От х:

Днес в x:

Добри Делев с арт фотосесия на фотографа Томи Колев

    Най-успелият български културист Добри Делев пусна в профила си в социалната мрежа впечатляваща фотосесия. Тя е на популярния фотограф Томи Колев. Арт фотографът през годините е заснел стотици тела, сред които са някои от най-известните представители на фитнеса.

    „Наистина съжалявам, че в днешно време не виждам много бодибилдинг АРТ снимки! Това е красотата на мускулите, това са снимките, в които се влюбих, когато бях дете и хората, на които исках да приличам когато стана голям! Днес има само фитнес снимки с гири, снимки от сцената (обикновено най-смотаните, защото са по-интересни за хейтърите). Или много страшно гледащи хора с тежести в ръцете. Липсва ми изкуството и красотата на спорта!“, написа под фотосите димитровградчанинът, с което и обяснява идеята за създаването им.

    Фотосесията, която са направили с Томи Колев, обаче оправдава напълно желанието на спортиста да покаже бодибилдингът и като изкуство. За терен на снимките са избрали кариера край Димитровград. Тъй като не получили разрешение да направят сесията вътре, кадрите са заснети в покрайнините на обекта, обясни Томи Колев. Той категорично отказва да разяснява идеята в кадрите. „Всеки вижда това, което иска да види. А и ако в едно визуално изкуство започнеш да се обясняваш какво си искал да кажеш, като автор, то нещата не са много добре“, категоричен е фотографът.

    Последната фотосесия на Добри Делев е всъщност трета поред, която правят заедно, откакто се познават вече 4 години.

    „Най-голямото удовлетворение в работата ми е, когато съм не просто фотограф по някой проект, а когато ме наемат като артист. Тоест от мен се изисква креативността да измисля цялостната визия, типа осветление, обстановката, където ще се снима, детайлите, всичко. Фотография буквално означава светлина. Когато снимаш на подиума, някой друг е направил осветлението, т.е. е дал път на светлината. Когато правя лични фотосесии и хората, за които работя, ми се доверят изцяло, аз водя светлината“, сподели още арт фотографът, за когото красотата е навсякъде.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      Ss
      Ss
      14 -18
      20:53, 22 окт 2018
      Несъразмерно тяло, фотографията бутафорна,ала Луди... Виж коментара
    • 2
      +-
      +-
      13 -13
      08:46, 23 окт 2018
      Толкова много пари, дадени за някакви мускули.
      Пълно разхищение, но така е - всеки с номера си.
    • 3
      До
      Добри Певеца
      4 -7
      11:02, 23 окт 2018
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 4
      Фе
      фен
      6 -7
      11:38, 23 окт 2018
      Дебелаци, седнали пред компютрите да ядът и да пишат коментари... :)
    • 5
      Pa
      Patriot
      4 -4
      16:43, 23 окт 2018
      Как пък толкова завистници се намериха,разбирачи и всезнайковци и никой не се писа със собственото си име.Завистта е присъща на некадърниците....оттам си направете сметка какви сте.Човека работи,труди се и се изгражда,постига целите си,вие кои сте,че не ви знаем.......?
    • 6
      Бр
      Браво
      1 -5
      20:28, 23 окт 2018
      Голямо браво за този материал ! Трудът и красотата... Виж коментара
    • 7
      Ге
      Георги
      1 0
      08:23, 21 юни 2019
      Фотографът беше снимал мой познат. После беше помолил да духа на познатия ми, че много го бил харесал. Толкова за професионалните му умения.
    Последни новини