От х:

Днес в x:

Хасковлия: Бездомно куче щъка в пясъчника на детска площадка

Изображение 1 от 2

    За нашествие от кучета по алеите и детските площадки в хасковския парк „Ямача“, сигнализира читател на Haskovo.net. Възмутеният гражданин дори заснел бездомно животно, което щъка в пясъчника край играещи деца в детска площадка. Фотосите са правени преди дни, пише хасковлията Михаил Гиков. „Кучето е бездомно и доста едро, разхождаше се в пясъчника абсолютно необезпокоявано край децата“, разказа той и допълни, че на близката поляна имало още 3 бездомни кучета.

    Оказва се, че това не е единственото кучешко присъствие там, а по думите на хасковлията почти всяка вечер могат да се видят на „Ямача“. „За жалост всяка вечер виждам и много домашни кучета, разхождани от стопаните си. Никой не спазва забрани, няма и кой да ги санкционира“, възмущава се Гиков.

    Наблюдателни хасковлии пък допълниха, че близката алея за разходка на кучета пустее. По думите на стопаните тя не е практична за използване, тъй като няма подходящ достъп и се налага пешеходците да пресичат през парка.

    Haskovo.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (10)

    • 1
      ..
      ..
      19 -5
      14:55, 9 авг 2018
      КУЧЕТО НЕ Е ВИНОВНО. Някой да се е погрижил за тях... не само да ги кастрират и чипират и айде на вънка ,където после се скитат свободно и хората се страхуват за себе си и децата си най-вече (еми нармално) от къде може човек да знае дали няма да му се нахвърли, до кога ще обикалят улиците ''бездомните кучета'' и вас да ви оставят гладни и сами в пространсвтото , няма да се разбунтувате и да увикате (в случая те лаят и къде нападат) какво се възмущавате , наща държава, наще закони КОЙЙ и ЗАЩО да ги спазва ?? Не само „Ямача“ , а из целия град, булевар и улица се срещат!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Да не говорим за хората , които си изритват кучетата....не го проумявам,. а други дават мило и драго ако тяхното изчезне , а на вън е пълно с бездомни, които не са избрали сами това падение.....
      • Ло
        локомотива
        15 -18
        16:08, 9 авг 2018
        разбира се че кучето няма вина,какво правят тези родители с децата си там,и така ли няма някои баща с въздушна пушка ,пълна родителска безотговорност
    • 2
      Ми
      мисс
      25 -1
      16:22, 9 авг 2018
      Кучето няма как да знае, че мястото му не е там - това е работа на хората. Затова има зоополиция и приюти, затова им отпускат толкова пари - за да се грижат за бездомните животни. Убийството никога не е било решение, особено ако в кучето няма агресия. То просто е гладно, бездомно , вероятно и болно и пак казвам - няма вина. Виновни сме ние , хората, че им позволяваме да се размножават безразборно, че го взимаме в къщи, а после решаваме, че не ги искаме. Ей те така стоят нещата - все някой не си свършва работата както трябва и после си патят невинни. И човеци, и животни.
    • 3
      12
      123
      12 0
      16:37, 9 авг 2018
      такава цигания няма никаде само ромъния и българия
    • 4
      Ма
      Майка
      3 -8
      19:13, 9 авг 2018
      Ужас. Прилича на тигър направо. Само да не изяде н... Виж коментара
    • 5
      Ив
      Иван Райчев
      9 -12
      20:38, 9 авг 2018
      Антифриз и ефтаназия.
    • 6
      Л-
      л-т николов от с Г извор
      12 -1
      21:23, 9 авг 2018
      До каква степен се срина държавата навсякъде мутри сигани и кучета и това е 21 век
      • Дъ
        Дънов
        4 -1
        07:52, 10 авг 2018
        Няма дъно според мен, ще има още неща като гражданска война със сиганите след 40 години макс, до тогава ще ставаме като във филма Мад Макс, Хасково ще сме първи, тук е пълно с герои
    • 7
      Ив
      Иван
      2 -1
      11:07, 10 авг 2018
      Скапана и безполезна община скапани закони деца играят там толко ли никой не мисли за тях после защо напускат страната никой не мисли за децата
    • 8
      Ба
      баба
      1 -1
      19:47, 10 авг 2018
      До кога ,до кога ще се търпи тази безотговорна и разюздана политика на не знам вече как да ги нарека сегашните управници .Те не са нормални човеци ,те не са нормални политици,те са жалки подобия на хомо сапиенс.Така ли поне един да не се напъни и да започне да променя нещата които са толкова голям проблем за обществото.Години се дъвчи тази тема за бездомните животни .Стига вече сте се правили на умрели мишки а решавайте нещата веднъж и завинаги.Това не се търпи вече , много добре знаят как е в другите държави и много бързо може да го направят но алчността им за пари и печалби е над тях.
    Последни новини