От х:

Днес в x:

2 °C

Ремонтираха скейт рампата на Ямача

Изображение 1 от 6

  Рампата на площадката зад монумента на Богородица е вече ремонтирана. Дървените й плоскости бяха подменени днес от служител на Общинското предприятие “Екопрогрес“, което отговаря за поддръжка на съоръженията в парковите пространства.

  Рампата е предпочитано място за байк и скейт феновете.

  Десетки ученици прекарват свободното си време там при добри метеорологични условия. Поне веднъж в годината рампата се ремонтира основно, но през останалото време ежемесечно се налага подмяната на дървените й плоскости, за да се в безопасност ползвателите й.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (6)

  • 1
   Ба
   Баритон
   8 -5
   13:30, 2 апр 2021
   Ще се увеличат посещенията в ортопедията и травматологията.
   Не и е там мястото там на тази естакада.
  • 2
   S7
   S74LK3R
   6 -3
   14:03, 2 апр 2021
   По избори стават чудеса.
   • Az
    az
    4 -4
    14:24, 2 апр 2021
    Голямо чудо да , имайки предвид окъртеното състояние е от 1-2 месеца и нищо не се прави по въпроса.
  • 3
   И
   И
   2 -2
   23:18, 2 апр 2021
   Рампата ще издържи 7 дена, с това калпаво направено което е...
  • 4
   Ас
   Асен
   1 0
   10:10, 3 апр 2021
   Това е Румбата, най-добрия дърводелец в ОП"Екопрогрес"! При него назад няма, само дето малко в повече говори.
  • 5
   Ск
   Скейтър
   0 0
   10:38, 4 апр 2021
   Голям ремонт с тези гланцирани плоскости, площадките трябва да не са като огледало отгоре! Да погледнат как са направени нормалните скейт площадки, не 5 винкела на кръст с плоскости от практиса. Даже Кърджали си имат от миналата година нормални съоръжения, тук едни изляти бетони на Кенана и това "Направи си сам" зад Богородица. Защо така не се мисли, преди да се прави нещо?

  Хороскоп за 11.04.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Връзката ви с някого ще се задълбочи и ще търсите общи пътища за изява. Пътуванията ви ще са удачни, мислете за подробностите и не изпускайте от вниманието си нищо, което би ви отклонило от целта. Проявете твърдост в исканията си и не отстъпвайте за нещата, които са важни за вас.
  11 апр 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  В общуването си ще срещнете твърда реакция, но тя изглежда не ви притеснява. Достатъчно уверени сте, за да се справите с всичко, което се изпречи пред вас. Ще останете впечатлени от една личност и това ще продължи дълго. Не е изключено да започнете интимна връзка, и ако сте вече обвързани, се пазете.
  11 апр 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Прегърнете желанията си, усмихнете се, станете по-ведри. Животът е хубав, особено днес. Предстоят ви приятни и интересни неща, не се заблуждавайте, че ще ви липсват. Делата ви ще се подреждат според очакванията, нужно е малко търпение за да получите онова, към което се стремите.
  11 апр 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Денят ще провокира у вас добри мисли, поведение и очаквания. Срещите и развитието на делата ще подсили увереността ви, че сте на прав път, и с право. Постигане на изгодни споразумения, водещи до сделка, вземане на изпит, т.е. - добро начало на седмицата. Въздържанието няма да ви навреди, независимо, че желанията ви са силни.
  11 апр 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Днес предприемете пътуване само ако е добре обмислено и добре организирано за да не ви изненада неприятно. Денят ще ви предложи много забавления и едва ли ще скучаете. Не се впускайте прибързано във вихрени авантюри.
  11 апр 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Нетърпеливи сте да видите идеите си реализирани, но най-добре ще е, ако не изпреварвате събитията. В отношенията ви с партньора се забелязва напрежение, опитайте се да промените това. С взаимни компромиси ще постигнете добър синхрон. Имате нужда от повече движение. Здравословни неразположения.
  11 апр 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Бизнесът ви се развива повече от успешно. От днес започва нов плодотворен период за вас. Особени успехи ще регистрират онези Везни, заети в областта на рекламата и на комуникациите. В личния си живот се радвате на щастие и разбирателство. Близък ваш приятел се справя успешно със своя задача, заслуга за което имате и вие.
  11 апр 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Задачите, които ви занимаваха през последните дни ще останат водещи и днес. Сред тях са семейните приоритети и грижите за деца и родители. Финансов въпрос също ще напомни за кредити и задължения. В тази връзка е добре да потърсите съвет от специалисти, може да се намери по-бързо решение.
  11 апр 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Проблем от личен характер, който е смущавал мислите ви ще намери своето решение. Това ще свали от гърба ви товар и ще ви даде импулс за работа. До себе си имате хора, на които можете да разчитате, когато имате нужда от подкрепа. Ако внесете промени в интериора около себе си ще наситите атмосферата с ведрина и настроение.
  11 апр 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Времето ще покаже до колко са основателни претенциите ви, но бъдете честни пред себе си. Трудностите ще ви помогнат да прозрете много неща, такива, които до сега са ви се изплъзвали. Ще подновите сътрудничеството си с човек, с когото ви свързват отминали събития. В семейството са възможни разногласия.
  11 апр 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Не бъдете толкова скептични, сами предизвиквате съдбата. Хабите ценна енергия за дреболии, а основното изпускате. Силни сте там, където е сърцето ви, направете го ваш бизнес и ще просперирате. Децата ще ви изненадат приятно. Ще се окаже, че сте ги подценявали напразно.
  11 апр 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Радетели сте на добрите традиции, с които приобщавате семейството и приятелите си. Това ще направи всички ви щастливи, предвид настъпващите добри дни в дома ви. Ще загърбите неудачите си и с ведрото си излъчване ще пристъпите към ново, добро начало в живота си. Парите също ще заемат полагащото им се място.
  11 апр 2021
  Последни новини