От х:

Днес в x:

Част от Хасково без вода заради аварии

Изображение 1 от 5

    Част от Хасково остана без вода заради аварии. Тази сутрин екип на ВиК разкопа улица „Дунав“ заради спукана тръба. Повреда има и на улица „13-ти март“. В резултат на авариите и работата по отстраняването им е спряна водата за кварталите „Дружба-1“ и „Възраждане“, в района от улица „Дунав“ до автогарата, обясниха от ВиК. Заради ремонтните работи част от едното платно на ул. "Дунав" е затворено за движение. 

    От водното дружество допълниха, че се надяват до ранния следобед авариите да бъдат отстранени и водоподаването да бъде възстановено.

    Haskovo.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ed
      Edin
      28 -1
      11:47, 5 ное 2018
      Няма такъв воден геноцид никъде в Европа. Тези аварии са ежедневие. Пълен абдурд. Хасково.нет вместо всеки път да пишете нова статия, по-добре сложете един банер отстрани и всеки ден само сменяйте адресите, където няма вода. И вместо да се занимаваме със сериозните проблеми и да поставим сериозно като граждани, ако трябва и с гражданско неподчинение, въпроса с подмяната на водопроводите в целия град пред местната и централна власт, ние се възмущаваме най-много от павильони, които били заели половината тротоар или неправилно паркрали.
    • 2
      Водата е оставена на самотек от идване на "демокрацията" в България. Заигравки с нея има много, защото както всички знаем, тя е най-стратегическият ресурс. Какво освен ремонти кърпежи се прави да кажем в Хасково? Нищо! Предният кмет имаше някаква визия, най-вече за ново строителство в Кенана, но и тя си умря някъде там. Граждани, едно случайно събитие ни дели от сахарска суша в Хасково и е въпрос на време кога ще се случи и какво ще.
    • 3
      Не
      Недоразумение
      4 -1
      15:57, 5 ное 2018
      С този Управител на Вик и този Областен Управител(председател на асоциацията по водоснабдяване) нищо положително не може да има. И двамата са некомпетентни и безхаберни.
      • Ня
        няма
        1 -1
        16:24, 5 ное 2018
        След време ще има някой по-млад и някой по с акъла си!
    Последни новини