От х:

Днес в x:

Фотоконкурс на областния събира за 1 юни снимки с красотите на Хасково

Областният управител на Хасково Станислав Дечев обяви третото издание на фото-конкурс за деца на тема: „Пътешествие в родния край“.

Инициативата е по повод Международния ден на детето 1 юни.

Конкурсът за любителска снимка има за цел да стимулира детското любопитство, творчество и знание за историческите и природни забележителности на област Хасково.

В традиционната фото-надпревара конкурса могат да участват непрофесионални, любителски снимки, направени от деца от област Хасково. Идеята е най-малките жители на региона да посетят и снимат красиви места, исторически и археологически обекти в Област Хасково, децата сами да открият красотата на родния край и да я запечатат във фотографии.

В конкурса могат да участват ученици от 1 до 12 клас от област Хасково. Както всяка година, конкурсът ще бъде открит и всеки може да участва в гласуването за определяне на победителите.

Снимките ще бъдат публикувани на Фейсбук страницата на Областна администрация Хасково, а оценяването им ще става чрез гласуване там. Най-добрите снимки ще бъдат отпечатани на календара на Областна администрация за 2019 г., ще бъдат публикувани на интернет страницата и на официалната страница на администрацията в социалната мрежа.

Фотографиите, които ще участват в конкурса „Пътешествие в родния край “ трябва да се изпращат на официалния имейл на Областна администрация Хасково oblast@hs.government.bg , придружени от данни за автора на снимката, годините му и училището от което е.

Снимките за конкурса „Пътешествие в родния край“ трябва да бъдат изпратени на имейла на Областна администрация Хасково не по- късно от 17 ч. на 25 май.

 Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини