От х:

Днес в x:

22 °C

Извънреден ден за непотърсени помощи в Хасково, останаха близо 2000 пакета

Изображение 1 от 3

  Извънреден ден за непотърсени помощи, отпуснати от Европейския съюз, обявиха от БЧК-Хасково. Днес пакетите с хранителни продукти ще бъдат раздавани в банята в квартал "Република" в Хасково, срещу АГО. Работното време на пункта ще е от 9 до 14 часа.

  Право на помощта имат общо 10 439 души в Хасковска област. В региона кампанията по раздаване започна на 7 януари и продължи до 1 февруари 2019 година, в която съдействие оказаха кметове по населени места. След приключването й се оказа, че 1878 души не са си взели пакетите, показва справката на БЧК от вчера. Една част от хората са починали, други са започнали работа, обясниха от организацията и допълниха, че списъкът с одобрените хора се изготвя от Агенция за социално подпомагане и включва няколко групи от хора. Непотърсените помощи в град Хасково са 798, които потребителите могат да получат днес.

  Останалите количества продукти се съхраняват в областния склад на БЧК, както е било в предходни години, когато също е имало неполучени. В предходни години практиката показва, че пакетите се съхраняват до изготвяне на списък с нова група хора.

  Haskovo.net

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (4)

  • 1
   00
   001
   19 -2
   10:51, 8 фев 2019
   Гадните мангусти са решили че не им се чака на опашка понеже помощта е малка!!!!Който не си вземе пакета да му спрат всички помощи!!!!Те и без друго не са хора но пък са основните избиратели на всички с парички!!!
  • 2
   Гр
   Гражданин
   20 -1
   10:58, 8 фев 2019
   Пак при циганите.
   Абе, хора, раздайте ги в центъра на Хасково,а не в Република!
   • Бъ
    Българин
    12 0
    15:29, 8 фев 2019
    Абсолютно подкрепям да се раздадат в центъра като преди това се разлепят съобщения по кварталите. Защо се раздават в Република? Те ли са най-недохранени и бедни?
  • 3
   Jo
   John
   4 -1
   12:42, 8 фев 2019
   и ******ите вече минаха през Терминал 2, видими резултати!

  Хороскоп за 22.09.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Доказали сте на себе си и на света, че никакви трудности не могат да ви откажат от посоката, която сте избрали да следвате. Това ви качество привлича към вас силните на деня и отваря възможности с широк периметър. За някои денят се свързва с уреждане на битови въпроси или промяна на местоживеенето.
  22.09.2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Възможно е конкретен въпрос, свързан с деловите ви ангажименти да ви струва усилия днес. Ще се справите и ще получите заслужени овации от околните. Не пренебрегвайте семейните си ангажименти. Точно сега близките ви се нуждаят от вниманието ви. Правите големи планове за седмицата, предстои ви немалко работа.
  22.09.2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Най-после ви се отдава възможност да свършите нещо, което отдавна отлагате. Нека това бъде приоритетът ви през този ден. Бъдете сигурни, че постигнатия резултат ще ви зареди с усещане за добре свършена работа и добро самочувствие. Постарайте се да се съобразявате повече с желанията на околните и да не преследвате единствено личните си интереси.
  22.09.2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Не се плашете от трудностите, които е възможно да ви съпътстват днес. Те няма да са в състояние да разрушат граденото от вас в продължение на дълго време. Изчакайте по-благоприятен момент за активни действия, а докато го правите вършете нещо полезно.
  22.09.2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Колебаете се между няколко възможности, от които можете да избирате. Имате конкретни идеи и сега е момента да преминете към осъществяването им. Имате късмета да попаднете на човек, който също се нуждае от вас. Бъдете внимателни при разговор с близък приятел. Твърде възможно е да кажете нещо, за което после ще съжалявате.
  22.09.2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  С подходящите хора денят ви ще е приятен и емоционално наситен. Предстои да научите добри вести, имащи отношение към живота ви, вашият и на близките ви, свързани със семейството и дома. Бизнесът, пътуванията и образованието също влизат в плановете ви. Няма да сте безразлични и към сигналите, идващи от другия пол.
  22.09.2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Очаква ви добра новина. Изживейте мига пълноценно и не се натоварвайте с мисли за грижите и несгодите ви. За да се справите по-добре с проблемите се доверете на най-близките си хора. Наред с активността си ще се наложи и вие да направите компромиси. Това едва ли ще е по вкуса ви, но трябва.
  22.09.2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Вътрешното ви усещане за нещата ще ви насочи в перспективна посока на действие. Имате финансовата възможност да организирате пътуване и нечие тържество. Семейството очаква от вас повече активност по отношение на планирано вече начинание. Ако сте лоялни бизнес-партньори не бива да се тревожите за изхода на търговска сделка.
  22.09.2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Днес избягвайте споровете, има вероятност да влезнете в дълбоки противоречия и това да помрачи отношенията ви. Със спокоен тон ще ви се отдава по-лесно да решавате въпросите, които ви вълнуват. Желанието ви да общувате и да създавате нови познанства ще се засили, а и времето ще благоприятства това.
  22.09.2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Умората и стреса ще ви накарат да се ориентирате към активна почивка. Подходящи занимания с хората, които ви помагат да се отпуснете са измежду добрите възможности, но ще има и такива, които ще се посветят на идея, обещаваща да е печеливша. Внимателно изпипвайте детайлите и ще постигнете резултати.
  22.09.2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Някои от вас се сблъскват с проблем, който са пренебрегнали преди известно време и сега трябва да го решат. Не се притеснявайте от грешки, защото рано или късно ще успеете да се справите. Можете да се доверите на свой близък, който има достатъчно опит. Намерете повече време за почивка и разтоварване.
  22.09.2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Днес разчитайте на себе си и не се впечатлявайте особено от забележките си на околните. Поведението ви може да породи желание у някои за дистанция, но това да не ви тревожи. Гледайте си работата и ще постигнете повече. С наличните финанси ще успеете да покриете повече от нуждите си. Вечерта се отпуснете и задоволете желанията си.
  22.09.2019
  Последни новини