От х:

Днес в x:

24 °C

Пременят читалище „Заря“ с нова сцена

Изображение 1 от 2

  Дългоочакваният ремонт на сцената на най-голямото читалище в Хасковска област „Заря“ ще посреща артистите и танцьорите на нова сцена скоро. Днес започна мащабният ремонт, за който средствата Общината получава по линия на Програмата за Трансгранично сътрудничество Гърция-България. Финансирането е от 40 920 лева, а изпълнител на ремонта е ямболското дружество „АРК Билдинг“ ООД.

  Дървената част на сцената ще бъде изцяло премахната. Според плана новите дъски, които ще бъдат положени върху градоред ще са с дебелина 4,5 сантиметра.

  Срокът на изпълнение на ремонта е 60 календарни дни, според сключения договор с фирмата изпълнител, спечелила проекта след обществена поръчка.

  Това е третият голям ремонт в читалище "Заря" за година време. Вече изцяло нова е климатичната система в залата на културното средище. По програмата за трансгранично сътрудничество Гърция-България общината спечели финансиране от над 300 хил.лв за нова осветителна и звукова техника.

   Haskovo.net

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (5)

  • 1
   Ян
   Янко Митев
   9 -2
   18:52, 6 фев 2019
   Аха , ясно! В Хасково няма фирма дето може да нарежда дюшеме? Парите на точното място!
  • 2
   Ив
   Иво
   3 -4
   10:45, 7 фев 2019
   Маймуняк, `оди си в джунглата, наречена "Светлото бъдеще" и не се бутай между шамарите, скопен миризливко!
  • 3
   На
   Надя
   1 0
   18:18, 7 фев 2019

   Да се надяваме най сетне да има добри представления след два месеца в залата с нов под, ново озвучаване и ново осветление. Аз не разбрах имаше ли представления до сега откак е почнала зимата.Нали вече имате отопление и тоалетни?Колко пъти поканихте хасковлии на големи представления?

  • 4
   Ка
   каунь кърпузуф
   0 0
   22:07, 7 фев 2019
   "...Дървената част на сцената ще бъде изцяло премахната.Според плана новите дъски, които ще бъдат положени върху градоред ще са с дебелина 4,5 сантиметра. ..."
   и като премахнат дървената част новите "дъски " от какво ще са бетонно -стъклено желязо ли ?
   " грАдоред" !!! - Ще бъдат положени върху какво ... ?!? ...
   От тук нататък ще пиша на разбираем само за "аФтУритей" на тази абсолютна недомислица
   ' а ва тараланкоолу изфирясало-изкуфели ...; куги съ ви казале чи кухократунесдтице израстце на шийте ви съ нящу другу усвен шамандуре ... Та га въ фърлят у вудътъ да са ни издайте .."

  Хороскоп за 16.10.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Днес съсредоточете повечето от усилията си върху професионалната сфера, защото съществува риск от неуспех. Огледайте нещата от всичките им страни до най-малките подробности. Изберете най-подходящия момент за действие, от това ще зависи много. Някои от вас получават финансови приходи от успешно реализирани сделки с наеми и продажби на имоти.
  16 окт 2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Заели сте се с много дела едновременно и имате всички шансове да успеете, стига да овладеете емоциите си. Не допускайте външни вмешателства в работата си, особено, ако е свързана със значителни суми. Вие най-добре знаете какво трябва да се направи. Потърсете контакт с приятел, с който отдавна не сте се чували.
  16 окт 2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Делата ви днес ще бъдат успешни, ако проявите търпение и оставите обстоятелствата да работят във ваша полза. Харчете по-малко от заработеното и ще имате повече. Ако споделите вечерта си с любимия човек ще неутрализирате напрежението от деня и ще се заредите с нови сили. Очакват ви приятни емоции.
  16 окт 2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  В подкрепа на работата ви ще се мобилизирате и я приключите навреме. Имате добра енергия, а и физическата ви форма позволява да се натоварите повече, няма да се отрази на неблагоприятно на общуванията ви. В желанието си да сте полезни на някого ще направите и невъзможното, дано го оцени.
  16 окт 2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Силни емоции и добро настроение ще преобладават сред Лъвовете. С отворени сетива сте за новостите и няма да пропуснете добрата възможност, която ви се предлага днес. Активността ви ще е провокирана и от желанието ви час по-скоро да видите осъществени намеренията си. Не пренебрегвайте човека, който ще ви потърси за подкрепа.
  16 окт 2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Някои Деви днес ще бъдат заинтригувани от делово предложение, което идва тъкмо навреме. Имате възможност сами да прецените дали поемате риск или не, и да се справите със ситуацията. За предпочитане е да не намесвате роднините си, които едва ли ще са в състояние да погледнат обективно на нещата.
  16 окт 2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Независимо дали се занимавате с работа или развлечения, със сигурност вие ще сте един от хората, които дават идеи. Бъдете готови да се съобразите и с всяко чуждо мнение. Само така ще постигнете нужното спокойствие в обстановката около вас. Някои от вас ще предприемат кратко пътуване.
  16 окт 2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Нещата ви ще се развиват такива, каквито сте ги планирали. Ще получите финансови придобивки и ще можете да се поглезите. Това ще повиши самочувствието ви и ще ви настрои на хазартна вълна. Може би трябва да преразгледате отношенията си с някои хора и да преосмислите връзки, които ви потискат.
  16 окт 2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Професионалната ви работа ще запълва основната част от времето ви днес. Без изненади ще протича деня и на творците, отдадени на творчеството си ще се посветят на идеите си. Вложените усилия ще бъдат гаранция за сполука. За други издигане в службата и финансови придобивки. Изненадайте приятно партньора си.
  16 окт 2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Опитайте се да разведрите атмосферата около вас, повече напрежение е нездравословно. Намерете себе си и своето място сред другите. От правилната ви преценка ще зависи бъдещето на много хора. Разпределете времето си, като не пропускате да обърнете внимание на близките си и на нуждата ви от почивка.
  16 окт 2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще се организирате и ще свършите всичко, което планирате за днес, без това да се отрази на връзките ви с околните. При постигане на договорености не изхождайте единствено от личните си интереси, защото няма да се стигне до сделка. Използвайте деня си и за подготовка на предстоящо пътуване.
  16 окт 2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  За повечето от представителите на знака този ден обещава да бъде спокоен и без излишни изненади. Въпреки това обаче бъдете готови за нещо, от което зависи начина, по който ще протича бъдещата ви работа. Опитайте се да възстановите добрите си отношения с човек, който е бил ценен за вас по един или друг начин. Удовлетворението ви от вечерта ще е пълно.
  16 окт 2019
  Последни новини