От х:

Днес в x:

Пременят читалище „Заря“ с нова сцена

Изображение 1 от 2

  Дългоочакваният ремонт на сцената на най-голямото читалище в Хасковска област „Заря“ ще посреща артистите и танцьорите на нова сцена скоро. Днес започна мащабният ремонт, за който средствата Общината получава по линия на Програмата за Трансгранично сътрудничество Гърция-България. Финансирането е от 40 920 лева, а изпълнител на ремонта е ямболското дружество „АРК Билдинг“ ООД.

  Дървената част на сцената ще бъде изцяло премахната. Според плана новите дъски, които ще бъдат положени върху градоред ще са с дебелина 4,5 сантиметра.

  Срокът на изпълнение на ремонта е 60 календарни дни, според сключения договор с фирмата изпълнител, спечелила проекта след обществена поръчка.

  Това е третият голям ремонт в читалище "Заря" за година време. Вече изцяло нова е климатичната система в залата на културното средище. По програмата за трансгранично сътрудничество Гърция-България общината спечели финансиране от над 300 хил.лв за нова осветителна и звукова техника.

   Haskovo.net

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (5)

  • 1
   Ян
   Янко Митев
   9 -2
   18:52, 6 фев 2019
   Аха , ясно! В Хасково няма фирма дето може да нарежда дюшеме? Парите на точното място!
  • 2
   Ив
   Иво
   3 -4
   10:45, 7 фев 2019
   Маймуняк, `оди си в джунглата, наречена "Светлото бъдеще" и не се бутай между шамарите, скопен миризливко!
  • 3
   На
   Надя
   1 0
   18:18, 7 фев 2019

   Да се надяваме най сетне да има добри представления след два месеца в залата с нов под, ново озвучаване и ново осветление. Аз не разбрах имаше ли представления до сега откак е почнала зимата.Нали вече имате отопление и тоалетни?Колко пъти поканихте хасковлии на големи представления?

  • 4
   Ка
   каунь кърпузуф
   0 0
   22:07, 7 фев 2019
   "...Дървената част на сцената ще бъде изцяло премахната.Според плана новите дъски, които ще бъдат положени върху градоред ще са с дебелина 4,5 сантиметра. ..."
   и като премахнат дървената част новите "дъски " от какво ще са бетонно -стъклено желязо ли ?
   " грАдоред" !!! - Ще бъдат положени върху какво ... ?!? ...
   От тук нататък ще пиша на разбираем само за "аФтУритей" на тази абсолютна недомислица
   ' а ва тараланкоолу изфирясало-изкуфели ...; куги съ ви казале чи кухократунесдтице израстце на шийте ви съ нящу другу усвен шамандуре ... Та га въ фърлят у вудътъ да са ни издайте .."

  Хороскоп за 15.09.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Имате известни претенции днес относно работата на околните и това може да не се хареса на много от хората около вас. Това обаче едва ли е в състояние да ви попречи да реализирате намеренията си. Ще останете приятно изненадани от благоприятната ситуация в която попадате към края на деня. Промяна в личен план ще ви подейства освежаващо, не се лишавайте от нея.
  15.09.2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Отворете душата си за романтиката около вас и ще се изненадате от нагласата си за всякакви авантюри. Ще се окажете спокойна спирка и доверен приятел. Ще изживеете мечтани часове с любимия човек. Ще ви занимават имотни въпроси, за които приятели ще ви помогнат да осъществите замисленото.
  15.09.2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Позволете си да се откъснете за малко от напрежението в службата и дома. Заредете се позитивно с неща, които ви радват и ви помагат да се отморите. Имате нужда от глътка свеж въздух. Променете еднообразието, което преживявате с интимния партньор. Не преценявайте човека до вас по способността му да сервилничи, а по начина му да взима решения.
  15.09.2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Настроени сте за повече удоволствия и развлечения, но бъдете и бдителни. Не всичко сега ви е позволено, и ако нарушите нормите ще страдате. Вашата любвеобилност навлиза в нов етап и се пазете да не прекалите с чувствата си. През този период са възможни хронични ставни и други оплаквания.
  15.09.2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Днес предприемете пътуване само ако е добре обмислено и добре организирано за да не ви изненада неприятно. Денят ще ви предложи много забавления и едва ли ще скучаете. Не се впускайте прибързано във вихрени авантюри.
  15.09.2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Времето на открито, извън дома не е загубено. Ако имате нужда от спокойствие, природата е добрата алтернатива. С подходяща компания часовете ще минат приятно. Но при някои се налага да се посветят на учене или да използват деня за наваксване на пропуснатото.
  15.09.2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Част от вас ще пристъпят към изпълнение на планираните си задачи, в които влизат и домашните задължения. Други ще използват деня за отмора или просто на разходка, но ще ви бъде приятно. За повечето от вас съдбата е подготвила приятни изненади, придобивки и положителни емоции.
  15.09.2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Нежеланието ви да се съобразявате с проблемите на приятелите си ще влоши отношенията ви. Мислете за времето, когато ще имате нужда от тях, защото е сигурно, че такова ще дойде. Работата, която намирате за привлекателно ще ви отегчи с непредсказуемите си препятствия. Не се отказвайте лесно.
  15.09.2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ако има нещо, което тревожи мислите ви не се колебайте да го споделите. Ще намерите по-бързо решението и ще ви олекне. Добре е да не се ангажирате с прекалено много задачи. Постепенно ще навлезете във форма, но до тогава се щадете повече. Така можете да постигнете резултатите, които очаквате.
  15.09.2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Мерете думите си, рискувате да засегнете чувствата на близък човек, оставайки неразбрани. Очакванията ви са големи, а обстоятелствата няма да ви поднесат изненади. Нужно е още да поработите за да стигнете до тях. Желанието ви е голямо, но не е достатъчно. Романтична закачка с приятен представител на другия пол.
  15.09.2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Затрупани сте с домашни задължения и няма да може да отделите много време за себе си, а имате нужда. Преценете дали работата по дома е толкова важна и дали ще можете да се справите с упреците на близките си, ако решите да я пренебрегнете. Финансови постъпления може да ви помогнат да се справите по-лесно с броженията у дома.
  15.09.2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  За да ви бъде приятно и уютно още от сутринта си помислете как да прекарате деня. Не се поддавайте на негативни мисли и не позволявайте нечие лошо настроение да развали вашето. Ще получите обаждания, които ще ви зарадват и ще дадат простор на мечтите ви. Очаква ви един весел ден в компанията на приятни хора.
  15.09.2019
  Последни новини