От х:

Днес в x:

29 °C

Извънреден ден за непотърсени помощи в Хасково, останаха близо 2000 пакета

Изображение 1 от 3

  Извънреден ден за непотърсени помощи, отпуснати от Европейския съюз, обявиха от БЧК-Хасково. Днес пакетите с хранителни продукти ще бъдат раздавани в банята в квартал "Република" в Хасково, срещу АГО. Работното време на пункта ще е от 9 до 14 часа.

  Право на помощта имат общо 10 439 души в Хасковска област. В региона кампанията по раздаване започна на 7 януари и продължи до 1 февруари 2019 година, в която съдействие оказаха кметове по населени места. След приключването й се оказа, че 1878 души не са си взели пакетите, показва справката на БЧК от вчера. Една част от хората са починали, други са започнали работа, обясниха от организацията и допълниха, че списъкът с одобрените хора се изготвя от Агенция за социално подпомагане и включва няколко групи от хора. Непотърсените помощи в град Хасково са 798, които потребителите могат да получат днес.

  Останалите количества продукти се съхраняват в областния склад на БЧК, както е било в предходни години, когато също е имало неполучени. В предходни години практиката показва, че пакетите се съхраняват до изготвяне на списък с нова група хора.

  Haskovo.net

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (4)

  • 1
   00
   001
   19 -2
   10:51, 8 фев 2019
   Гадните мангусти са решили че не им се чака на опашка понеже помощта е малка!!!!Който не си вземе пакета да му спрат всички помощи!!!!Те и без друго не са хора но пък са основните избиратели на всички с парички!!!
  • 2
   Гр
   Гражданин
   20 -1
   10:58, 8 фев 2019
   Пак при циганите.
   Абе, хора, раздайте ги в центъра на Хасково,а не в Република!
   • Бъ
    Българин
    12 0
    15:29, 8 фев 2019
    Абсолютно подкрепям да се раздадат в центъра като преди това се разлепят съобщения по кварталите. Защо се раздават в Република? Те ли са най-недохранени и бедни?
  • 3
   Jo
   John
   4 -1
   12:42, 8 фев 2019
   и ******ите вече минаха през Терминал 2, видими резултати!

  Хороскоп за 02.07.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Обградени с внимание и нежни чувства, ще бъдете провокирани към творчески и лични изяви. Развитията ще са благоприятни за бизнеса, кариерата и партньорствата. Ще ви зареждат с добри очаквания, което ще неутрализира тревогите ви.
  02 юли 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Работата ви по спешна задача ще продължи и днес, независимо, че може да имате и други планове. Ще бъдете изкушени от възможността да получите повече и това ще ви направи по-активни. Финансите ви ще нараснат и това ще се отрази добре на семейния ви бюджет. Духовни практики ще ви заредят с енергия и направи денят ви приятен.
  02 юли 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Изпълнението на задачите ви изисква да положите повече усилия днес, но ще се справите. Ще имате подкрепата на сътрудниците си и на хората, на които не сте безразлични. Проблеми от здравословен характер може да притеснят някои от вас. На първо време ще прибегнете до само лечение, но консултацията със специалист е задължителна.
  02 юли 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Днес сте от галениците на съдбата. Ще получите оферта за нова дейност, която ще съвпада с вашите възможности и нагласа. Само ще трябва да пренебрегнете някои от домашните си задължения, за да си набавите достатъчно средства. Възможен е здравословен проблем при някои от вас, свързан с очите. Не позволявайте от преумора да стигнете до разбалансиране и неадекватност. В движение отстранявайте плявата. Иначе препятствията само ви амбицират и укрепват волята ви.
  02 юли 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Днес ви очаква среща със стар познат, която изключително много ще ви разведри. Отидете на кино, театър или концерт, за да се забавлявате пълноценно. Не говорете за проблеми и неприятности, споделяйте единствено хубави страни от живота си.
  02 юли 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Ще получите предложение, за чието осъществяване имате ярки възможности. Доходите на повечето ще се определят като добри. Към тях може да се прибави късмета, който ви очаква днес. За някои се очертава делово пътуване. Възможни са трудности в интимните взаимоотношения. Необходимо е да проявите повече настойчивост в контактите. Като цяло съдбовни шансове за реализация.
  02 юли 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ще спечелите уважението на околните, ако ги насърчите да работят за собствения си просперитет, така, както го правите за себе си. Обединените ви усилия ще ускорят благоприятно развитието на събитията в посоката, която всички желаете. За други решаване на имотен въпрос.
  02 юли 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Започвате седмицата с добри перспективи за професионалната ви кариера. С помощта на влиятелно лице ще успеете да постигнете напредък и да заемете по-горна позиция в йерархията. Романтично влечение ще ви помогне да понесете по-леко натовареността и да наситите душата си с хубави емоции.
  02 юли 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Информация, която очаквате ще ви направи по-раздразнителни, събуждайки у вас съмнения и нездрави мисли. Не избързвайте с решенията си, проверката е начина да разберете истината. От друга страна е добре да помислите върху приоритетите си, пренареждането им ще даде старт на нещо градивно и полезно за бъдещето ви.
  02 юли 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Получавате интересна оферта за работа и се колебаете как да постъпите. Съветът е да не действате прибързано, а да помислите спокойно и да изберете нещото, което на вас най-много ви допада. Перспективите са добри, но не очаквайте нещо необикновено. Освен това ще трябва да се разделите и с чувството си за превъзходство, което така силно ви владее.
  02 юли 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Залавяте се с различни задачи и повечето от тях ще завършите успешно. В службата са възможни забележки по ваш адрес, но ако си премълчите ще бъде по-добре. Вечерта ви ще мине спокойно, отдадени на семеен уют. Вълнувате се от въпросите касаещи ваши близки и сте склонни да им помагате по всякакъв начин.
  02 юли 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Успешен делови ден очаква Рибите. Интуицията ви до голяма степен ви помага при професионалните ви ангажименти. Коректното ви отношение към вашите делови партньори ще бъде възнаградено под формата на голяма услуга.
  02 юли 2020
  Последни новини