От х:

Днес в x:

Запечатаха бензиностанция в Хасково

  Бензиностанция в Хасково беше запечатана от служители на Националната агенция за приходите. Обектът се намира на булевард "Съединение" в областния град.

  На входа на бензиностанцията и по колонките за гориво има разлепени бележки от Главна дирекция "Фискален контрол" на НАП към Министерството на финансите. На тях е изписано, че обектът ще остане запечатан в рамките на 48 часа - за времето от 16 часа на 25 февруари до 16 часа на 27 февруари 2019 година.

  От пресцентъра на НАП в Пловдив, който отговаря и за Хасково, обясниха, че предстои издаване на заповед за запечатване на обекта на булевард "Съединение" 68. Причина за това е неработеща нивомерна система, за което се предвижда запечатване на бензиностанцията за минимум 15 дни.

  Опитът ни да се свържем с представител на бензиностанцията удари на камък. Изписаният телефонен номер на стъклената врата на обекта не е актуален. На посочения в интернет телефонен номер отговори мъж, който обясни, че бензиностанцията е дадена под наем, но той нямал контакт с наемателя.

  Haskovo.net

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (17)

  • 1
   Aa
   AA
   17 -2
   13:24, 26 фев 2019
   Георги фатата . Бул. цар Освободител .
  • 2
   00
   001
   74 -7
   13:25, 26 фев 2019
   Когато става дума за големи вериги не казвате имена а за малките бензиностанции чак и фото сесия сте направили!!!!
   • Гр
    Гражданин
    27 -9
    14:32, 26 фев 2019
    Коя бензиностанция от големите вериги е затворена?На коя не й работи нивомерната система? Или няма документи за произход на горивата ? Или няма връзка мужду колонките и касовия апарат и ти дават отстъпка веднага на колонката без касова бележка. И т.н и т.н.........
   • 00
    001
    22 -3
    16:21, 26 фев 2019
    Явно не четеш редовно новини или ги четеш избирателно!!!!Не става дума само за бензиностанции а изобщо за големите вериги!!!!!Никога не се споменават имена като става въпрос за големи вериги!!!!И да има куриозни ситуации като например в 50 литра резервоар заредят 60 литра гориво имало е такива новини но не казват кои са героите да те светна това са OMV!!!!
  • 3
   Еж
   ежко
   26 -17
   13:53, 26 фев 2019
   Всички малки бензиностанции са далавераджии!! По новогодишните празници къде бяха контролните органи, а сега се сетиха и седнаха да проверяват! Двора на шишкодизел е пълен със повредени автомобили за ремонт и то зареждали от малки бензиностанции.
  • 4
   S7
   S74LK3R
   26 -1
   14:34, 26 фев 2019
   НАП нямат ли пари за принтери че ползват лепенки от миналата година?
  • 5
   Хр
   Христо
   52 -2
   14:45, 26 фев 2019
   Тази бензиностанция не е ли на двамата братя скляпчовци.
  • 6
   Сл
   Сланинко
   26 -4
   15:10, 26 фев 2019
   А изрядна ли е бензиностанцията на Жорката Пандъра по пътя за Болярово
   • Ва
    Ваню
    23 -1
    20:51, 26 фев 2019
    Напълно изрядна е ! По -добре се запитай Еко дали е изрядна ! Че това гориво там , трето качество на Лукойл с огромно количество добавки , които унищожават двигателя се толерира като качествено гориво. Но тя и страната е така по принцип ! Пълна мизерия и ужас , но бойко казва , все по-добре сме !
  • 7
   Pe
   Petko
   24 -4
   15:18, 26 фев 2019
   Следващата е микраж
  • 8
   Гр
   Гражданин
   8 -11
   17:01, 26 фев 2019
   До 001
   Между "Имало е такива новини" и " Вярно е " има огромна разлика.Новинарски , репортерски или клиентски коментари са едно , а направена проверка от официална институция и установено неточно мерене е друго. Тук става въпрос за направена официална провека и установена неработеща нивомерна система. Ясно , точно и кратко. Всичко останало са само коментари , на кой колко му напълнили , пък резервоара му бил 60 литра или бутилката за газ 40.На мен лично до сега не ми се е случвало на нито една голяма верига да ми напълнят резервоара 60 литра , при условие , че е 52.
   Но само веднъж заредих на една неивестна 30 лв и едвам стигнах до първия град. Не съм адвокат на никого , но когато нещо струва 2 лв , то е два лева. И ако някой го продава за 1,80 винаги има нещо гнило. Било то сирене , кашкавал , вино " Механджийско" или дизел
   • 00
    001
    19 -3
    17:40, 26 фев 2019
    Аз зареждам само на петрол и също не съм адвокат на някого но когато става въпрос за гаф на големи вериги си мълчат кои са!!!!Казвам само че трябва да се оповестяват имената на малки и на големи!!!!А иначе карам дизелова кола и дизел от малки бензиностанции или такъв на половин цена с неясен произход и без пари да ми го дават не го вземам!!!!!
  • 9
   Се
   Селянин от града
   23 -2
   20:00, 26 фев 2019
   До гражданина дето е сигурно на село раждан, .............................заредих от голяма верига бензиностанции пълен резервоар по 2, 46 лева за литър и изминах едва 780 км, бях по работа в Пловдив и заредих от бензиностанцията на МаГарешки до Макдоналс на цена 2,12лева за литър и ПРИ ЕДНО И СЪЩО КАРАНЕ изминах 980 км. Колата е марка Опел 2007г.Ха сега ми кажи гражданино как нещо дето е 2,46 могат да ти го продадат с по добро качество за 2,12 лв. Дори и дУпетат като споменатия , когото определено не харесвам и никога няма да гласувам за него. Истината е , че ИМА МОНОПОЛ НА ГОРИВАТА В БЪЛГАРИЯ И ТОЙ НЕ Е В ПОЛЗА НА ГРАЖДАНИТЕ ДЕТО ГЛАСУВАТ КАТО СТАДО "УФСЕ".
   • Гр
    Гражданин
    3 -4
    09:16, 27 фев 2019
    Технически термин " Едно и също каране " няма.Щом си доволен от Марешки - добре. При него не е проблем качеството или цената. Играта там е политическа , но това е друг въпрос
  • 10
   Gl
   glas
   10 -2
   23:21, 26 фев 2019
   на газпром е най-добрата нафта. зареждам - колата гори с литър даже два по-малко.
   а другите бензиностанции- много повече. особено тези малките бензиностанции. просто в страната всеки разрежда горивото, кокаина, млякото и всичко е ментак. всеки иска да вади повече пари... алчността ще ни погуби.
  • 11
   Nu
   Nuray
   5 -2
   08:26, 27 фев 2019
   И аз зареждам дизел от "Газпром" и съм на същото мнение за разхода. Не е реклама - който не вярва да пробва, там е истината..
  • 12
   Се
   Селянина до гражданина
   5 0
   15:05, 27 фев 2019
   Като те чета ти си голям специалист и по техниката и по цените. Едно и също каране означава придвижване с автомобил при едни и същи условия по едно и също трасе със една и съща скорост при едни и същи климатични условия. А това дето казваш че нещо което е два лева е само два лева е остатък от социалистическото ценообразуването, което имахме преди 1989 година наречено твърди цени. Цената сега е тази , която клиента е готов да плати в даден момент на дадено място за дадена стока. Това което тука е два лева в съседна държава може да е две стотинки и с пъти по качествено. В свободния свят пазара определя цените, само че българия не е свободна, а монополна държава.

  Хороскоп за 08.04.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Открито ще изразите чувствата и емоциите, които ви владеят и няма да съжалявате. Решили сте да смените подхода си към определен човек, с надеждата това да ви доближи до желаната развръзка. Освен това не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него, ако това е нужно.
  08 апр 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Отдавна отлагате дадена цел и най-после ще имате възможност да започнете работа по осъществяването й. Добре е да не губите ценно време в допълнително обмисляне. Привлечени сте от човек от обкръжението ви. Не бъдете настоятелни в опитите си да привлечете вниманието му. Оставете всичко на случая, поне за сега.
  08 апр 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Благодарение на организаторските ви умения ще се окажете на точното място и време, което ще благоприятства начинанията ви днес. Не пренебрегвайте подробностите, всичко е от значение. Ще има с кого да споделяте и кой да ви насърчава, както и вие да сте полезни някому, стига да го желаете.
  08 апр 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Полезни ще са днес общуванията ви, резултатите от които ще ви носят задоволство. При осъществяване на търговски и финансови операции не подценявайте нищо. Четете всичко, съществува риск от недоглеждане. Отделете повече внимание на човека до вас, нуждае се от подкрепата ви.
  08 апр 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Да бъдете добри и отзивчиви е важното сега. Събитията ще ви поставят в услуга на други хора и от вас зависи благоприятното развитие на проблемите, които ще решавате. Не изпадайте в крайности и не губете присъствие на духа си. Силни сте и ще се справите. Рискът ви ще е оправдан.
  08 апр 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Покажете доброто си отношение към хората на работното място и ще сработите по-бързо идеите помежду ви. Условията по предстоящ проект ще благоприятстват общата ви задача и няма да срещнете трудности в реализацията им. В противен случай светът ще ви бъде сив, а настроението враждебно и скучно.
  08 апр 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ако не изненадвате с нищо партньорите си днес и действате така, както те очакват, ще имате хубав ден. Овладейте емоциите си и проявете повече търпение в отношенията си с близките. Служебни пътувания ще ви ангажират допълнително, но не съжалявайте. Има какво да покажете и на какво да се научите.
  08 апр 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Основателно ще поставите личните си предпочитания днес на първо място, като се погрижите за нуждите си. Равносметката от постигнатото внася известно спокойствие в мислите ви и няма да позволите на никой да наруши това ви усещане. Споделете го с любимите ви хора, това ще засили чувството им за сигурност.
  08 апр 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Отнесете се с повече внимание към здравето и душевното си спокойствие. Говорете открито за всичко, което ви тревожи, има кой да ви чуе и помогне. Бизнесът ви няма да пострада, ако днес говорите по-малко за него и помислите повече за собствените си нужди, развлечения и желания.
  08 апр 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Готовността ви да работите по отстраняване на пропуските и изпипване на детайлите говори много за вас. Прецизността ви е пословична и заслужава уважение. Разгръщайки потенциала си, ще покажете умения и в области, които до скоро са били непознати за вас. Не пренебрегвайте личния си живот. Ще имате изненади, но бъдете по-активни.
  08 апр 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  На някои от вас денят ще предложи чудесна възможност за делова изява, която би поставила на изпитание упоритостта и дисциплинираността им. Усилието наистина си заслужава. В личен план не ви очакват никакви изненади, освен ако не се постараете да ги предизвикате. Роднинските взаимоотношения днес няма да ви носят приятни емоции.
  08 апр 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Денят е успешен за вас, тъй като ви носи възможности за развитие в дългосрочен план. От вас зависи как ще ги използвате и дали ще съумеете да ги съчетаете с дейността си. Предложения за съвместна работа няма да липсват днес, затова преценете от какво можете да се възползвате. Очаквайте добра новина от ваш роднина, свързана с негов голям успех.
  08 апр 2020
  Последни новини