От х:

Днес в x:

Социалисти от Хасково искат Елена Йончева в Европарламента

Първата номинация за Елена Йончева за евродепутат от Хасково вече е факт. Тя е излъчена от организацията на БСП в квартал “Куба“. Това съобщи на пресконференция днес заместник-председателят на социалистите в Хасково и отговорник по организационните въпроси Даниел Йорданов.

След 49-ият конгрес на БСП, който се проведе в събота, на практика вече сме в предизборна кампания, обяви Смиляна Нитова-член на НС, заместник -председател на Националната женска организация и заместник -председател на Областния съвет на социалистите в Хасково.

От днес стартира и срокът за излъчване на кандидати от най-ниските партийни структури. До 21-ви февруари ще се събират номинациите на партийните организации в община Хасково, а на 9-ти март те ще бъдат обсъдени на общинската конференция. Водачът на листата и кандидатите от Хасковски регион ще станат ясни на 15-ти март, след Националния пленум, обясни Камен Тодоров.

Младите от структурата на БСП Хасково ще използват възможността на 30% -та квота, за да излъчат свои кандидати за листата до 30 годишна възраст. "Евроизборите са много важни за пътя на България нататък. БСП ще спечели тези избори и наесен ще имаме избори 2 в1- едно-местни и предсрочни парламентарни", прогнозира Богдан Кирилов, който е член Националното ръководство на Младежкото обединение на БСП.

Който и да упражнява властта в следващите мандати БСП ще изисква от властта спазване на разписаните политики във Визията за България, представена на Конгреса в събота, подчерта Смиляна Нитова.

Нина Стойчева обърна внимание, че в платформата за Европейските избори на партията за първи път ясно и категорично се говори за работническата класа-за защитата на работника и социалните му права.

БСП в Хасково ще излъчи силна листа от на кандидати професионалисти в своята област, подчерта Нитова в отговор на въпрос дали и как социалистите ще се възползват на местно ниво от ситуацията на разклатено доверие между ГЕРБ и кмета на Хасково Добри Беливанов, от който Бойко Борисовата формация се отрече. „Смятам, че ние сами трябва да се подготвим и да разчитаме на собствения си ресурс за предстоящите избори“, коментира заместник-председателат на Областния съвет на БСП. От името на 11-те общински структури на партията в област Хасково тя изрази подкрепа към Елена Йончева и приетата по време на 49-ия конгрес декларация в нейна защита. „ Действията срещу Елена Йончева са политическа бухалка. Ние задаваме въпросите: „Защо Елена?“ и „Защо сега?“. Атаката срещу Йончева е заради факти за корупция и злоупотреби по високите етажи на властта, които изнася“, подчерта Смиляна Нитова.

Красимира Славова
 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (33)

  • 1
    Ди
    диагноза
    58 -28
    14:50, 28 яну 2019
    незнаех че има и млади хора с промити мозъци

    бивш комунис и бивша проститутка няма
    • Ко
      Колев
      41 -19
      16:02, 28 яну 2019
      Ей така, сега, като се гледат на снимката, дали изпитват срам? Ама те всички от Не Българската Социалистическа Партия не се срамуват от нищо. Все искат всички да са равни, пък бранят със зъби и нокти по.-равните, стига да си са от техните. Наистина много прост народ живее в България.
    • Ле
      Ленчето
      7 -3
      01:33, 29 яну 2019
      Мятало Ленче ябълка, мятало и наричало "На кому падна ябълка, за него ще се оженя". Ябълка паднала на станишката. Стареца се много зарадва, зализъл плешивата глава, заклати я наляво надясно и се закани. Викнало Ленче да плаче: я Станишката и рече иди в ктб ленче иди да се радваш пари да вземеш майка да зарадваш, а Майка и на Ленче думаше: "Я мълчи, Ленче, недей алчней толкова, хвани се ти за Румен той ще те спаси и дърва от гората ще ти донесе и на самолета ще те повози.....
  • 2
    Бо
    Бондьо
    51 -27
    14:52, 28 яну 2019
    Подкрепям, Елена е най- отявления хасковоски представител и заслужава, пък и вече 5-6 пъти е идвала в Хасково, така че я чустваме съгражданка. Дано има късмет да не я опандизят преди да отлети за Брюксел.
  • 3
    Ви
    Винету
    13 -35
    14:55, 28 яну 2019
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 4
    Ис
    истината
    50 -22
    15:17, 28 яну 2019
    Истината боли, много боли. Нека другарите обяснят, как другарката Йончева живее в 300 кв метра къща в елитен софийски квартал, кара джип за 100 000 лв и детето и посещава елитно детско заведение за 1200 евро месечно. После нека се опитат да обяснят как хем не участва в офшорка и не е теглила почти милион лена от КТБ, хем е получавала 12 700 лв (дванадесет хиляди и седемстотин лева) месечно като шеф на фирмата. Да не говорим за "подвизите" и като "журналист" - ми то и аз да цоцам милиони от държавата ще се престраша да спретна едно репортажче от някоя гореща точка. Какво изобщо е работила тази жена цял живот, та се пъчи. Както се казва, социализмът върви добре, само докато се усвояват чужди пари.
    • Ди
      Диалектика
      9 -3
      20:15, 28 яну 2019
      За милион няма закон, за кокошка няма прошка !
    • As
      asko
      4 0
      09:16, 29 яну 2019
      Няма да бъде учудващо, ако част от разходите се поемат от фирми доставчици на вода, след като накара целият ни град да купува вода.
  • 5
    Ге
    ГЕРБАДЖИЯ
    25 -27
    15:31, 28 яну 2019
    Ох, каквото и да правим, отиваме си братя набробихме я, никаква не я свършихме, осрахме се повече от комунистите
    • Ко
      Колев
      17 -3
      17:01, 28 яну 2019
      Бах, две петилетки и кусур блянове и все несбъднати. Пък още колко...
  • 6
    Уж
    ужас
    35 -17
    15:35, 28 яну 2019
    Които и други - само комуняги НЕ !
    Ами върнете се в праисторическо време ! СМЯХ ! Кви сте вие младите там ?
  • 7
    Ми
    Миро
    18 -44
    15:39, 28 яну 2019
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 8
    Ив
    Иво
    33 -9
    16:25, 28 яну 2019
    Миро, що не я подкрепите така , че да изхвърчи на Марс - па там си правете социалните експерименти - и всите вие - подир нея! Там се надлъгвайте кой- кого! Ама требе някой и да бачка, за да ви изкарва благинките, наль така ?! Сдухани прошляци!
  • 9
    Ре
    реалист
    26 -8
    16:40, 28 яну 2019
    Много срамна работа как може парашутиска на Нинова дая номинирате за евродепутат а ми вие дето теглите каиша тези от горе не ви смятат за нищо така ли няма достойни личности в града
  • 10
    Ян
    Янко Митев
    12 -11
    17:08, 28 яну 2019
    Ее това вече ми показва неразривната връзка между ГЕРБ и БСП .Май Елена Йончева им слага прът в колелата на съвместните им далавери. Сигурно това е предложение на Делян Добрев.Да е по далече от Хасково.
  • 11
    Еж
    ежко
    17 -7
    17:18, 28 яну 2019
    Прокуратурата и сложи един пръст, та чак другарите ги заболя!
  • 12
    Лу
    лу-лу
    25 -6
    17:40, 28 яну 2019
    Нитова да предложи една от клиентките си и част от родата и. Иделни образи на комунисти - нагли, лъжци, лицемери, самочувствие без покритие и т.н. Най-големи специалисти, особено консерваторката.
  • 13
    Аб
    абжж
    13 -6
    17:41, 28 яну 2019
    Наблюдава се голяма активност на тролове днес доста народ е ходил до банкоматите извънаредно
  • 14
    Ди
    Димов
    17 -22
    17:54, 28 яну 2019
    Йончева трябва да остане в България. Никаква полза... Виж коментара
  • 15
    Еж
    ежко
    18 -15
    18:36, 28 яну 2019
    Да остане в България на хладно и да търка нара в женския затвор докато остарее!
  • 16
    Ха
    Ха ха
    25 -7
    19:21, 28 яну 2019
    Като говорим за книгата на Гинес да си припомним, че бившото гадже на Йончева - другаря Станишев си направи трудова книжка чак когато стана министър председател и това му е единствения трудов стаж. А пък образованието му - получено в Москва и дипломната му работа на тема "Ролята на съветския шинел за поддържане бойният дух на армията" (цитирам по памет) сигурно го правеха най-подходящ за поста да управлява цяла държава. Да не припомняме и неудобната истина, че беше с руски паспорт, докато навърши 30 години и чак тогава стана българин (а защо - защото трябваше да ходи в казарма, ама на него хич не му се ходеше). Голямата журналистка Йончева беше велика тогава, когато беше гадже на министър-председателя и се возеше на задната седалка на мотора му (а, да, и се оказа, че Станишев няма книжка за мотор, та се чудиха как да го скатават тоя случай). Та това са социалистите - мързеливи, некадърни, завистливи. Дано младежите горе на снимката не станат и те такива и се отрезвят навреме.
    • Кю
      Кюмуров
      15 -15
      19:51, 28 яну 2019
      А аз да ти припомня, че Бойко беше най младия партиен член на БКП . Елена Йончева беше доказана марка още преди да се срещне със Станишев, не говори глупости. Това ,което комунистите за 40 г направиха се вижда и днес и вече 30 г сегашните пребоядисани демократи не могат да разрушат. Йончева ще нанесе решителния нокдаун на мутрата Борисов. Този човек лиши България от 400 милиона евро само от спирането на ЮП. За затвора е. Сега ще купува руската газ от Ердоган. Националн предател.
    • Ко
      Колев
      14 -9
      20:26, 28 яну 2019
      Кюмуров, стига сте лъгали хората бе безобразници! Борисов И ЕС лишиха Русия от милиардни печалби, смъкнати от кожата на българския народ. Благодарение на това, сега или скоро ще купуваме газ откъдето си искаме, а не задължително от скъпите ти братушки и то, доста по-евтино. А иначе, отдавна, повече от век се знае кои са националните предатели... Комунистите!
    • Cc
      CCCP
      13 -5
      21:37, 28 яну 2019
      Елена Йончева в какво е била доказана мярка, че нещо забравям? Майка и рускиня, тя разбира се завършила в Москва, цял живот се занимава да прокарва интересите на Русия у нас (като същевременно никога не се е свенила да лапа държавни пари), прави лобистки уж документални филми, от които също прибира огромна сума народни пари, беше първа другарка на Станишев докато този последния не си взе чуковете и избяга в...Западна Европа. Смях отвсякъде!
  • 17
    Cc
    CCCP
    13 -7
    19:51, 28 яну 2019
    Значи другарите искат България да излезе от ЕЦ, но в същото време се борят...да влазат в Европарламента! Смях! И кого да назначат освен Ленчето с 600 хиледен хонорар от КТП. Николай Банев да не би да е зает с нещо че и него не сте го номинирали?
  • 18
    Jh
    jhb
    15 -5
    21:32, 28 яну 2019
    Социализъм + братска дружба с русия = заплата 10 долара. Справка Венецуела - това ли искате за България? Ако да, пак гласувайте за тези мумии от мавзолея.
    • Cc
      CCCP
      12 -3
      21:41, 28 яну 2019
      Ма моля ви се, във Венезуела всичко цъфти и връзва, мед и масло текат по улиците, ако не вярвате значи сте жертва на Западната пропаганда. А пропо, интересно как тези другари и товаришчи от снимката не удариха една декларация в подкрепа на Мадурко, или пък не командироваха същата тази Йончева да ходи там да прави документален филм за разцвета на венезуелския социализъм.
  • 19
    Ке
    кенанския лъв
    9 -3
    23:04, 28 яну 2019
    Ленчето да ходи да прави филми за пандизите и техните обитатели и останалия персонал понеже там и е бъдещето!
  • 20
    Ге
    ГЕРБеров
    8 -9
    02:52, 29 яну 2019
    Йончева изкара кирливите ризи на Делянчо Добрев и далаверите му за 50 милиона.
    Този индивид със съмнително образования се залепи като кърлеж за герб, Завършил някакъв колеж в САЩ, което е равносилно на гимназия в България. Опита се да команданти Белошинова, но беше наритан. Вчерашно пичлеме, забъркано в куп далавери помисли че е местния шериф. Ще го видим преди изборите как ще посмърча и как ще обяснява защо искаше да намърда цялата си рода в общината. Много гладно и алчно пичлеме. Вместо да работи за общината, той започна да работи против нея след скандала с Беливанов. Типично мутренско поведение.
    • Ко
      КОРЕКЦИЯ
      2 0
      02:54, 29 яну 2019
      Вместо Белошинова да се чете беливанов.
  • 21
    Ан
    Анти-комунист
    9 -2
    07:18, 29 яну 2019
    Достатъчен терор бяха годините през социализмЪ,ако толкова им харесва мога да им осигуря билети за Венецуела,Северна Корея или тяхната motherland Рассия.Разберете червена напаст,свикнала на суробаджанащина и управляна и до днес от червена пасмина , апропо ДС-БКП-Гроб-Оп-Бсп.Всички страни избягали и изкоренили бившия червен ботуш преуспяват,но само нашите идиоти милеят за онези времена на репресия.
  • 22
    15
    158412
    4 -1
    10:04, 29 яну 2019
    В Хасково няма кого да номинират освен крадливото Ленче. От години социалистите никакви ги няма, че вярващите във фантасмагории се свършиха. Болните ком....ти от България ще я изберат тая лъжлива бивша и това е добре, защото гласовете няма да й стигнат и така общо гласовете на БСП ще са малко. Как да не го посочат това гласовитото. То освен нея в Хасково няма един социалист, дето е кадърен за нещо.
  • 23
    Ке
    кенанския лъв
    0 0
    01:49, 30 яну 2019
    Трай коньо за зелена трява!

Още новини

Последни новини