От х:

Днес в x:

Училище ”Св. Климент” с отличие от министерството на спорта

Изображение 1 от 3

    Хасковското основно училище “Св. Климент Охридски” получи днес отличие от министерството на младежта и спорта за активност при отбелязването на европейския ден на спорта през септември. В инициативата се включиха 410 училища в страната. Пет от тях бяха отличени за своята активност в кампанията.

    Наградите и отличията бяха връчени на директорите на петте школа от зам.-министъра на младежта и спорта Стоян Андонов.

    На 28 септември възпитаниците на “Климент” проведоха крос от площад “Свобода” до училището, предвождани от талисмана си – лъвчето Климбо. След това в двора на училището се проведоха много танци, спортни игри и състезания. Празникът завърши с фойерверки.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      Бр
      Браво г-жо Райчева
      11 -3
      18:13, 4 дек 2018
      Както винаги първи! колега
    • 2
      11
      11
      2 -14
      18:57, 4 дек 2018
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • Въ
        възмутена
        10 -2
        19:46, 4 дек 2018
        Изкривен народ сме това ние българите...Не гледаме, че деца, родители и учители заедно са постигнали успех, а говорим за пари, командировъчни...Всичко не е пари, народе! Ако не си променим и изчистим мислите, няма да ни има като народ...Мислете позитивно, дори само поради това, че идват светли празници! Весели празници! Браво на "Климент"!!!
    • 3
      Въ
      Възмутен
      2 -7
      21:09, 4 дек 2018
      Дайте сега топките на учителите и в стаята да игра... Виж коментара
    • 4
      Ве
      Велизара Митева
      3 0
      10:05, 5 дек 2018
      Защо винаги има хора,които завиждат на такива успехи и напористи ръководители ?Вместо да се радваме за успехите на децата и техните постижения,ние гледаме да омаскарим учителите и да обсъждаме тяхните командировъчни.С топките ще играят нашите деца,не учителите,но признанието е по-важно.
      Независимо от "скъпите Ви командировъчни",браво г-жо Райчева !
    • 5
      Го
      големия оптимист
      0 -2
      16:34, 6 дек 2018
      Г-жо Митева, моля за конкретика. Какви са големите успехи? Организиран крос от площад Свобода до училището, спонсориран от един родител, след това песни, танци и забавления. Похвално, но това е повече от естествено и нормално - да се създават на децата извънкласни и училищни мероприятия и забавления. Навремето това бе нормална практика. Сега за един крос, че викат чак в Министреството да ти връчат награда. Сам по себе си този факт е ужасен, и не знам на какво се възхищавате.
    • 6
      Гр
      Гражданин
      1 0
      10:00, 7 дек 2018
      Браво на г-жа Райчева, че организира участието на училището в подобни инициативи, много добър човек, бъдете жива и здрава.
    Последни новини