От х:

Днес в x:

330 души с увреждания ще получат пакети с храни

Изображение 1 от 6

    330 души от общинската организация на хората с физически и Клуба на инвалида в Хасково ще получат хранителни помощи. Раздаването на пакетите започна от днес. Във всяка торбичка има по 1 кг брашно, 2 буркана лютеница, 1 бутилка олио, 1 пакет макарони, 1 пакет юфка, и 10 кебапчета.

    Една от първите, които получи помощите, беше хасковлийката Ленка Христова. Тя заяви, че е доволна от помощта, която ще й бъде от полза. „Пакетите са в помощ особено на хората, които не разполагат с достатъчно финанси“, каза възрастната жена.

    В рамките на около час днес помощите си бяха получили около 20 души. Раздаването на пакетите ще продължи до 17 декември като потребителите могат да ги получат всеки делничен ден между 9:30 и 11:30 часа и от 13:30 до 15:30 часа. Право на помощ имат всички членове на организацията, които са си платили членския внос, независимо от дохода им, каза председателката Милка Костова. Тя поясни, че помощите са осигурени с помощта на дарители и със средства от организацията и са във връзка на вчерашния Международен ден на хората с увреждания и предстоящите коледни празници.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Сл
      Сланинко
      5 -3
      15:49, 4 дек 2018
      Ами че то всички в държавата с изключение на гербаджиите са с увреждане откъде толкова продукти Я да се стегнат Бойко Цецо Цвета Цецка и останалите да ги осигурят
    • 2
      Ма
      мастикаджия
      6 -2
      18:06, 4 дек 2018
      Прав си Нинко,у нас няма хора без увреждания.Ние долу физически,комунистите от ГЕРБ- психически.
    Последни новини