От х:

Днес в x:

Залеждат пързалката, два генератора ще държат леда

Изображение 1 от 6

    Един генератор вече работи за обледяването на пространството на откритата площадка "Спартак" в Хасково. Подготовката е направена още в края на миналата седмица и съоръженията проверени.

    Генераторът е пуснат в неделя по обед и 24 часа по-късно вече насипът върху тръбите за обледяване вече е стегнал значително. В началото на другата седмица се очаква доставката на втори генератор. Двете съоръжения ще могат спокойно да поддържат 20-сантиметровото ледено покритие дори и при прогнозата, която е за значително затопляне на времето, със сутрешни температури над нулата.

    Хората по поддръжката прогнозират, че в края на тази седмица, най-късно в началото на следващата, ледената пързалка в Хасково ще отвори врати.

    Няма да има промяна в часовете на сесиите за пързаляне, нито на наемите за кънки. За един час на леда таксата за младежи до 18 години е 2 лв, за възрастни -3 лева, наемът на кънки остава 2 лева.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Пл
      Плочката
      10 -5
      13:36, 3 дек 2018
      Машаала тумбак!!!Голям мях,голям лайновоз 🤣🤣🤣
    • 2
      Пр
      Правопис - табелата
      0 -1
      17:09, 3 дек 2018
      Внасянетона - каква е тази дума?
    • 3
      Ке
      Кенанския Маймун
      0 0
      11:00, 4 дек 2018
      Бахти и царете сте гербо-кауните - до ушите в ***** потънали , народа мре от глад и студ , а те хвърлят пари за ледени пързалки , вместо за хляб на бедните :)))
    Последни новини