От х:

Днес в x:

Пременят читалище „Заря“ с нова сцена

Изображение 1 от 2

    Дългоочакваният ремонт на сцената на най-голямото читалище в Хасковска област „Заря“ ще посреща артистите и танцьорите на нова сцена скоро. Днес започна мащабният ремонт, за който средствата Общината получава по линия на Програмата за Трансгранично сътрудничество Гърция-България. Финансирането е от 40 920 лева, а изпълнител на ремонта е ямболското дружество „АРК Билдинг“ ООД.

    Дървената част на сцената ще бъде изцяло премахната. Според плана новите дъски, които ще бъдат положени върху градоред ще са с дебелина 4,5 сантиметра.

    Срокът на изпълнение на ремонта е 60 календарни дни, според сключения договор с фирмата изпълнител, спечелила проекта след обществена поръчка.

    Това е третият голям ремонт в читалище "Заря" за година време. Вече изцяло нова е климатичната система в залата на културното средище. По програмата за трансгранично сътрудничество Гърция-България общината спечели финансиране от над 300 хил.лв за нова осветителна и звукова техника.

     Haskovo.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Ян
      Янко Митев
      9 -2
      18:52, 6 фев 2019
      Аха , ясно! В Хасково няма фирма дето може да нарежда дюшеме? Парите на точното място!
    • 2
      Ив
      Иво
      3 -4
      10:45, 7 фев 2019
      Маймуняк, `оди си в джунглата, наречена "Светлото бъдеще" и не се бутай между шамарите, скопен миризливко!
    • 3
      На
      Надя
      1 0
      18:18, 7 фев 2019

      Да се надяваме най сетне да има добри представления след два месеца в залата с нов под, ново озвучаване и ново осветление. Аз не разбрах имаше ли представления до сега откак е почнала зимата.Нали вече имате отопление и тоалетни?Колко пъти поканихте хасковлии на големи представления?

    • 4
      Ка
      каунь кърпузуф
      0 0
      22:07, 7 фев 2019
      "...Дървената част на сцената ще бъде изцяло премахната.Според плана новите дъски, които ще бъдат положени върху градоред ще са с дебелина 4,5 сантиметра. ..."
      и като премахнат дървената част новите "дъски " от какво ще са бетонно -стъклено желязо ли ?
      " грАдоред" !!! - Ще бъдат положени върху какво ... ?!? ...
      От тук нататък ще пиша на разбираем само за "аФтУритей" на тази абсолютна недомислица
      ' а ва тараланкоолу изфирясало-изкуфели ...; куги съ ви казале чи кухократунесдтице израстце на шийте ви съ нящу другу усвен шамандуре ... Та га въ фърлят у вудътъ да са ни издайте .."
    Последни новини