От х:

Днес в x:

Читатели: Незаконно сметище расте на метри от центъра, шахтите - запушени

    Сигнали от двама читатели за запушени или направо асфалтирани шахти за дъждовна вода се получиха на редакционната поща на Haskovo.net само за ден. „Непочистените шахти са навсякъде в града и при силен дъжд улиците се наводняват“, пише нашият читател Александър. При това през най-дъждовния юли от години насам и многобройните предупреждения на метеоролозите за проливни дъждове. Някои шахти са в такова състояние, че човек трябва да се довери на интуицията си, че това е шахта.

    В писмото си пък друг читател – Хубен, пише гневно: „Исках отново да обърна внимание на престъпните действия на старата общинска администрация  И престъпното бездействие на новата. Старата асфалтира половината шахти на града ,а новата не си мърда пръста  нито да ги отпуши , нито да  ги поправи. От зимата основните булеварди са с почти половината задръстени  шахти. Но целия ми ентусиазъм се изпари от гледката на 50 метра от АГ отделението на болницата и на триста метра от центъра“, пише нашият читател.

    Очаквайте по-късно през деня коментар от общината за състоянието на уличните шахти и грозното незаконно сметище.

    Haskovo.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Пе
      петър янчев
      5 -2
      12:04, 31 юли 2018
      МИЛЕНКА отговораът е много ясен --------тези наши съграждани са избиратери на герба и за тях няма закон не плащат ток вода и други екстри с които ние се съобразяваме3
    Последни новини