по-добре сме !
  • 7
   Pe
   Petko
   24 -4
   15:18, 26 фев 2019
   Следващата е микраж
  • 8
   Гр
   Гражданин
   8 -11
   17:01, 26 фев 2019
   До 001
   Между "Имало е такива новини" и " Вярно е " има огромна разлика.Новинарски , репортерски или клиентски коментари са едно , а направена проверка от официална институция и установено неточно мерене е друго. Тук става въпрос за направена официална провека и установена неработеща нивомерна система. Ясно , точно и кратко. Всичко останало са само коментари , на кой колко му напълнили , пък резервоара му бил 60 литра или бутилката за газ 40.На мен лично до сега не ми се е случвало на нито една голяма верига да ми напълнят резервоара 60 литра , при условие , че е 52.
   Но само веднъж заредих на една неивестна 30 лв и едвам стигнах до първия град. Не съм адвокат на никого , но когато нещо струва 2 лв , то е два лева. И ако някой го продава за 1,80 винаги има нещо гнило. Било то сирене , кашкавал , вино " Механджийско" или дизел
   • 00
    001
    19 -3
    17:40, 26 фев 2019
    Аз зареждам само на петрол и също не съм адвокат на някого но когато става въпрос за гаф на големи вериги си мълчат кои са!!!!Казвам само че трябва да се оповестяват имената на малки и на големи!!!!А иначе карам дизелова кола и дизел от малки бензиностанции или такъв на половин цена с неясен произход и без пари да ми го дават не го вземам!!!!!
  • 9
   Се
   Селянин от града
   23 -2
   20:00, 26 фев 2019
   До гражданина дето е сигурно на село раждан, .............................заредих от голяма верига бензиностанции пълен резервоар по 2, 46 лева за литър и изминах едва 780 км, бях по работа в Пловдив и заредих от бензиностанцията на МаГарешки до Макдоналс на цена 2,12лева за литър и ПРИ ЕДНО И СЪЩО КАРАНЕ изминах 980 км. Колата е марка Опел 2007г.Ха сега ми кажи гражданино как нещо дето е 2,46 могат да ти го продадат с по добро качество за 2,12 лв. Дори и дУпетат като споменатия , когото определено не харесвам и никога няма да гласувам за него. Истината е , че ИМА МОНОПОЛ НА ГОРИВАТА В БЪЛГАРИЯ И ТОЙ НЕ Е В ПОЛЗА НА ГРАЖДАНИТЕ ДЕТО ГЛАСУВАТ КАТО СТАДО "УФСЕ".
   • Гр
    Гражданин
    3 -4
    09:16, 27 фев 2019
    Технически термин " Едно и също каране " няма.Щом си доволен от Марешки - добре. При него не е проблем качеството или цената. Играта там е политическа , но това е друг въпрос
  • 10
   Gl
   glas
   10 -2
   23:21, 26 фев 2019
   на газпром е най-добрата нафта. зареждам - колата гори с литър даже два по-малко.
   а другите бензиностанции- много повече. особено тези малките бензиностанции. просто в страната всеки разрежда горивото, кокаина, млякото и всичко е ментак. всеки иска да вади повече пари... алчността ще ни погуби.
  • 11
   Nu
   Nuray
   5 -2
   08:26, 27 фев 2019
   И аз зареждам дизел от "Газпром" и съм на същото мнение за разхода. Не е реклама - който не вярва да пробва, там е истината..
  • 12
   Се
   Селянина до гражданина
   5 0
   15:05, 27 фев 2019
   Като те чета ти си голям специалист и по техниката и по цените. Едно и също каране означава придвижване с автомобил при едни и същи условия по едно и също трасе със една и съща скорост при едни и същи климатични условия. А това дето казваш че нещо което е два лева е само два лева е остатък от социалистическото ценообразуването, което имахме преди 1989 година наречено твърди цени. Цената сега е тази , която клиента е готов да плати в даден момент на дадено място за дадена стока. Това което тука е два лева в съседна държава може да е две стотинки и с пъти по качествено. В свободния свят пазара определя цените, само че българия не е свободна, а монополна държава.

  Хороскоп за 18.11.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  За да навлезете и усвоите новостите, които ви привличат е нужно да бъдете смели и да не се съмнявате в себе си. Възползвайте се от добрата енергия, която ви владее сега, времето е благоприятно за активни действия. Предложение за нова работа. Постоянството в усърдието ви прави търсени и предпочитани партньори.
  18 ное 2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Приемете трудностите и не роптайте. Действително ще бъдете натоварени, но и постигнатото ще ви прави доволни. Общуването с високо издигнати люде ви носи добри перспективи, но също би ви помогнало доброто ви чувство за хумор. Благодарение на подобреното ви материално положение ще укрепне и семейното положение.
  18 ное 2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Очаква ви ден, наситен с предизвикателства. В добра форма сте и едва ли ще имате сериозни затруднения. Доверете се на усета си и няма да сгрешите. Днес верните решения ще идват по-скоро интуитивно, отколкото в следствие на задълбочени анализи. Разбирате се чудесно с колегите си и сътрудничеството ще ви носи отлични резултати.
  18 ное 2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Предвижданията ви са напълно оправдани и това ви дава възможност да разгърнете изцяло намеренията си. Заемете се с отстраняването на стари грешки. Дори това да ви отнеме време, бъдете сигурни, че си струва усилията. Изразходвайте внимателно средствата, с които разполагате. Направените днес инвестиции ще се възвърнат в кратки срокове. Има от какво да сте доволни.
  18 ное 2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Днес ви отправят примамливо предложение, на което трудно ще можете да устоите. То обаче е свързано с различни въпроси, които трябва предварително да уредите, ако искате да сте доволни впоследствие. Радвате се на подкрепата на свои близък, който няма да ви изостави в труден момент. В личен план ви очакват промени, които не зависят пряко от вас.
  18 ное 2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Потиснете съмненията си и не обезсърчавайте колегите си в общата ви работа. Бъдете последователни в действията си и не прибързвайте, за да не създавате напрежение сред околните. Осигурете си време за проучване на детайлите и ще се справите с делата си.
  18 ное 2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Заетостта ви не е извинение за отсъствие на внимание към партньора и близките ви. Решенията ви ще подлежат на обсъждане, за това бъдете търпеливи и не се гневете, ако срещнете неразбиране. Артистичното ви поведение не винаги е във ваша полза, по-често си давайте сметка за очакванията, които имат другите към вас.
  18 ное 2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Денят е непредсказуем и това май напълно ви устройва. Не се хабете да се чудите как да угодите на някого. Направете най-доброто за себе си и се наслаждавайте на резултата. Ще се изненадате, когато видите сияещото от благодарност лице на човека, за който до скоро сте се измъчвали.
  18 ное 2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Склонни сте да поемате рискове, щом знаете, че възможността да спечелите е наистина голяма. За предпочитане е да не взимате пари назаем. Или поне го направете, едва когато другите начини са изчерпани. Приятелите и семейството ви ще ви подкрепят във ваше начинание. Съдействието им може да се окаже много важно.
  18 ное 2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Без да губите времето си в съмнения и колебания, ще действате и то успешно. Практичността ви отново ще се прояви, този път в навременни решения и финансови сделки. Отношенията ви с човек, когото цените и от когото очаквате съпричастност, ще се задълбочат и могат да прераснат в по-задълбочена връзка.
  18 ное 2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Каквито и емоции да събуждат у вас събитията днес, възползвайте се от ситуацията, като я обърнете в своя полза. Възможни са разминавания с партньора или с хора, които цените и то по причини, свързани с вас. Говорете по-малко и повече слушайте, ако не друго, то по-не няма да сгрешите.
  18 ное 2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  За да успеете да се справите със заплетен въпрос от професионално естество, трябва да излезете от ролята на пасивни наблюдатели и сериозно да вземете нещата в свои ръце. Бъдете по-напористи и не се отказвайте сред всяка трудност. Можете да разчитате на подкрепата на близките си, но основната работа остава за вас. Вярвайте в себе си и ще успеете.
  18 ное 2019
  Последни новини