От х:

Днес в x:

Достойно представяне за младите красавици Паола и Мюге в конкурса „Мис България”

Изображение 1 от 2

    Хасковлийката Паола Стефанова, която е носителка на короната от регионалния конкурс за красота и нейната връстничка Мюге Раиф се представиха достойно на националния конкурс „Мис България”. Двете 17-годишни красавици представиха Хасково и Кърджали подобаващо, заяви регионалният мениджър на конкурса Адриана Добрева.

    Те се качиха на подиума в София и се конкурираха с останалите претендентки от различни области на страната. Всички 20 участнички дефилираха с костюма – народни носии, бански и официални рокли.

    Паола и Мюге не попаднаха в призовата тройка, но наставничката им Адриана Добрева смята, че бъдещето е пред тях, тъй като все още са твърде млади.

    Короната от националния конкурс спечели Теодора Мудева от Бургас спечели короната на „Мис България“. Тя получи отличието си от миналогодишната победителка Тамара Георгиева. Подгласнички на победителката станаха Симона Пеловска от Ловеч и Михаела Йорданова от Варна на третото място

    Конкурсът се организира от шефката на модна агенция „Интерсаунд”. Водещи на финалната гала вечер снощи бяха хасковлията Теодор Тодоров - Тео и Боряна Баташова.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини