От х:

Днес в x:

24 °C

Пременят читалище „Заря“ с нова сцена

Изображение 1 от 2

  Дългоочакваният ремонт на сцената на най-голямото читалище в Хасковска област „Заря“ ще посреща артистите и танцьорите на нова сцена скоро. Днес започна мащабният ремонт, за който средствата Общината получава по линия на Програмата за Трансгранично сътрудничество Гърция-България. Финансирането е от 40 920 лева, а изпълнител на ремонта е ямболското дружество „АРК Билдинг“ ООД.

  Дървената част на сцената ще бъде изцяло премахната. Според плана новите дъски, които ще бъдат положени върху градоред ще са с дебелина 4,5 сантиметра.

  Срокът на изпълнение на ремонта е 60 календарни дни, според сключения договор с фирмата изпълнител, спечелила проекта след обществена поръчка.

  Това е третият голям ремонт в читалище "Заря" за година време. Вече изцяло нова е климатичната система в залата на културното средище. По програмата за трансгранично сътрудничество Гърция-България общината спечели финансиране от над 300 хил.лв за нова осветителна и звукова техника.

   Haskovo.net

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (5)

  • 1
   Ян
   Янко Митев
   9 -2
   18:52, 6 фев 2019
   Аха , ясно! В Хасково няма фирма дето може да нарежда дюшеме? Парите на точното място!
  • 2
   Ив
   Иво
   3 -4
   10:45, 7 фев 2019
   Маймуняк, `оди си в джунглата, наречена "Светлото бъдеще" и не се бутай между шамарите, скопен миризливко!
  • 3
   На
   Надя
   1 0
   18:18, 7 фев 2019

   Да се надяваме най сетне да има добри представления след два месеца в залата с нов под, ново озвучаване и ново осветление. Аз не разбрах имаше ли представления до сега откак е почнала зимата.Нали вече имате отопление и тоалетни?Колко пъти поканихте хасковлии на големи представления?

  • 4
   Ка
   каунь кърпузуф
   0 0
   22:07, 7 фев 2019
   "...Дървената част на сцената ще бъде изцяло премахната.Според плана новите дъски, които ще бъдат положени върху градоред ще са с дебелина 4,5 сантиметра. ..."
   и като премахнат дървената част новите "дъски " от какво ще са бетонно -стъклено желязо ли ?
   " грАдоред" !!! - Ще бъдат положени върху какво ... ?!? ...
   От тук нататък ще пиша на разбираем само за "аФтУритей" на тази абсолютна недомислица
   ' а ва тараланкоолу изфирясало-изкуфели ...; куги съ ви казале чи кухократунесдтице израстце на шийте ви съ нящу другу усвен шамандуре ... Та га въ фърлят у вудътъ да са ни издайте .."

  Хороскоп за 04.07.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Денят ще е благодатен на срещи и установяване на полезни контакти. Работата ви ще е интересна, спорна, и повече отколкото очаквате. Обмислете добре идеите си и пътищата за осъществяването им. Не пренебрегвайте полезната информация, която ще научите помежду другото. Роднини ще ви зарадват с вести, имащи отношение към общите ви начинания.
  04 юли 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Посветете се на важните за вас задачи, без да се разпилявате с маловажни неща. Имате прекрасни идеи, които чакат своята реализация, създайте условията за нея, бъдете наблюдателни и разчитайте знаците по пътя си. Много хора ще ви приветстват и помагат. Следвайте убежденията си, те са вашата пътеводна светлина.
  04 юли 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Днес ще имате възможността да се утвърдите като коректен и лоялен партньор. Справяте се отлично със завършването на важен проект, което е сериозна крачка в професионалното ви развитие. Предстои ви скорошна стабилизация във финансов план, което ще ви даде възможност да разширите сферата на проектите си.
  04 юли 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Перспективна идея ще ви вдъхнови да заживеете с планове за нейното осъществяване. Настроението ви ще нарасне, ще ви направи активни и по-добри. Наред с това не пренебрегвайте задълженията си, отделете време на всичките си задачи. Дошла навреме вест ще внесе повече яснота в намеренията ви.
  04 юли 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Работещите в производството, търговията и бизнеса ще продължат и днес да се занимават със служебните си задачи. Трети ще мислят за почивката си, тръгвайки на път. Във всички случаи ще се ползвате с внимание и разбиране, няма да срещате непреодолими препятствия пред себе си. Приемете приятелската покана за среща.
  04 юли 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Старанията, които влагате в делата си ще дадат резултати. Но, понякога се налага и да се съобразявате с обстоятелствата, като отстъпите от позициите си - при спорове например, а също и при видими здравословни проблеми. Не въвличайте близките си в рисковани начинания. Спестете им това напрежение.
  04 юли 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Не изисквайте прекалено много от обкръжението си. Всеки има своите приоритети, които следва,колкото и да не ви се иска. Търпението ви към тях ще повиши уважението им и ще ви помогне да се освободите от напрежението, което носите. Вечерта е подходяща за гости. Поканете някого или вие отидете.
  04 юли 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Овладейте емоциите си и не се впускайте в рисковани начинания. Възможността да пострадате сериозно ако го сторите е доста голяма. Заемете се с ежедневните си ангажименти и не се разсейвайте със странични проекти. Имате предостатъчно работа, която не търпи отлагане. Очаква ви привлекателно предложение за вечерта.
  04 юли 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Преценявайте добре обстановката, като не прекалявате с търпението на околните. В добра форма сте и изпълнени с ентусиазъм. Трансформирайте излишната си енергия в нещо полезно, творческите ви идеи заслужават внимание. Нека не ви възпират отминали неудачи, дайте воля на въображението си.
  04 юли 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Характерни за вас днес са противоречията, които са иначе чужди на зодиакалния ви знак. Чувствате, че стоите на кръстопът и не сте сигурни кой от пътищата е най-правилния за вас. Най-удачния вариант е да се захванете с нещо, което вече сте започнали и да оставите времето да работи за вас. Бъдете сигурни, че не след дълго ще разберете това което ви интересува.
  04 юли 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Предстоят ви приятни задължения днес. Привлечени сте от бъдеща възможност, която е свързана с известни инвестиции, но пък е доста перспективна. Обърнете повече внимание на отношенията си с човек, когото пренебрегвате напоследък. Сами знаете колко ценен е той за вас.
  04 юли 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Вие сте безспорен, неизтощим източник на енергия и свежо чувство за хумор. Работите усърдно и всеотдайно, и резултатите не закъсняват. Внимавайте да не влезете в пререкание с близките си. Приятелите заслужават повече внимание и това го разбирате и днес. Организирайте в тяхна чест събиране и се повеселете.
  04 юли 2020
  Последни новини